• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: jesteze slepota neni smrtelna :-)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Kdyz kliknes na odkaz "Chat Now!", tak te to dostane na webovyho klienta, kterej se rovnou pripoji na kanal gr1du.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    MATASX: jeste irc klienta instalovat, co vsechno ja se kvuli tyhle hre naucim :-)
    MATASX
    MATASX --- ---
    PJOTRIK: jak dlouho si uploadoval, tak dlouho budes crashovat ... kde by se nabralo 1072 to nevim, napiš na irc
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    cuze, po neuspesnym raidu Crashing... 1072 ticks :-o to je bug, nebo to mysli vazne?
    ESY
    ESY --- ---
    jsem zde:]

FRONEMA: tod otazka no:DD
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MATASX: ja uz jsem si vymyslela rozdeleni kdyz jsem byla lvl minule :)
    MATASX
    MATASX --- ---
    FRONEMA: Za chvíli ti to bude málo :D něco budeš muset poslat na obranu, něco budeš posílat na raidování a ve výsledku ti bude pracovat stejnej počet agentů jako v lvl3 ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    jo ale proc jsem sem sla..... 4 level! konecne mam zas pouzitelnou armadicku
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ESY: ja do toho jdu, ale prazdnou arenu jsem nevidela ani nepamatuju
    ESY
    ESY --- ---
    jinak pisu mensi faq pro ostatni zakladni otazky:]
    ESY
    ESY --- ---
    jinak mam takovej napad, co tu udelat nekay pekny ukazky kodu v houmpejdzi ?:]
    viz SUKova komunikace:]
    ESY
    ESY --- ---
    a pokud ma clovek na kteryho jdes raidovat defendery a zabijou te tak je raid neuspesnej...
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: 20 nodu je krasa to je 8000 moznosti :D :]

a u raidu crashing je dobry, znamena to ze si zabral nody
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    ESY: dik. pak jsem se docet na foru, ze pri raidu se clovek dostane do decku, coz je nejaky prostor mimo normalni sektory o rozloze asi 20 nodu, to uz se projde celkem snadno.

Jinak raidu uz jsem se dockal, podle zpravy o vysledku byl uspesny, ale agent je ve stavu crashing, to je normalni? chybu u nej v logu nemam
    ESY
    ESY --- ---
    az bude prazdna arena neobetuje nekdo lvl 1 agenta[kterej by utocil an sebe dokud mu nezbude par stacku] abych si udelal arena domination ?:D na oplatku udelam to samy pro vas:DDD
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: staci mit dorbou funkci na prochazeni nodu :] tim ses schopnej proskoumat +- xyz nodu a najit jestli tam neni tohle udelas u kazdyho z agentua pokud ho anjdes tak se vsichni zacnou pohybovat tim smerem. imo nje reseni
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    ESY: pekne nepravidelne... jsem odpoledne poslal prvni raid a koukam ze si na vysledek pockam do rana :-(

kdyz uz mluvim o raidovani, jak to vlastne probiha? to se agent pohybuje po nejakym specialnim domovskym prostoru toho raidovanyho, nebo kde? nejaky doporuceni na to, co by agent mel delat? koukal jsem ze tam jde nasadit agenty do obrany a jestli to chapu dobre, tak dokud je utocnik nevyradi, raid se nepovede. je nejaky lepsi zpusob jak je najit, nez nahodna prochazka?
    ESY
    ESY --- ---
    to nam to zas ticka :/
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    ESY: uz jsem to nasel.. byl to sysop, takze fade
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam