• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    SUK
    SUK --- ---
    Fronema: leda ze byste mi nekdo poslal svy agentiky. Me se nic do toho psat nechce. Takze spis poskytnu svy nody - coz si myslim ze je vcelku fajna vec, ne? ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    jinak u codemonka bylo vic nez prijemne, jdeme znova?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SUK: ja to nemyslim jako nechat se raidovat... pomahat si vic pri utocich a obrane myslim
    SUK
    SUK --- ---
    Tak jsem monka raidnul. Docela i uspesne, asi 5k nodu jsem si zabral.

Na konecnou fazi defenduju klidne taky - pri defendu doufam my agenti nebudou atakovat na vase, nechce se mi ten kod nijak prepisovat...
    ESY
    ESY --- ---
    ad konecna faze.. ja poskytuju vsechnya genty na defend ;]
    SUK
    SUK --- ---
    FRONEMA: Ja jsem klidne pro. A o naslednou vyhru se samozrejme rozdeli s ostatnima podle toho, kdo kolik nodu poskytl :D

TENCOKACISTROMY: Ja v tuhle chvili na 69. Takze teoreticky, ja ho trosku polechtam a ty ho dorazis.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: ne, to je standardni vypis kdyz mi na agenta nekdo zautoci. Esy tam zrejme ma nejakou chybu
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: Jo, to se mi taky stavalo. Z toho vypisu chapu, ze tvuj agent byl neuspesnej pri utoceni a "sam se zranil".
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Your agent FiGrid.ConquerorThree,3,4 lost 5 stack bytes(attack) to Esy(AgentAI.WorldAgent+Racketeer2_Claim(2,3))
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    jestli je do konce souteze necely mesic, neni na miste vymyslet finalizujici strategii? ja bych treba byla pro podporovat vyhru tcks, ale uznavam ze jsem lehce zaujata... ale proste se mi libi predstava ze vyhraje nekdo z nas, protoze vi, ze ja to stejne nezvladnu...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: mysli, ze tim myslel, ze to zase po***lo :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    <TheCodeMonk>: gr1d is completely screwed up

Co tim asi myslel... defendovani? (: Aneb jak se do lesa vola...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Vsak jasne, ale do konce souteze je necely mesic. Na paty level se uz nejak dostanu, ale pocet claimnutych nodu mam stale dost vysoky - imho bude nejvyhodnejsi bud zustat na ctvrtem nebo se dostat na paty a pokracovat jen v raidovani... az (pokud) bude restart tak se samozrejme budu snazit levelovat vic (:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Jenze raidovanim neziskas zadny zkusenosti => nedostanes se na vyssi level => budes mit malo agentu. Ja se nahoru dostal claimovanim.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ja koukam spis na "last seen" nez na trend poctu nodu - muze mit pustene agenty, kteri claimuji stale, ale pokud se na to nechodi koukat, tak neposle ani nic na defend.

Kazdopadne ja si asi pockam jeslti bude po soutezi reset a do te doby budu jen raidovat - kdyz se podivas na graf vyvoje poctu mych nodu tak se to zda jako celkem dobra strategie (: Otazkou samozrejme je jak dlouho budu mit cile k raidovani - obycejne claimovani ale muzu delat vzdycky no.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Na tvym miste, bych vyraidoval lidi na nizkym levelu (zacal bych s temi neaktivnimi = ti, kterym klesa pocet nodu) a pak bych se teprve snazil dostat na vyssi level. Dalsi zkusenosti ziskas jednoduse claimovanim (1 node = 1 exp).

Na vyssich levelech jsou uz vsichni neaktivni vyzrany :/.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Tu jsem ziskal par minut pote, co se po asi 4 dnech rozebehly ticky (:

Na druhou stranu tim, ze mam jen level 4, raiduju celkem dost nodu (max nejsilnejsim agentem mam tusim 560) zatimco kdyz na me poslal raid TheCodeMonk tak mi sebral nejakych (tusim) 138 nodu nejsilnejsim agentem (:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Myslim, ze neco kolem 500. Ja to ani nemam splneny. Mnohem lepsi je "Arena domination", za to je 10 000.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Treba se SUKem, aby mu nevadilo kdyby se to nejak podelalo (:
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Kolik je expu za Defend another player? Mohl bych se s nekym domluvit, ze bych k nemu poslal agenta a nekdo jiny nejakeho na raid, abych to dostal? Samozrejmosti je podobna protisluzba...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam