• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXZombie Apokalypsa
    DANUZ
    DANUZ --- ---
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mno imho na Jih aspoň ten evropský bych fakt nešel, neboť je dost blízko k Africe a já chci být od Zedů co nejdál takže se tam přibližovat moc nebudu. Mám tedy možnost jít na Západ, Sever a Východ. Na západ je Německo, a nějak věřím Německé armádě víc než té naší, přeci jen 2x obsadili Evropu ikdyž pak dostali na budku ;) Sever zase Německo a Polsko, protože Poláky tak nějak nemusím, tak bych prchal k Němcům, navíc je to dost podobná krajina jako v ČR ;) Východ Slovensko + bývalé SSSR to je fakt až krajní možnost neboť mám za to, že Cokolivrusové by se chovali zhruba stejně jako ve virtuálním světě a to shoot on sight na druhou stranu v Rusku je ohromné množství neobydlených oblastí (stojí za úvahu).

    Takže bych celkem dlouho pobýval ve střední evropě v ČR protože ze západu bude celkem klid nebo tam je Německo, z jihu jsou Alpy takže s tím by si snad Rakušáci poradili. Problém vidím v jihovýchodě Ani ne tak ve Slovensku jako spíš v Maďarsku atd. to by mohl být fakt problém a pak Polsko. Prostě jít na východ v dobře ozbrojený tlupě.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GAUNER: Na druhou stranu, v místech kde je zima se dá předpokládat, že zombie které nebudou oplývat nějakou inteligencí skutečně budou pomalejší a tedy i méně nebezpečné.
    GAUNER
    GAUNER --- ---
    FIONOR: taky bych byl pro jih, minimálně u té Z apokalypsy - v highschool of the dead měli docela dobrou poznámku a to, že tlející procesy by tam u zombíků probíhali v teple mnohem mnohem rychleji než u nás nebo dále na severu = dřív by se rozpadli, ale jak řikáš zaleželo by na konkrétních podmínkách...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Kterou armádu myslíš? Tu naší? Nebo nějakou, co drží víkendy? :D
    HENRYNEAL
    HENRYNEAL --- ---
    DEUSOPTIM: Kdyby všichni lidi dělali to co mají a nevylajzali ze svých domovů, tak armáda všechno vyřeší tabulkově do jednoho týdne (reálně mám doma zásoby vody a jídla na 14 dní když budu šetrnej), takže zabarikádovat se a čekat :) Navíc jsou u nás kopce a hory i nížiny naprosto ideální pro život...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PAULMUADDIB: Zombie je neco, co uz je mrtvy, ne nekdo, kdo se snazi nestat mrtvym ...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Já bych zůstal, kde jsem. Ne že bychom byli tak dobře opevnění, ale je to vesnice a máme dobrý sousedy - pekárnu (sklad s x pytli mouky included) a řezníka, co je zároveň vášnivým myslivcem. Myslím, že k nim bych se v případě pádu civilizace spíš lísal, než že bych od nich utíkal.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    FIONOR: Akorát že z jižního pobřeží teď momentálně ty zombie lezou...
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    otázka: kdyby vypukla nějaká ta apokalipsa a měli možnost,odjeli by jste nebo zůstali v Česku a proč?...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ADMIX: Co to má být?? Nějaká pijavice?
    SWIST
    SWIST --- ---
    ADMIX: Co to je zač, nějaké bližší info?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Uz se to blizi!

    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Země kůlů / Stake Land (2010) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/269017-zeme-kulu/
    Road movie, podobné jak Cesta, ale o pár upířích zubů akčnější. Těch upírů se neděste, chováním jsou podobném zedům, prostě nemyslící predátor. Jinak docela pěkné postapo.
    HENRYNEAL
    HENRYNEAL --- ---
    FIONOR: Tablety jsou pro tohle ideální. kvuli skladnosti, Filtr zase kvuli výdrži. Pokud jde o čas tak bych filtr volil samosebou taky.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Novej i původní úsvit mrtvých asi byl temnej a vážnej a postapo a smál jsem se u obou :) není vážný jako vážný :)
    GAF
    GAF --- ---
    REDSNAKE: jo, tak s tim temnem, vážnem a mrtvym by bylo fajn tak či tak.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GAF: Jasně, nemusí bejt každej film stejnej, mě jen tenhle trapnohumor zasazenej do vážnejch scén fakt nesedí. A že uměli tvůrci wyrmwoodu vykouzlit zajímavé scény, občas šel ze zombie i strach. Nicméně ty nedotažené myšlenky, copak tam bylo řečeno, co jsou zač ti vojáci? Co řeší s jeho ségrou, jak se z ní stalo co se stalo? A proč je neprůstřelná? A podobně. Jasně, některé věci můžou zůstat nevyřčeny, ale tohle mi přišlo jako berličky. Ale ten trapnohumor byl nejhorší. Aspoň pro mě.

    Dal bych si fakt dobrý postapo nářez se zombíkama, ani jich tam nemusí být moc, ale ať to je kurňa vážný, temný, mrtvý a s nějakým rozumným příběhem.

    mimochodem ještě k wyrmwoodu, napadla mě myšlenka, že by bylo hezký, kdyby hlavní hrdina zlikvidoval vojáky kteří celou dobu vypadali jako ti zlí a u posledního by zjistil, že to fakt posral pro celý svět, protože se snažili o XY, který bylo nadosah.
    GAF
    GAF --- ---
    REDSNAKE: nesouhlasim. To mi přijde jako tvrzení že by Hvězdný Války měly být jak Blade Runner protože hlavní charakter je temnej a tragickej nebo nebo Blade Runner jako Dirty Harry protože jsou oba drsňáci a pak si stěžovat, že to nedotáhli. To pak má zkaženej potenciál všechno. Tenhle film je vtipno o-něco-víc-než-béčko s jízdou nápadů a vsuvek a experimentu. Ok neni to nějaký AAA o zombících s psychologickým profilováním postav a ultra realistickým pojetím. On si taky ale na nic takovýho nehraje. Ve svý kategorii je dost fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam