• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game

Programujeme agenty pro gr1d.org!

http://www.youtube.com/watch?v=3XZ9-_EgisE

Registrovaní nyx hráči:

Gr1d leader:
    TcKs - Level 6 Pirate based in Shanghai Port District

Level 6:
    Fronema - Pirate based in Shanghai Port District
    Matasx - Hacker based in Shanghai University District
    SUK - Engineer based in Shanghai University District
    Pjotr - Hacker based in Old Wujiaochang

Ostatní:
    AlphaTeam - Level 5 Engineer based in Jian Guo Men Wai
    Goshewan - Level 4 Pirate based in Port Nordkyn

Neaktivní ?
    Esy - Level 6 Racketeer based in Henan Minority
    jachymko - Level 5 Engineer based in Shanghai Port District
    VirtualVoid - Level 3 Engineer based in HITEC City
    Neurolog - Level 2 Hacker based in Chuy River Traders

Dočasně vyřazeni z klanu: SUK

Kód pro ty, kteří se chtějí podílet na Clanu lidí z nyxu... poskytl Matasx
    Kdo chce, nechť použije tohle, kdo ne použije svoje :] a kdo nehce hrát společně ať řekne :]]

Aktuálně

Zbývají poslední dny do ukončení soutěže. Podporujeme TcKs.
    rozbalit záhlaví
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Jasne, ale v soucasnym stavu, kdy crashujici agenti crashuji 0 ticku, tak neni moznost pri aktivne defendujicim hraci vyhrat. Vzdy potrebujes aspon par ticku na claimnuti nakejch nodu. Ale on ti tam ty agenty hodi zpet.

Cili ano - na zpomaleni dobry. Ale na ziskano nodu nic moc :/.

SUK: Seizure je aktivni a kdyz neni online, tak si dava agenty do defendu.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tak zrovna G se naposledy prihlasil vcera, prubezne ho kontroluju a az ted tam je zase - jinak bych na nej pochopitelne nesel. Druha vec je, ze pokud chceme nejakou finalizacni strategii, tak se nevyhneme raidovani online hracu - kdyz uz nic jineho tak je to zpomali.
    SUK
    SUK --- ---
    Sakra, Falinetha jsem chtel tedka nadrtit. Ten jeden defendak se mi ale nelibil (uz jsem se jednou nachytal ze tam byl jeden defendujici kterej tam vlastne nebyl) tak jdu na Seizureho. Nevim jestli ma defend ale to se neda nic delat, uvidime. Codemonk me nastval tim, ze ma mainteance window nastavenej a tak sem cekal 160 ticku aby me to mohlo instantne vyhodit - parada :(
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Panove - raidovat nekoho, kdo je online nema smysl. Crash je na 0 ticku a launch na defend jen jeden. Je to ztracenej cas.

Ja jdu na toho Falinetha - uz by zase nemel byt aktivni (a asi si vsimnul mych vcerejschich portscanu):

http://gr1d.org/player/Show/22fd6625-7473-4dc8-b5fc-c026d9c2d144

Portscan report for Falineth @ 31549 - A few seconds agoPortscan report for Falineth, taken at tick 31549, 24 Jan 2011 10:01:37
    Agents:
    Unidentified(1,1) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(1,2) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(1,3) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(1,4) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(1,5) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(1,6) ??/?? Running Falineth
    Unidentified(2,1) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(2,2) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(2,3) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(2,4) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(2,5) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(3,1) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(3,2) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(3,3) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(3,4) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(4,1) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(4,2) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(4,3) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(5,1) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(5,2) ??/?? Running Chuy River Traders
    Unidentified(6,1) ??/?? Running Chuy River Traders
    Raiding:
    Defending:
    Unidentified(1,6) ??/?? Running Falineth
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MATASX: Mas k dispozici portscan? Nema tam obranu?
    MATASX
    MATASX --- ---
    GOSHEWAN: Tak už na něj jedu (Covert-Apps)! Dorazím 31783.
    MATASX
    MATASX --- ---
    GOSHEWAN: Kdybych si nevyrobil Recalling... -31541 ticks, tak bych jel na Covert-Apps.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    FRONEMA: Tohle na me poprve take zkousel, ale tim, ze jsem o 2 levely niz, mi sebral jen par nodu a tak se na to vykaslal, pac se mu to nevyplati (to mi rikal na IRC).
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Zda se, ze Covert-Apps raidoval G a G mu to ted chce vratit -> idealni cas prizivit konflikt z obou stran [: Jedu na G vsemi agenty, uvidime co to da... Muj arrival je tick 31769.

Portscan report for G @ 31527 - 5 minutes ago
    Portscan report for G, taken at tick 31527, 24 Jan 2011 09:29:50
    Agents:
    Unidentified(1,1) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(1,2) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(1,3) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(1,4) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(1,5) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(1,6) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(2,1) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(2,2) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(2,3) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(2,4) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(2,5) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(3,1) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(3,2) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(3,3) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(3,4) ??/?? Running Shamshabad No-Fly Zone
    Unidentified(4,1) ??/?? Uploading Covert-Apps
    Unidentified(4,2) ??/?? Uploading Covert-Apps
    Unidentified(4,3) ??/?? Uploading Covert-Apps
    Unidentified(5,1) ??/?? Uploading Covert-Apps
    Unidentified(5,2) ??/?? Uploading Covert-Apps
    Unidentified(6,1) ??/?? Uploading Covert-Apps

Raiding:
    Defending:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Vsema - ja dost blizko, aby se to vyplatilo oproti claimovani (teda aspon me).

MATASX: Divny, me to normalne funguje. Teda nekontroloval jsem to v posledni dobe.
    MATASX
    MATASX --- ---
    TENCOKACISTROMY: Třeba mě OnAttack nefunguje nikdy ... ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tcks: ok, kolika agentama tam hodlas jit?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    koukala jsem ted na dalsi bug, mam neomezene kopii, resp od kazdeho agenta jednu, dv ami visi v nezrusitelnem uploadu ale 19+19 mi poslusne claimuje coz je prijemne....
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Ja mam bohuzel do 11:00 maintenance window (dal jsem si to pres noc, aby na me nevyjel CodeMonk a blbe jsem si spocital cas). Pak bych to videl na Falineth. Co jsem koukal, tak "last seen" miva do 12:00 naseho casu. Tzn. bychom to mohli za dnesek stihnout vickrat. Ted je zrovna aktivni, chvilku bych jeste pockal.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    takze kdy a kam se jde raidovat dneska?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Me vcera na druhej raid vychytal - crashnuty agenti byli okamzite k dispozici, tak je tam posilal zpatky. Nemel jsem sanci :(.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    codemonk vraci uder :/

Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinMitnick(1,2)) claimed 115 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.RobertTappanMorris(2,1)) claimed 230 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.RobertTappanMorris(2,2)) claimed 230 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.RobertTappanMorris(2,4)) claimed 230 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinPoulsen(3,1)) claimed 345 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.RobertTappanMorris(2,5)) claimed 230 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinPoulsen(3,4)) claimed 345 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.JohnathanJames(4,1)) claimed 460 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinMitnick(1,3)) claimed 115 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.MarkAbene(6,1)) claimed 690 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.AdrianLamo(5,1)) claimed 575 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.RobertTappanMorris(2,3)) claimed 230 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.JohnathanJames(4,3)) claimed 460 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinMitnick(1,5)) claimed 115 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinPoulsen(3,3)) claimed 345 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinMitnick(1,6)) claimed 115 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.AdrianLamo(5,2)) claimed 575 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinMitnick(1,1)) claimed 115 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.JohnathanJames(4,2)) claimed 460 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinPoulsen(3,2)) claimed 345 nodes from you (raid)
    Agent TheCodeMonk(CodesAgents.Rebirth.KevinMitnick(1,4)) claimed 115 nodes from you (raid)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Taky utocim nejdriv na toho s nejmensim stackem.

Urcite to bude potreba promyslet. A pokud by se nam podarilo spravne skloubit nase skilly, tak bychom u raidu/defu meli mit znacne navrch.

Nevim, jestli na konci ma smysl claimovat, jestli nevyjde lip sebrat nody tem co jsou pred tebou.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Jo, tak jsem to myslel, udelat sikovny regexp at se to nemusi porad prepisovat.

Ad codemonk - ja si nasel jiny cil bez defu, monk uz toho ma dost... Ale jinak pri prvim vcerejsim utoku (po tve vyzve : ) jsem mu taky vsechno pobil. Ja osobne utocim vzdy na toho, kdo ma nejmensi stack, tedy nejslabsiho, a kdyz nikdo neni tak prohledam deck, opet najdu nejslabsiho z nejblizsich nodu a pro toho si dojdu.

A jeste k tomu finishi - chtelo by to rozdelit podle skillu kdo bude delat co - kdo branit "viteze", kdo raidovat konkurenty, kdo bude farmarit nody k predani a tak... Nebo myslite, ze to je jedno?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MATASX: To by se dalo zvladnout. Mohli bychom zkusit, zda utoci i na defendujici agenty (staci na zkousku poslat jednoho).
    Pokud by to slo, tak tam pak muzu poslat defendujicho agenta, kterej na jednoho po druhym pouzije "Feint" (cilovy agent nedostava info o tom, ze na nej nekdo utoci - nepousti se mu OnAttack) a pak ho "utluce". Az tam bude malo/zadny agnetu, tak tam posleme utocici agenty.
    MATASX
    MATASX --- ---
    TENCOKACISTROMY: Na vsech agentech mel haste a hazel na me vsema agentama jenom attack, jel od nizsich levelu a jako posledniho mi zabil lvl6. A vsechny agenty mel synchronizovany na jednom nodu... takze s cimkoliv sem tam vstoupil tak ten agent byl okamzite mrtvej. Docela pekna strategie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam