• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: To jsi dobre udelal, on me predtim raidoval (teda jen jednou :P) stejnym zpusobem. Ted k nemu posilam celou squadru :).

btw. SUKu, porad sis to nerozmyslel? Tedka to vypada ze to chodi dobre.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TheCodeMonkovi jsem od vcera stihnul sebrat neco kolem 10K nodu... bohuzel vetsina z toho je dana tim, ze pote co jsem mu killnul defendujici agenty uz nejspis nebyl schopny uploadnout ty agenty znovu (a nebo se na to uz pak vykaslal no : )
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SUK: vubec ne :) normalne jsem je poslala ... ale je fakt ze jsem si ho pak stahla pres assemblies
    SUK
    SUK --- ---
    FRONEMA: -6915 ticku je jako trest za pokus o podvod :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    poslala jsem nakonec dva... na treti pokus (po dvou exceptionech) mi to jednoho hodilo na -6915 ticku ale POZOR druhyho to hodilo hned do running k nemu...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja poslu na codemonka jednoho, musim si jen overit ze mi ffunguje raidovani
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Me to uz take sere. Agenti, ktere uploaduju na raid, mi hlasi, ze nekde bezi (dostavam z nich vypisy), agenti, ktere mam Running raiding a kteri mi misto claimnuti par stovek nodu a crshnuti claimnou jeden node, neustale errory at kliknu skoro na cokoli... a npr. ted jsem hodil na code monka insta raid... pricemz to je bug znamy uz nevim jak dlouho. a zbytek agentu, ktere jsem na nej poslal, ma kazda skupina jiny upload time, nemluve o tom, ze nekteri maji treba 170 ticks a ten insta raid mi ted bude crashovat 240... A asi milion jinych bugu (:
    SUK
    SUK --- ---
    Co mi provedl? Ale, tak to, ze uz minimalne tejden nebo dva nemuzu udelat zadnou operaci skupiny aniz by to nehodilo error (a vetsinou se to vykona maximalne pro polovinu agentu, takze to kolikrat musim spoustet vickrat). Je to cely zabrzeny a vsecko dlouho trva, a kdyz dnesni pokus o raid dopadnul tak, ze se nic nestalo a po recallu jsem mel vsechny agenty v "downloading 173 ticks", tak jsem to vzdal. K raidu bych se pridal, ale jelikoz mi to nefunguje, tak se nepridam....
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    btw. nechteli byste udelat raid na TheCodeMonk? V noci mi par tisicovek sebral a zrovna u nej je ta nase parta na blacklistu.
    MATASX
    MATASX --- ---
    FRONEMA: Ještě počkej, suk to určitě nemyslí vážně. :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SUK: tvoje obet nebude zapomenuta a tvoje nody budou zit v nasich srdcich dal..
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    SUK: Co ti proved?
    // me v noci zraidovali, protoze mi neslo nic nikam launchnout a mel jsem nakonec vse available :P
    SUK
    SUK --- ---
    Prave me grid uz fakt nasral. Az budou opraveny bugy, nekdo reknete. Jestli nekdo mate hlad, mam nasomrovanejch pres 26 kilonodu, muzete si rajdnout..
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Dari se vam neco nekam nauploadovat? Me pri snaze explorovat i raidovat vzdycky vyjdou negativni ticky :/.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    PJOTRIK: podarilo se mi chytit roota na irc, a takhle by to melo fungovat... tak snad to casem spravi. Vetsi problem je ze ten haste nic nedela.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Kdo je AlphaTeam ?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Ale ne.
    Jednak, kdyz si ctu tu funkci, tak urcite predpoklada, ze ji posles ty objekty, ktery ziskas napr. pres agentUpdate.Node.AllAgents.
    Coz jsou objekty implementujici IAgentInfo. Z tech GetInitialisedAgent<AgentType>() dostanes jiny objekty, ktery jen obalujou tu skutecnou instanci. Z nich IMHO nikdy neziskas instanci IAgentInfo, ktery ta funkce ocekava.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: ale to je kolekce IAgent. Pak bych musel jeste pretypovavat na svoji clasu a lezt pres Deck.Endpoint... nechce se mi verit ze je potreba takova opicarna
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Pokud by root pouzival jinej ORM nez linq-to-sql, tak by ten tvuj postup pravdepodobne fungoval.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Ne, interfacy se vzdy jen implementuji. Dedi se tridy. Interface vzdy jen definuje rozhrani, kdezto trida muze (a obvykle to i dela) definuje chovani. Ale to je vedlejsi.

Tu kolekci ziskas tim, ze z toho objektu co ti vraci ta metoda vemes objekt z property "Implementation". Cili to co jsem posilal: [ TENCOKACISTROMY @ gr1d - A persistent multiplayer online programming game ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam