• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    SUK
    SUK --- ---
    GOSHEWAN: Netusim. V ticku delam bud presun nebo claim a nikdy jsem to nesledoval. Jen jednou jsem meril kolik mi to dava a bylo to trosku min, protoze mi nekdo nodiky uzira...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    (mluvime o teoreticke maximalni hodnote bez failu a za predpokladu vzdy claimable nodu)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    SUK: Ty mas 0.5 nodu na agenta za tick? Ja se porad jeste uplne neorientuju v tom warmup a cooldown, takze to asi chapu spatne, nicmene zatim jsem vychazel z toho, ze claim + move trvaji celkem 3 ticky -> maximalne 1/3 nodu na agenta za tick. Jak to tedy je?
    SUK
    SUK --- ---
    Hele, na to kaslu... za 480 ticku si nahrabu 4800 nodu. To mi za tu tisicovku expu a minusovy nody fakt nestoji :) Kdybys byl bliz, tak mozna...
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Mistni hackeri uz to asi vedi, ale potesilo... haste okamzite funguje i na sesilajiciho agenta takze toho desitkovyho cooldownu neni treba se bat :-)
    SUK
    SUK --- ---
    Tyvole! 480 ticku? To si ze me delate prdel ne? q
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    SUK: Ty to mas za pekne dlouho. Uvidime jestli je posle znovu, az mu je (snad) opet killnu.
    SUK
    SUK --- ---
    Jdu :D
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Neni tu nekdo kdo si chce splnit defent another player task? Zde to je celkem zadarmo (:
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    To by byla dost hloupa utilitka (: Na druhou stranu mi to dava alespon expy, kdyz uz nic jineho...
    SUK
    SUK --- ---
    Asi ma neajakou utilitku, co to dela za nej :D
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hm, tak zatim na me ani jednou nezautocil, pouze mu zabijim agenty... co mi prijde ale divne je fakt, ze je na me okamzite posila znovu ackoli musi videt, ze nezvladaji (a to je posila tak, jak umrou, tzn. nesynchronizovane)
    ESY
    ESY --- ---
    GOSHEWAN: v ty dobe te nikdo nemuze raidovat a ty muzes pouzivat jen lvl 1 agenty :]
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Dalsi ze serie dotazu - k cemu presne je maintenance period?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    GOSHEWAN: jo, meli by byt opraveny. A predtim ostatne byli rozbity i AllAgents. Osobne uz jsem ale taky presel na AllAgents. Na poznavani kamosu pri raidu/obrane pouzivam AgentUpdate.Action
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ja zachytil ze je mel root opravit, ale nevim jestli to tak doopravdy je...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: OpposingAgents jsou rozbity. Od doby, co pouzivam AllAgents a filtruju si je sam, jsem nenarazil na problem.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Dalsi dotaz - staci pouzit OpposingAgents abych je poznal od svych a pripadne od vasich? V dokumentaci se pise Opposing agents are those that are defending when you are raiding or vice versa, or not in the same clan, pack, or group (while exploring), ale kdo tomu ma verit, zejo [:
    SUK
    SUK --- ---
    MATASX: Uhahaaa - a kolik stoji takovej defend? Stihnu to jeste?
    MATASX
    MATASX --- ---
    SUK: to samozřejmě neni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam