• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game
    SUK
    SUK --- ---
    Jsem dva ticky od seizoura! Tak mi drzajte palec... kdyz to vyjde, zkusim defend na fronemu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    goshewanovi dekuju, ale koukam z e jsem podala naprosto mylnou informaci, bude tu v32178 (aneb kdyz mate podobne nodu jako je tick)
    goshewan prijde o sto ticku pozde..
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    FRONEMA: Jsem 65 ticku od Falinetha. Na jakej tick dorazi?
    Pokud by to nikdo nestihal, muzes zkusit dat maintenance window. Ale nevim, jestli to pujde, kdyz na tebe jde raid :(
    MATASX
    MATASX --- ---
    FRONEMA: posílám k němu 5 agentů, budou tam kolem ticku 32201
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Muzu u tebe byt se 4 agenty v ticku 32276.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    FRONEMA: Nevim jak u vas, ale na nasi planete mame tick 32034... jak muze prijit v 31500?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    uaaa raiduje me codemonk vsim... nemuzete nekdso prijit branit, nebo aspon poslat raid k nemu? bude u mne v ticku 31500
    MATASX
    MATASX --- ---
    TENCOKACISTROMY: Zas tak aktivní asi nebude (http://pastebin.com/3cuYx0yv ) já na něj jdu.
    MATASX
    MATASX --- ---
    PJOTRIK: Já sem u něj teď taky a je to jak říkáš ... příště budu poslouchat svůj instinkt :D
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    MATASX: nekdo uz hlasil ze se mu deck vubec nezobrazuje...

Jinak ja u Falinetha jsem zatim neuspesnej, podle portscanu tam ma jednoho braniciho jednickovyho agenta, nejspis ve fadu :-(
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MATASX: Njn, to je ta chyba. Po zabiti kopie to z te hlavni stranky nejspis zmizi... aneb dalsi bug /-:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak jedu znovu na Falinetha. Pak uz ho asi necham an pokoji a vydam se za nekym jinym.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Taky pri raidu delam kopie, je to dobry, pac pak casto defenderi jdou nejdriv po kopiich a ostatnim agentum zbyva vic stacku.
    MATASX
    MATASX --- ---
    GOSHEWAN: Dyť na hlavní stránce je při raidu "Dack for *player*" a tam máš jasný a úplný přehled o tom jestli u tebe ještě někdo je!
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    GOSHEWAN: Tak ne imho, bylo to tak. Zabil mi v souctu vsechno, ale neco z toho byly jen kopie a pak stahnul obranu. Pekne ((:
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    SUK: Aha, tak to by to vysvetlovalo... super (:

MATASX: Uz jsem mu psal na foru (na IRC se ted nedostanu).

On si to imho posral tim, ze se koukal jen na stack report misto aby si to kontroloval doopravdy v decku pres agenty (: Tzn. on mi totiz pobil nejdriv kopie, jenze to se ve stack reportu nerozlisuje (ale da se to samozrejme dopocitat...) a on si pak asi myslel, ze uz mi vsechno zabil a tak agenty stahnul. Je to celkem riskantni, ale uz jsem tohle pouzil vickrat, jen jsem mel za to, ze G o tomhle triku bude vedet (:
    SUK
    SUK --- ---
    TENCOKACISTROMY: To ja vim. Ale vypada to, ze mu vubec nevadi, ze mam u nej na raidu 3 agenty (sice nechapu, jak je neco takovyho moznyho ale to je jedno).

Jinak co se last seen tyce (nekdo se tu na to ptal) tak to vypada, ze last seen se updatuje pri prihlaseni. Prihlasoval jsem se opravdu tak pred dvema hodinkama a mam tam last seen 11:12 (ted je v GT (grid-time) 13:11 )
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    SUK: Seizure je hodne aktivni, takze bacha na nej. Ale samozrejme budeme vsichni jenom radi, kdyz nam nebude konkurovat :).
    SUK
    SUK --- ---
    A kdyby to nekoho zajimalo:

Portscan report for seizure, taken at tick 31879, 24 Jan 2011 13:02:38
    Agents:

(az na 3 available)
    Defending:
    (nic)

Created 20 Dec 2010 03:11, last seen Yesterday at 20:36

Takze je sance ho beztrestne rajdnout - ale rychle...
    SUK
    SUK --- ---
    Ohromna prdel! Muj raid u Seizoura vypada tak, ze my agenti tam snad nabiraj nody po jednom, buhvi kde a jak...

gr1d_suk_player.CrawlerL4(4,1) 72/72 bytes Running... seizure, Raiding
    ...
    gr1d_suk_player.CrawlerL4(4,1) Verbose Completed direct node skill Claim w/Success Claimed node from uid0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam