• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game

Programujeme agenty pro gr1d.org!

http://www.youtube.com/watch?v=3XZ9-_EgisE

Registrovaní nyx hráči:

Gr1d leader:
    TcKs - Level 6 Pirate based in Shanghai Port District

Level 6:
    Fronema - Pirate based in Shanghai Port District
    Matasx - Hacker based in Shanghai University District
    SUK - Engineer based in Shanghai University District
    Pjotr - Hacker based in Old Wujiaochang

Ostatní:
    AlphaTeam - Level 5 Engineer based in Jian Guo Men Wai
    Goshewan - Level 4 Pirate based in Port Nordkyn

Neaktivní ?
    Esy - Level 6 Racketeer based in Henan Minority
    jachymko - Level 5 Engineer based in Shanghai Port District
    VirtualVoid - Level 3 Engineer based in HITEC City
    Neurolog - Level 2 Hacker based in Chuy River Traders

Dočasně vyřazeni z klanu: SUK

Kód pro ty, kteří se chtějí podílet na Clanu lidí z nyxu... poskytl Matasx
    Kdo chce, nechť použije tohle, kdo ne použije svoje :] a kdo nehce hrát společně ať řekne :]]

Aktuálně

Zbývají poslední dny do ukončení soutěže. Podporujeme TcKs.
    rozbalit záhlaví
    MATASX
    MATASX --- ---
    PJOTRIK: Agenty má rozházené různě po decku a používá všechny skilly. Útočí na náhodný agenty.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    MATASX: jakou ma taktiku?
    MATASX
    MATASX --- ---
    Ja u Covert-Apps zatim dostavam na držku :D Nojo zapomněl jsem se podívat že je to hacker :-(
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: To je hodne zvlastni. Nema G pristup rovnou do DB :)?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tak raid na G byl zajimavy. Aktivni naposledy byl pred cca 2 hodinami a mezitim mi portscan stale hlasil, ze nema zadny def. Pak 1 tick pred mym raidem mel najednou 5 defenderu, kteri mi leccos pobili a ja uz pocital s tim, ze odejdu uplne s prazdnou. A pak z niceho nic zmizeli a ja jsem mu sebral 1K5 nodu... A nyni uploaduje jeste vic agentu k ESY, aniz by se mu zmenilo "last seen".

Plyne z toho, ze last seen nefunguje jak ma? Kdy se to updatuje?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Na Falinetha imho nemusime byt synchronizovany, podle jeho infa to vypada, ze je online jen dopoledne (nase dopoledne).

Blby je, ze nemame moznost tomu hraci dat najevo, ze zautocil na nas klan. Spousta hracu ani nevi, ze hrajeme spolu.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    ja osobne nedavam vic raidu na jednoho cloveka, pokud mi to nezacne vracet...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    falineth ok, vyrazila bych v ticku 31800, resp dorazit v 31960, nekdo proti?

jinak jsem si spocitala ze jednicky se mi nevyplati posilat jednicky dal nez 80 ticku, jedna (s kopii) mi za 320 ticku prumerne nabere 192, zatimco z raidu prinese max 120.... jinak teda zalezi co je cilem, vyzirqat velky nebo se sam napakovat

ja bych projizdela lidi stridave, na dren jen ty kdo ublizi nekomu z aktivnich v nyx clanu
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Ja bych sjel jeste toho Falinetha.

btw. co si myslite o postupu raidovani jedincu az na dren? Myslite, ze nas pak spis nechaji na pokoji a nebo je tim popichneme proti nam?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Raid na Falinetha se povedl. Prestoze je sysop, tak se nefaduje a nebo z fadu utoci a je k dispozici pri OnAttack.
    MATASX
    MATASX --- ---
    Pokud vím tak Esyho moc netrápí že přijde o pár nodů. Co se nyx strategie na výhru týče, tak zatím nemám názor ... prozatím jedu sám za sebe.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    super za falinetha mam 5,5k yay!:)
    za 150 tiku (kolem 31770) bych vyrazila dal, nejake navrhy?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Ja budu zpet za 113 ticku (31885), v jakym ticku bude defend u ESYho?
    SUK
    SUK --- ---
    Ja se blizim na raid seizureho. A podle portscanu ma kupu co se mu uploaduje na raid a dalsi dost veliky mnozstvi, co mu defenduje. Takze asi dostanu na budku... Defend ESYho urcite nestiham - je to moc daleko...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Mimochodem, G posila jednoho level 6 agenta na raid k ESY. Zkusi nekdo stihnout defend? Ja mam vsechno na ceste k G, ktery byl online naposledy pred hodinou a nema nic na defend (namisto toho si nastavil maintenance schedule, ale na rano...)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    PJOTRIK: Za me OK. Musis pak ale pocitat s tim, ze kdyz jsi takhle vysoko tak muze dojit i na situaci, kdy budes take ohrozovat pozici naseho "viteze" (: Tim chci jen rict, ze bychom si nemeli prekazet, coz by ale nemel byt problem.

Mate nekdo cas a schopnosti napsat nejaky jednoduchy web, ktery bychom mohli pouzivat k te koordinaci?
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    SUK: co jsem pochytil na chatu, tak je to pro nej konicek, ale chce aby se provoz zaplatil zpatky z reklamy.

GOSHEWAN: Ja to takhle moc tymove pojimat nehodlam. Beru volnou alianci bez vzajemnyho utoceni a se sdilenim informaci. Tlacit ale nikoho nebudu, pokud z toho nebudu mit taky prospech a ani nic podobnyho neocekavam smerem k sobe.
    Ve hre mi nejde o umisteni, bavi me to proste prgat a hrat. Stejne ve stavu v jakym je nejaka soutez nema smysl.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    1 jdu do toho
    hlasuju jen pro jednoho hrace
    3 myslim ze potencial ma to sledovani kdo je kdy online, spolecny raidy na ty kdo budou vejs, stridani se v defendovani naseho vyvoleneho atd.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ajo, ma chyba, neuvedomil jsem si ze zbytek cen je za prispevky na foru.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN:
    1) Jdu do toho
    2) Myslim, ze mame potencial na vic hracu.
    3) Ta strategie se mi libi.

SUK: Je to jeho hobby projekt. Co jsem pochopil, tak penez ze svyho zamestnani ma dost na to, aby tohle financoval.

SUK: Ale vic lidi muze byt v TOP :).
    SUK
    SUK --- ---
    GOSHEWAN:
    1) Jak jsem uz asi 6x napsal, jdu do toho taky.
    2) Jednoho - jen jeden vyhraje ;) Kazdopadne, jestli to pujde, klidne muze bejt nyx uplne na vrcholu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam