• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    ESY
    ESY --- ---
    FRONEMA: tak uz dve hodiny neni aktivni takze bych tak jeste hodinku dve pockal a pak muzem :D
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Minimalne v noci raidovani slo, docela jsem to schytal
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: jojo tak tak :] tak to kzus a dej nam vedet :] dik :]]
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    No, ja to mozna vyzkousimt na sandose, pac je se mnou v sektoru. A uvidim, jestli funguje raidovani. Nechce se mi utratit 200 ticku za 5 n odu :)
    ESY
    ESY --- ---
    FRONEMA: to ja prave nevim. je to takova loterie :D jedine kdyby ses zeptala na ircu :] ja se ptat nemuzu pak kazdej vi co jdu delat:D

kazdopadne na tohodle efina je to dobry posilat prevazne kolem 24:00 hodiny :] ale mozna dnes pojede nekam na vikend nebo bude pit:] ja bych to videl ze kdyz to bued fungovat poslu lvl 3 4 5 a 6 agenty :]]]]
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    pokud raidy fungujou tak bych sla
    ESY
    ESY --- ---
    dnes hodlam jit na raid na elfina.. prida se nekdo ?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Juchu, tak uz jsem level 6.
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: nevi uz vidim jak tohle udelam a zas nekdo bude brrecet naircu nebo foru :D uz toh mam dost.. potrebuju dnes aby fungoval raid a na toho .... poslu 3.4.5.6 ganty :D
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: ja si myslim ze je to spis nedomysleny... mozna to i zneuziju, mam tam jednoho adepta, kterej me pekne nastval ;-)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: Je fakt, ze runtime by mohl zakazat (FailedInvalidTarget) utoceni defenderu mezi sebou. Otazkou je, zda to takhle neni schvalne, abychom meli vetsi "čelendž" ;)
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: to me napadnul :]] lae je to zneuzivani bugu kterj by se rootovi nelibil :]
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: uf, tenhle trik me nenapadnul, to je peknej hnus
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: To chci zavist taky. Hlavne kvuli triku "poslu na raid defendera, kterej to vycisti a teprve v zavesu poslu raidery".
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    ESY: vpoho, jen abys vedel. ja se stejne chystam zavest, ze pokud nekdo na agenta zautoci, bude utocit zpatky nyx nenyx.
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: ee maj novy.. mno dnes je prace v praci az az, tak se omlouvam ze to bude trvat dyl :]
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    ESY: stara assembly?
    ESY
    ESY --- ---
    PJOTRIK: podivam se na to doma.. vsechny ostatni ignoruje, divny proc ty...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Uz jsme pryc protoze me tvoje Viry zabily vzdycky driv, nez se ke me Goshewan vubec dostal :P

FRONEMA: Nevim jak jsou presne implementovany ty souradnice na gr1d.org, ale u me ve zdrojacich si muzes precist jak jsem je implementoval ja (imho spravne).
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    btw, muzu uz do areny vratit virusaky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam