• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    SUK
    SUK --- ---
    Ohromna prdel! Muj raid u Seizoura vypada tak, ze my agenti tam snad nabiraj nody po jednom, buhvi kde a jak...

gr1d_suk_player.CrawlerL4(4,1) 72/72 bytes Running... seizure, Raiding
    ...
    gr1d_suk_player.CrawlerL4(4,1) Verbose Completed direct node skill Claim w/Success Claimed node from uid0
    MATASX
    MATASX --- ---
    TENCOKACISTROMY: On stejně nezaútočí ... :) okno by mě akorát zdrželo
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MATASX: Jestli to nechces defendovat, tak si muzes dat maintain window.
    MATASX
    MATASX --- ---
    Trochu se bojím že na mě za chvíli vyrazí ... už dvakrát mám během chvíle v motd
    Portscan detected from Unidentified source.
    MATASX
    MATASX --- ---
    IRC - G: losing nodes after defending is ridiculous
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    MATASX: To je dobra taktika. Pokud tam ma nekdo vyhledavani defendujicich agentu a nema komunikaci mezi agentama, tak roztristi utocici sily.
    MATASX
    MATASX --- ---
    PJOTRIK: Agenty má rozházené různě po decku a používá všechny skilly. Útočí na náhodný agenty.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    MATASX: jakou ma taktiku?
    MATASX
    MATASX --- ---
    Ja u Covert-Apps zatim dostavam na držku :D Nojo zapomněl jsem se podívat že je to hacker :-(
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: To je hodne zvlastni. Nema G pristup rovnou do DB :)?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tak raid na G byl zajimavy. Aktivni naposledy byl pred cca 2 hodinami a mezitim mi portscan stale hlasil, ze nema zadny def. Pak 1 tick pred mym raidem mel najednou 5 defenderu, kteri mi leccos pobili a ja uz pocital s tim, ze odejdu uplne s prazdnou. A pak z niceho nic zmizeli a ja jsem mu sebral 1K5 nodu... A nyni uploaduje jeste vic agentu k ESY, aniz by se mu zmenilo "last seen".

Plyne z toho, ze last seen nefunguje jak ma? Kdy se to updatuje?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Na Falinetha imho nemusime byt synchronizovany, podle jeho infa to vypada, ze je online jen dopoledne (nase dopoledne).

Blby je, ze nemame moznost tomu hraci dat najevo, ze zautocil na nas klan. Spousta hracu ani nevi, ze hrajeme spolu.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    ja osobne nedavam vic raidu na jednoho cloveka, pokud mi to nezacne vracet...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    falineth ok, vyrazila bych v ticku 31800, resp dorazit v 31960, nekdo proti?

jinak jsem si spocitala ze jednicky se mi nevyplati posilat jednicky dal nez 80 ticku, jedna (s kopii) mi za 320 ticku prumerne nabere 192, zatimco z raidu prinese max 120.... jinak teda zalezi co je cilem, vyzirqat velky nebo se sam napakovat

ja bych projizdela lidi stridave, na dren jen ty kdo ublizi nekomu z aktivnich v nyx clanu
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Ja bych sjel jeste toho Falinetha.

btw. co si myslite o postupu raidovani jedincu az na dren? Myslite, ze nas pak spis nechaji na pokoji a nebo je tim popichneme proti nam?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Raid na Falinetha se povedl. Prestoze je sysop, tak se nefaduje a nebo z fadu utoci a je k dispozici pri OnAttack.
    MATASX
    MATASX --- ---
    Pokud vím tak Esyho moc netrápí že přijde o pár nodů. Co se nyx strategie na výhru týče, tak zatím nemám názor ... prozatím jedu sám za sebe.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    super za falinetha mam 5,5k yay!:)
    za 150 tiku (kolem 31770) bych vyrazila dal, nejake navrhy?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Ja budu zpet za 113 ticku (31885), v jakym ticku bude defend u ESYho?
    SUK
    SUK --- ---
    Ja se blizim na raid seizureho. A podle portscanu ma kupu co se mu uploaduje na raid a dalsi dost veliky mnozstvi, co mu defenduje. Takze asi dostanu na budku... Defend ESYho urcite nestiham - je to moc daleko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam