• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game

Programujeme agenty pro gr1d.org!

http://www.youtube.com/watch?v=3XZ9-_EgisE

Registrovaní nyx hráči:

Gr1d leader:
    TcKs - Level 6 Pirate based in Shanghai Port District

Level 6:
    Fronema - Pirate based in Shanghai Port District
    Matasx - Hacker based in Shanghai University District
    SUK - Engineer based in Shanghai University District
    Pjotr - Hacker based in Old Wujiaochang

Ostatní:
    AlphaTeam - Level 5 Engineer based in Jian Guo Men Wai
    Goshewan - Level 4 Pirate based in Port Nordkyn

Neaktivní ?
    Esy - Level 6 Racketeer based in Henan Minority
    jachymko - Level 5 Engineer based in Shanghai Port District
    VirtualVoid - Level 3 Engineer based in HITEC City
    Neurolog - Level 2 Hacker based in Chuy River Traders

Dočasně vyřazeni z klanu: SUK

Kód pro ty, kteří se chtějí podílet na Clanu lidí z nyxu... poskytl Matasx
    Kdo chce, nechť použije tohle, kdo ne použije svoje :] a kdo nehce hrát společně ať řekne :]]

Aktuálně

Zbývají poslední dny do ukončení soutěže. Podporujeme TcKs.
    rozbalit záhlaví
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Z logiky veci bych rekl, ze to je [OnArrived, OnAttacked], protoze nejprve musi ten agent dojit k tobe na node a pak teprve zautocit. Move i Attack trvaji 1 tick. Cili to nejde udelat najednou (nevim jak se tohle chova, kdyz ma agent na sobe efekt Haste).

Zdrzovaci koncept je ok, protoze kdyz ho zdrzis dostatecne dlouho, tak i kdyby te nakonec zraidoval, tak na tom utocnik prodela.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    btw Netusite nekdo, jake je poradi vykonani akci vzhledem k OnArrived?

Mam jednoho pseudodefendera, ktery nedela nic jineho nez ze zdrha v decku a to vzdy podle toho, kde je volno/nejmene okolnich agentu/nejmene agentu (ve zkratce). Kdyz je zrovna spokojeny (= v dane node nikdo neni a zaroven kolem neho neni volna noda, v jejichz sousedicich nodach by bylo mene agentu nez v sousedicich s jeho aktualni) tak proste sedi na miste.

A ted mi jde o to, co se stane, kdyz nekdo prijde do me nody a chce na me zautocit - dostanu ja driv OnArrived notifikaci a stihnu se premistit (za predpokladu, ze nejak rychle urcim kam zmizet) nebo na me stihne zautocit?

Vim ze to je jen takovy zdrzovaci koncept, ale muze se hodit kdyz treba clovek nema agenty k dispozici, nebo jich je malo a nebo ma jen low level a tedy slabe. A ceka nez dorazi posily (:
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja ted raiduju u sandose a oni neraidujou, normalne tam farmi... doufam ze je to prejde a prinesou nodiky... jinak taky vyrazim k CA domu pro nejakej zaklad
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: ROFL

btw. poslal jsem jednoho agenta claimovat do domaciho secotru Covert-Appse.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: To na tebe určitě narafičili, aby tě mohli označit za podvodníka a mohli tě konečně smazat ((;
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Nejsem si jistej, ze za to muzu ja :)
    ESY: Vypadaj, ze poslusne cekaj az tam nekdo osklivej prijde :).
    ESY
    ESY --- ---
    TENCOKACISTROMY: gratz :]]]] co jinak ty moji defenderi, nedelaj neaou paseku ?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Tyjo, zajimave... za chvili take budu raidovat, tak treba take nekoho takhle huste znicim ((:
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Zvlastni, ted nemuzu najit sandose v leaderboardu.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Tak po raidu sandose jsem na prvnim miste :).
    1 	TcKs 		6 	91000 	Shanghai Port District 	95593
    2 	Covert-Apps 	6 	91000 	Chilkur Outpost 	81397
    3 	G 		6 	91000 	Shamshabad No-Fly Zone 	72188

Ale je to nejaky divny. Raidoval jsem 20 agentama z 21. Ten posledni claimoval nekde (uz ani nevim kde) a ted vsichni crashujou, pricemz v motd nemam ani zbravu o combatu a ani zpravu o vyraidovanejch nodech.
    Navic pred raidem jsem mel cca 80100 nodu a tedka mam pres 95k. Jenze pri raidu na stejnej level muzu ziskat maximalne cca 7500 nodu. Vypada to, jako bych za ten raid dostal dvojnasobek nodu :|.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Jj, to jsem taky resil ... napriklad souradnicovej system je presne obracene nez je v gr1du :).
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Taky jdu na sandose (prichod v ticku 34532). Asi bych se otocil jeste u sandose a pak sel na seizureho. Seizure to imho vzdal a je jen napul lekla ryba.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ja mam vetsinu agentu na cestach, navic chci vyzkouset novy kod.

TENCOKACISTROMY: Problem je v tom, ze je nejspis naimplementuju jinak, nez jak jsou naimplementovane v gr1du ((:
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    hmm jdu na sandose.

portscanovala jsem seizureho a ma skoro vsechno v defendu ale online asi neni takze nekdy kolem ticku 34700 bysme mohli udelat nejakou hromadnejsi akci, je nekdo kdo by se pridal?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ha, mam je doma
    nejaky tip na raid?
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Tak to leda bys je tam chtel doimplementovat :D.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Diky, ale tam jde o efekty ruznych skillu a jak jsem se presvedcil (viz forum/changelog), tak hromada skilu nefungovala tak, jak mela... uz to snad opravil, tak to pujdu zkusit.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Tak si toho agenta zkus na tom mym tickeru.

Jinak 455 nodu neubrani ihned. Obzvlast, kdyz je viditelnost jen 5 nodu daleko.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    PJOTRIK: a sotva to napisu, zacne tikat :-p No zlobit se nebudu
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    FRONEMA: to jsi jeste dost optimista... :-(
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    A proc by melo?

btw Nevim, jestli to byl ze strany Covert-Apps umysl, ale ja na nej treba raid nemuzu, protoze je umisteny v Chilkur Outpost, kde nemam ani jednu node. Navic je tam 100% nodu ze 455 (!) zabrano - po Astana to je druhy nejmensi sektor. Pro me to napr. znamena, ze tam musim nejdriv nejakou nodu zabrat, pripadne udelat raid na nekoho, kdo tam nejakou node ma a doufat, ze mu ji tim seberu. 455 nodu je celkem dost na to, aby to ubranil, ale i tato strategie neni spatna (navic kdyz nejmensi Astana ma 286).

A ja pocitam s tim ze ho zacnu co nevidet prudit. Mam v zaloze jednoho celkem vypeceneho agenta, jsem celkem zvedavej jak bude/nebude fungovat (: Pokud by fungoval tak, jak predpokladam, tak by mu mohl celkem zatopit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam