• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ja koukam spis na "last seen" nez na trend poctu nodu - muze mit pustene agenty, kteri claimuji stale, ale pokud se na to nechodi koukat, tak neposle ani nic na defend.

Kazdopadne ja si asi pockam jeslti bude po soutezi reset a do te doby budu jen raidovat - kdyz se podivas na graf vyvoje poctu mych nodu tak se to zda jako celkem dobra strategie (: Otazkou samozrejme je jak dlouho budu mit cile k raidovani - obycejne claimovani ale muzu delat vzdycky no.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Na tvym miste, bych vyraidoval lidi na nizkym levelu (zacal bych s temi neaktivnimi = ti, kterym klesa pocet nodu) a pak bych se teprve snazil dostat na vyssi level. Dalsi zkusenosti ziskas jednoduse claimovanim (1 node = 1 exp).

Na vyssich levelech jsou uz vsichni neaktivni vyzrany :/.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Tu jsem ziskal par minut pote, co se po asi 4 dnech rozebehly ticky (:

Na druhou stranu tim, ze mam jen level 4, raiduju celkem dost nodu (max nejsilnejsim agentem mam tusim 560) zatimco kdyz na me poslal raid TheCodeMonk tak mi sebral nejakych (tusim) 138 nodu nejsilnejsim agentem (:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Myslim, ze neco kolem 500. Ja to ani nemam splneny. Mnohem lepsi je "Arena domination", za to je 10 000.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Treba se SUKem, aby mu nevadilo kdyby se to nejak podelalo (:
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Kolik je expu za Defend another player? Mohl bych se s nekym domluvit, ze bych k nemu poslal agenta a nekdo jiny nejakeho na raid, abych to dostal? Samozrejmosti je podobna protisluzba...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    SUK: U me jsi excludnutej ze seznamu na svoje prani. Takze ja te tam budu masit :(. Otazkou je, jestli se tam vubec stretneme, ja to tam ted mam 102 ticku.
    SUK
    SUK --- ---
    Nerozmyslel, klidne na me podte. Ale na codemonka jdu s vama. Doufam jen, ze vasi agenti nebudou mezi enemy agentama ci jak se to tam jmenuje (kod svych agentu jsem neivdel od minulyho roku, tak pardon)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak TheCodeMonk to ode me schytal taky ... a jdu tam znovu :).
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Aha, pokud to bylo stejnym zpusobem tak dostal co si zaslouzi (: Problem ovsem nastane ve chvili, kdy mi tohle udela nekdo jinej (:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: To jsi dobre udelal, on me predtim raidoval (teda jen jednou :P) stejnym zpusobem. Ted k nemu posilam celou squadru :).

btw. SUKu, porad sis to nerozmyslel? Tedka to vypada ze to chodi dobre.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TheCodeMonkovi jsem od vcera stihnul sebrat neco kolem 10K nodu... bohuzel vetsina z toho je dana tim, ze pote co jsem mu killnul defendujici agenty uz nejspis nebyl schopny uploadnout ty agenty znovu (a nebo se na to uz pak vykaslal no : )
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SUK: vubec ne :) normalne jsem je poslala ... ale je fakt ze jsem si ho pak stahla pres assemblies
    SUK
    SUK --- ---
    FRONEMA: -6915 ticku je jako trest za pokus o podvod :D
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    poslala jsem nakonec dva... na treti pokus (po dvou exceptionech) mi to jednoho hodilo na -6915 ticku ale POZOR druhyho to hodilo hned do running k nemu...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja poslu na codemonka jednoho, musim si jen overit ze mi ffunguje raidovani
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Me to uz take sere. Agenti, ktere uploaduju na raid, mi hlasi, ze nekde bezi (dostavam z nich vypisy), agenti, ktere mam Running raiding a kteri mi misto claimnuti par stovek nodu a crshnuti claimnou jeden node, neustale errory at kliknu skoro na cokoli... a npr. ted jsem hodil na code monka insta raid... pricemz to je bug znamy uz nevim jak dlouho. a zbytek agentu, ktere jsem na nej poslal, ma kazda skupina jiny upload time, nemluve o tom, ze nekteri maji treba 170 ticks a ten insta raid mi ted bude crashovat 240... A asi milion jinych bugu (:
    SUK
    SUK --- ---
    Co mi provedl? Ale, tak to, ze uz minimalne tejden nebo dva nemuzu udelat zadnou operaci skupiny aniz by to nehodilo error (a vetsinou se to vykona maximalne pro polovinu agentu, takze to kolikrat musim spoustet vickrat). Je to cely zabrzeny a vsecko dlouho trva, a kdyz dnesni pokus o raid dopadnul tak, ze se nic nestalo a po recallu jsem mel vsechny agenty v "downloading 173 ticks", tak jsem to vzdal. K raidu bych se pridal, ale jelikoz mi to nefunguje, tak se nepridam....
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    btw. nechteli byste udelat raid na TheCodeMonk? V noci mi par tisicovek sebral a zrovna u nej je ta nase parta na blacklistu.
    MATASX
    MATASX --- ---
    FRONEMA: Ještě počkej, suk to určitě nemyslí vážně. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam