• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    ESY
    ESY --- ---
    FRONEMA: vitej :]

jinak pro vsechny uz me to beha.. to je tak kdyz nekdo ma chybu tam kde ji nehleda a ejste uplne banalni :D
    SUK
    SUK --- ---
    Heledte - v arene se nechodi ale jenom mlati, zejo? Jen, ze nejsou zadny vychody a neni kam chodit...

FRONEMA: Coze? Zenska co hraje takovyhle hry? Parada :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    huraa druhej level :) tohle vypada jako dobra zabava na dlouhe zimni vecery :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak jsem prave uploadnul novyho agenta s vymazlenym tracovanim. Jsem zvedavej, jak to dopadne.
    ESY
    ESY --- ---
    a ted se me to neak cely vysralo.. Doma to zmuchlam a napisu vse znova.. uz nadesel cas:]
    SUK
    SUK --- ---
    Tak, uz jsem taky v druhyem levelu, mam jmeno... Ted jdu implementovat nejakyho prasaka do areny, dva mi crawlujou v jedny vrstve... A loguju jak o zivot presto jsem jeste nedostal minusovy expy :)
    ESY
    ESY --- ---
    VIRTUALVOID: jeste musim poresit aby nechodil v v kruzich :D zatim bezi random a zkusi jit na prvni clamable node nebo tam kde je neakej enemy.. ale porad to funguje neak podivne..
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ESY: a jak si ten move implementoval ?
    ESY
    ESY --- ---
    VIRTUALVOID: ja mam move uz dobre takze me ten egent cestuje vecne:D ale neak nechce claimovat... Teda obcas neco zabere takze to asi funguje tezko rict...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    VIRTUALVOID: Ja vim co to je "vela" :), ale zajimalo me pri jakym mnozstvi se jim to uz nelibi.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ja mam inac 2x level 1 a 1x level 2 agentov.. mozno preto mi to harvestuju tak rychlo
    ESY:
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ESY: neviem ti povedat kde je problem, ja si napr. este stale neviem predstavit ako mam implementovat attack, pin, move atd. i ked sa teda daju pouzit EngineerXSkillExtensions.

kazdopadne ma to celkom bavi :D
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    TENCOKACISTROMY: hmm sorry za slovencinu, nevedel som si spomenut ako sa "vela" pise u vas .. tak som to nechcel doje... cele :D
    ESY
    ESY --- ---
    VIRTUALVOID: sakra tak musim mit nekde bug:D ja jich mam neakejch 140 takze neco nekde nehraje :]

ad logovani co sem se bavil na chatu kdyz se to zavadelo tak sme se dohodli na 25 logach za tick..

Taky me to odpalilo predtim:D
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ESY: hey,... ale kuknem na druhy den a 620 nodes claimed :D
    TENCOKACISTROMY: v kazdej metode som mal jeden trace :))
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    VIRTUALVOID: A kolik je "vela" :)?
    ESY
    ESY --- ---
    69xp do lvlu :/ a nemuzu nikoho potkat:D
    taky to uvas trvalo tak dlouho ?:D
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    nelogujte vela hosi, ja za to dostal minus z exp:)
    ESY
    ESY --- ---
    SUK: ja jsem ted u rodicu na navsteve a akorat me po ceste enco napadloa vul me expirovalo studio na netbooku, tak taham 210 express :D
    SUK
    SUK --- ---
    Fajn. Prave jsem potkal cloveka. No. A ja debil - nemam implementovan utok a jenom prolejzani a ziju s tim, ze nikoho nepotkam. To je smula :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam