• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    No, jako zaklad jsem pouzil vetsi autolekarnicku v takovym fajne obalu a "dotunil" ji nakejma praskama jakoze paraleny, ibace a vitamin C (nechci chcipnout na rymu prece :) pak naky naplasti (ty k memu prekvapeni autolekarna neobsahuje), desinfekci, soupl sem tam i malej univezalni votvirak na plechovky a vino:) zapalky a zapalovac, proste vsechno co me tak napadlo a co sem nasel doma no, neco mezi lekarnou a KPZ v obalu asi 25x15x5cm takze pohoda, a ted jak to sem pisu mi doslo ze tam musim soupnout jeste na poradny brko :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    BIGEM: Ta lékárnička, je kupovaná, nebo jsis to všechno poskládal, co tam všechno máš? Už nějakou dobu přemejšlim o lékárničce na ven, co je dobré pro zombie je určitě dobré i do hor.. :)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    ty jo, super diskuze tu, zatim jeste neresim kam utecu az to prijde (zatim jen par napadu mam), ale zato si uz doma planuju Zombie Suvive Kit podle svyho :) poradnou lekarnu uz mam a dve kukri budou brzo na ceste, pritelkyne si mysli ze sem blazen sice ale co, ze jo :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    JUNGLER: pouzivaji hlasivky? pokud nedychaj, jak vydavaji ten svolavaci zvuk?
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    Ja bych osobne volil nakej pohranicni valecnej komplex, napr. pevnost Dobrosov. ( http://opevneni.vojenstvi.cz/oblasti/nachodsko/dobrosov.htm ) okoli se muze zaminovat a zadratovat, v chodbach pestovat hlivu ustricnou a tak :D vlhkost tam bude taky dostatecna na nejakej sber vody.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BASTOCH: ja jo, bude neskodna :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Podle fotek to neni ani zricenina, ale par sutru - ale ostrov dobrej :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BEEBLEBROX: prohlidni si fotky v clanku co jsi postoval ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BEEBLEBROX: je to zricenina - takze asi tak cenne, jako kterykoli ostrov
    STENNY
    STENNY --- ---
    JUNGLER: Otázka je, jak koordinovaně taková bójka "plave". Ne, že by nebyl problém hromada zombíků splývajících na hladině, ale pochybuju, že budou schopní se koordinovaně plácat za loďkou.
    Jinak pokud nahnijou, tak určitě začnou být lehčí než voda. Jako každé tělo.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JUNGLER: uz se tu resilo, dokazou prej chodit po dne (

    jinak jak nad tim premejslim, tak me sere ze neziju v san francisku..takovej alcatraz je super misto na zalozeni kolonie...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    jak nad tim tak přemejšlim, tak zombíci umět plavat určitě nebudou > nedejchj, tudíž v jejich těle nebude vzduch, kterej by je držel nad vodou (zkuste se schválně ponořit do vody a vyprázdnit si plíce... pujdete ke dnu jako šutr :))

    Leda, že by se ty jejich hnijící těla po nějakém čase začala plnit nějakejma jinejma lehkejma plynama :/ to by byl problem bo by se ze všech staly mozky požírající bojky :-D a lodička by už tak bezpečná nebyla :/
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BEEBLEBROX: no tak za 50 let bych cekal ze uz trosku expandujes...resp. bud expandujes ty, nebo te zexpandujou zombici...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JUNGLER: no tak ja( jelikoz moje premejsleni saha o trosku dal nez jen k Brrrrrrrrrrraaaaaaains) bych si vylez hezky nekam na kopec a kochal se :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HAVANA: problem je, že s těma zombíkama by to voda odnesla i tebe :-/ teď otázka jestli zombíci umí plavat. Jestli by třeba nebal dobrá taktika sednout na nějakou loď a plavit se pomalu hledajíc vhodnej flek ke zakempení. Člověk by si mohl chytat ryby do aleluja a vody taky hafec (pokud by teda měl nějak vychytanej systém filtrace vody)
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    BEEBLEBROX: to se jen tak neprotrhne, i kdyz pretecou:>
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BEEBLEBROX: to by smetlo peknou radku zombiku smer nemecko...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: naky vltavsky prehrady ?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATHEW_ER: jasny, casem by se preslo na orientaci podle hvezd :)

    btw. kde je nejblizsi vodni elektrarna?
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    NAVARA: u GPS je problem, ze to neni uplne autonomne fungujici system. Co vim, tak potrebuje neustalou obsluhu a korekci. Nevim, jak rychle by to probihalo, ale GPS by bylo cim dal nepresnejsi. Samozrejme je to klicovy armadni system, tak se da predpokladat, ze budou pro preziti dostatecne izolovani/zabezpeceni a schopni samostatne fungovat. Jen si moc nedovedu predstavit tu moralku na zakladne, kdyz jsou stejne skoro vsichni ostatni mrtvi. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam