• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ESYgr1d - A persistent multiplayer online programming game

Programujeme agenty pro gr1d.org!

http://www.youtube.com/watch?v=3XZ9-_EgisE

Registrovaní nyx hráči:

Gr1d leader:
    TcKs - Level 6 Pirate based in Shanghai Port District

Level 6:
    Fronema - Pirate based in Shanghai Port District
    Matasx - Hacker based in Shanghai University District
    SUK - Engineer based in Shanghai University District
    Pjotr - Hacker based in Old Wujiaochang

Ostatní:
    AlphaTeam - Level 5 Engineer based in Jian Guo Men Wai
    Goshewan - Level 4 Pirate based in Port Nordkyn

Neaktivní ?
    Esy - Level 6 Racketeer based in Henan Minority
    jachymko - Level 5 Engineer based in Shanghai Port District
    VirtualVoid - Level 3 Engineer based in HITEC City
    Neurolog - Level 2 Hacker based in Chuy River Traders

Dočasně vyřazeni z klanu: SUK

Kód pro ty, kteří se chtějí podílet na Clanu lidí z nyxu... poskytl Matasx
    Kdo chce, nechť použije tohle, kdo ne použije svoje :] a kdo nehce hrát společně ať řekne :]]

Aktuálně

Zbývají poslední dny do ukončení soutěže. Podporujeme TcKs.
    rozbalit záhlaví
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    SUK: splnil jsem nakej task ve chvili, kdy jsem mel uz 91k. pricemz 91k jsem dosahnul pri claimovani.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    SUK: mel jsem skoro 91 a udelal jsem arena domination
    SUK
    SUK --- ---
    Tak dneska 18 ticku. To neni spatny.... kazdopadne, tcks je prvni, neni co resit :->
    Btw, jak nekteri (pjotr, mrselfdestrukt, tcks) zaridili vic jak 91k expu?
    ESY
    ESY --- ---
    jak koukam tak to porad je v fazi nefunkcnosti :]
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    me to spustilo raid ktery tu furt cekal :)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    PJOTRIK: coz je nekonecnekraty rycheljsi nez 0 ticku za den :)
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    TENCOKACISTROMY: no, tika... ohromujici rychlost 1 tik za hodinu :-p
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Uz to zase ticka !
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Na me vybehnul ted "theAnomaly". Bude u me v T:37090. Mel bych to ubranit.

FRONEMA: Za chvilku ti tam poslu nejaky jednicky, ktery crashnout. Mely by prijit par ticku po utocnikovi.

GOSHEWAN: Budu si muset naimplementovat nejakej interni log, kterej budou vsichni agenti sdilet a po par tickach ho vzdycky poslou do syslogu. Je mozny, ze jsem treba utocil neefektivne a jednotlivejm agentum ubiral zivoty do prilis velkyho zaporu. Nebo ze jsem je mel pod nejakym efektem atd... Jenze nevim nic :(.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Ajo. Ja mu tam pozabijel opravdu hodne agentu, bohuzel jsem je nespocital, ale urcite vice jak polovinu. Pokud jste tam byli i ty a Fronema, tak musel o vsechno prijit. Cimz padem mi jako jedina moznost vychazi rychle relaunchovani agentu...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ta kmi s branenim pomaha jachymko, sice ma utocnik furt tak 200 bytu navic ale to se snad nejak prezije, ztraty budou maly... ale fat by me moc potesilo kdybyste ho za to desne projeli... (mrselfdestruct) pokud dobre pocitam(a pokud ten utok nestahne) tak jeste 350 ticku ma jen sestku, dve petky a jednu ctyrku....
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    GOSHEWAN: Kopie to byt nemohou, pac neni pirat, ale hacker.
    Crashovani v defendu jsem nekontroloval, ale crashovani z raidu/explorovani funguje spravne.

Trochu me stve, ze si nemuzu precist syslogy z toho raidu. Nejsem pak schopnej zjistit nic uzitecnyho. Samotny combat & stack reporty jsou zalostne nedostacujici :(.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Zabil jsem mu hromadu agentu a mam dve podezreni proc jsem odesel s prazdnou.

Prvni je, ze jsem zabijel prevazne kopie - preci jen jsem vzdy sel do agenta s nejnizsim stackem (a podle vypisu se zda, ze agent mozna umre az na konci ticku, pac jsem do kopii sel i vice agenty najednou, pricemz kopie ma 1 byte a tudiz musi umrit uz po prvnim utoku -> dalsi muj agent by na ni uz nemel utocit).

Druha moznost je, ze root porad jeste doopravdy neopravil relaunchovani agentu pri defendovani a Covert-Apps tedy sedel u konzole a vesele branil neomezenim mnozstvim agentu...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Moji se tez vraceji a nestiham :(.

btw. mate nekdo poneti jaktoze jsem u covert-appse nic neziskal, i kdyz jsem je tam puvodne masil?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    v ticku 37061 na me prijde plnej raid od mrselfdestruct, nebyl by nekdo ochotnej poslat nejakou obranu, nebo ho aspon taky poradne projet?

moji agenti se vraceji z toho raidu bez jedineho nodu :/
    ESY
    ESY --- ---
    ja jedu od nejslabsich s nejmene stackama ... A pokud je agent lvl 4 a vic tak jede wall :]] takze 4+ maj na co utocit porad. A u normla agentu to samy ale jak neni zadnej agent na poli, koukne na ostatni a kdyz je tam neakej agent tak se presouva pokud neni zadnej agent v celym decku claim..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja to mam uplne najednoducho
    stoji li nekdo na stejnym policku kdo neni kamos tak zautoci,s priotitou od nejslabsich
    az vsechny dobije tak kouka na vedlejsi policka jestli tam nikdo neni a pripadne tam jde
    kdyz nikoho nevidi tak se zacne snazit claimovat a nahodne chodit... (jasne ze to je chyba, mel by si spocitat jestli tam jeste nekdo je)

a v pohode fungujou
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Uz jsem se tu ptal - jaka je vase strategie pri raidovani? Ja ted posilam celkem jednoduche agenty, kteri vzdy utoci na nejslabsiho defending agenta, pripadne se presunou do nejblizsi nody, kde je zaroven nejmene agentu, pripadne nejslabsi agent (v tomto poradi radim nody z BFS). Co vy? Neco lepsiho? Bohuzel mam pocit, ze pirati moc utocnych skillu nemaji, tak jen obcas jeste pouziju Copy, ale jinak nic...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GOSHEWAN: nevidim duvod proc bysme mu nemeli nic sebrat... je nas vic...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    Taky jsem koukal. Inu uvidime, ztraci nody, ale my tez.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Covert-apps presunul vse do obrany -> i kdyz mu nic nesebereme tak ztraci cas, kdy nemuze claimovat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    tak hlavne at to hezky tika :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam