SHIGORBIRDMAN: Já jsem vám nevěřil, ale pak jsem viděl ten díl s ním, jak je v Son of the guns, tak to vzbudilo mé podezření. Ale Až teĎ, když jsem se k tomu dostal, k jádru, tak jsem se opravdu oprudil.
WWZ mě čeká jako další, tak snad si trochu napraví reputaci. Tohle je špatně napsaný, není to ani beletrie, ani příručka, ani nic. Paskvil. I skutečná fakta tam předkládá dost kontroverzním způsobem.
BTW, proč by měl zombík (v kontextu té jeho virové teorie) po menším (dejme tomu šroubovák v hlavě) poranění mozku exnout? S trochou štestí to neznamená smrt ani pro živého člověka.
Navíc ta jeho teorie nevysvětluje věci jako to, že na něj nepůsobí povětrnostní vlivy (hlavně třeba dehydratace), stejně tak proč na něj nepůsobí gravitace a předpokládá že krev se v těle prostě zastaví na místě a zůstane ve stejném/podobném skupenství až na věky věků amen. Atrofaci svalů, jak najednou svaly fungují "jinak" (nespotřebovávají energii, jen se opotřebovávají). A to je jen 1/100 otázek co mi za těch 60 stran alespoň probliklo hlavou...
Nic, jdeme dál :-D