• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    Pojdme se spolecne pripravit na udalost, ktera urcite jednou prijde. Zajima nas vse co nam pomuze prezit a zvitezit!

    Na nastenku budeme davat odkazy na zajimave knihy stranky, navody. A take nejaky ten film pro inspiraci :-)

    rozbalit záhlaví
    NELLI
    NELLI --- ---
    KAMPA: "kdo tvrdi, ze se musej drzet kazdy stranky knihy?" - to je slušnej eufemismus v případě, kdy film má s knížkou společnej doslova jenom název ;)

    Ale souhlasím, že film zas takovej průser nebyl, vlastně to bylo vcelku dobrý. Ale kdybych nečetl knížku, asi bych z toho měl rozhodně lepší pocit, takhle tomu dávám za lepší 3 s odřenejma ušima. A pravda je taky to, že seriál by byl pro zfilmování mnohem lepší formát (co kapitola, to jeden díl). Tak třeba se někdy HBO pochlapí.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Admix - dle myho kniha i film byl dobrej (mne strasne vadi teda, kdyz sou zombici rychly, ale to je ted fuk). vzdyt ta kniha byla predlohou, ale kdo tvrdi, ze se musej drzet kazdy stranky knihy? to by musel byt film na pet hodin.....
    VASAX
    VASAX --- ---
    EZECHIAS: Zkusim to vydolovat z hlubin FB (byla to nejaka z FB galerii), až si vzpomenu který člověk to tam házel.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    VASAX: To me zajima. Postni ty fotky co vypadaj super.
    VASAX
    VASAX --- ---
    BOD: Viděl jsem jedny fotky něčeho takovýho, a vypadalo to super. Tohle mi přijde... nudný. Fotky z chystání... a kdy budou fotky z akce? :-)
    ADMIX: Rychločtení? :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOD: Zajdi do nejblizsiho hrackarstvi pro kver a do armyshopu pro hadry, nacvic pred zrcadlem krutackej post apo vyraz a muzes vyrazit:-)

    Ale abych byl spravedlivej tak Stalker larp vypada ze je aspon vo 10% min uhozenej nez molitanovy mece a nalepovaci elfi usi...
    BOD
    BOD --- ---
    EZECHIAS: aha, no nikdy jsem nepochopil jak larp funguje a vybavení taky nemám, takže zkušenost s tím mít nemůžu, ale z fotek to vypadá cákle
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem za par hodin precetl World War Z a uz se taky muzu kvalifikovane rozohnit nad tim, jak ten film posrali na 100% ... :)
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    BOD: http://stalker.rebjata.cz/ Normalni 6 rocnik naseho Larpu.

    Foto by Viper: http://www.makovicka.net/galerie.php?g=130720
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOD: oh shi...
    BOD
    BOD --- ---
    WOJTYLA: v levelu je o nich článek, stalker larp camp či co
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BOD: co to je za paka?
    BOD
    BOD --- ---
    pwx | STALKER 2013 – rajce.net
    http://pwx.rajce.idnes.cz/STALKER_2013/
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    tak jsem se prave vratil z kina z WWZ a na seznamu jako hlavni zprava http://www.novinky.cz/...08277-novy-virus-h7n9-muze-postihnout-cely-svet-varuji-svedsti-experti.html :) musime se radovat i z malejch uspechu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw jeste jsem moc nepochopil, proc neresili v Izraeli ani kotce se psama, kteri pusobili coby stoprocentni indikator zombifikace, kdy byli psi rozmisteni podel vstupnich koridoru, vedoucich skrze zed. Mno je fakt, ze stekajici psi na lidi v klecich, by ve filmu pusobili znacne politicky nekorektne.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já bych to shrnul asi tak, že to chce k tomu přistupovat jako k věcem, co maj jen shodou okolností stejnej název. Člověk pak ani nemusí bejt zklamanej. Ale knížku musim důrazně doporučit.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: ale to zase jo, jak uz jsem psal vedle, coby letni blockbuster to obstoji. nerikam, ze je to vylozene spatny, ale par veci lehce zamrzelo.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    NAGASAWA: knizku jsem cetl a o filmu jsem vedel, ze s ni nema nic spolecnyho a i tak me ten film docela pobavil, samozrejme by se na nem dalo najit spousta much a i uplne debilnich veci, ale kdyz clovek primhouri oko, tak je z toho celkem slusnej zombie akcnak
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BLACK_ONYX: s filmem jsem mel lehci problem a moc mi nesedl, respektive se potvrdily rozpacity komentare o tom, ze si pujcil akorat nazev a jakous, takou kostru, ale s celkovou geopolitickou atmosferou knihy, nema absolutne nic spolecnyho a jeste navic, obraci udalosti v danych zemich, kompletne naruby. Nechci spoilovat, ale napriklad s Izraelem to dopadne naprosto opacne, stejne jako Severni Korea zombie apokalypsu odrazi, coz je nesmysl, protoze v knizce obyvatelstvo postupne zmizelo a spekulovalo se, ze je infikovany v podzemi. Navic jsem doufal, ze bude film pusobit alespon priblize jako kniha a bude pojatej formou retrospektivnich rozhovoru pracovnika OSN, ale to se nestalo a Brad Pitt tam pusobi pomerne dost rusive, protoze je zaroven nejlepsi tata roku, nejlepsi pracovnik OSN, nejlepsi strelec, umi pilotovat AC130 a vubec je tak strasne cool, ze to leze po par desitkach minut, solidne na nervy a postupne vam unika duvod, proc se na nej plytva takovou spoustou lidskych a materialnich zdroju. Navic se infikovani zombifikujou behem par vterin a jsou prehnane rychli. Samozrejme chapu, ze by jejich klativa chuze a mruceni, neutahlo dynamiku filmu, ale tady to krapet prepiskli. Pomalejsi tempo a reflektovani by tomu prospelo vic, ale je mi jasny, ze v takovym pripade by musela vzniknout minimalne trilogie a to by vsechny leda tak nasralo. Kazdopadne vizualy pekny, remeslne je to zvladnuty hodne slusne, takze jako popcornovka to asi obstoji, ale ti co znaji knizku, budou proste a jednoduse lehce nevrli.
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    BLACK_ONYX: Jsem ted docetl knizku. Rekneme ze "inspirujici", az na par takovych obvyklych podivnosti (strelba z Desert Eagle, oprava satelitu z ISS, amici si na zombiky vyrobi vlastni pusku a strelivo ackoliv maji vic zbrani nez obyvatel uz ted).
    Film jsem jeste nevidel, ale zda se ze s knizkou ma podobne pouze tema a nazev.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Pěkné info o WWZ v hláškách a hlodech
    [ RAGUPKI @ Nejlepší hlášky, hlody a kecy ]
    V bristolském kině se díváme na World War Z, kde se hlavní hrdina snaží odvrátit zombie apokalypsu. Po tom, co všechno padlo a zombíci přelezli i izraelskou zeď, přilétá do Cardiffu (40 km od Bristolu), kde je klid, příroda a vykukující babička. Sdělení, že se nacházíte v prdeli světa, právě nabylo nového formátu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam