• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WIRUZIKInternetový marketing (PPC, display, affiliate, mobilní reklama atd..)
    Povídání o internetovém marketingu obecně. Zkušenosti s PPC systémy (Google Adwords, Seznam Sklik, Etarget), display reklamou, affiliate sítích, vzrůstající mobilní reklamě, ale také o trendech, budoucnosti či nástrojích používaných v internetovém marketingu, testování (a optimalizace) webů a podobně..
    rozbalit záhlaví
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    DZEJLA: zajima te neco konkretne? Nejaka oblast?
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    cau, jsou nejake publikace o web marketingu, ktere byste doporucili? neco aktualnejsiho? zatim jsem nasla jen publikace z 2008...
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    WIRUZIK: jasně, tohle jsem právě taky objevil, tak mě spíš zajímalo zda o tom někdo neví něco konkrétního (např. co je nástupcem) a zda to vůbec v oboru někdo řeší, když klienti chtějí pokročilou/zajímavou reklamu

    možná bude nástupcem "Google Interactive Media Ads", ale to je jen Flash/Silverlight
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    CODEAS: i puvodni link http://www.google.com/adwords/gadgetads/ presmeruje na predstaveni Display Ad Builderu, takze predpokladam, ze je program ukonceny..
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    CODEAS: pokud vim, tak Gadgets ads byly jiz pred nejakou dobou ukonceny.. kdy jsi videl tu reklamu Vodafone? Bylo to jiz nekdy drive nebo v posledni dobe?
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    Mohl by mi někdo prozradit zda fungují Google Gadget Ads? Pro vytváření interaktivních banneru nad Gadgets API (u nás použil Vodafone)

    Hledám to teďka a nějak nemůžu najít info zda bylo ukončeno nebo je dostupné jen pro někoho (či se jmenuje jinak)

    Našel jsem tool Display Ad Builder, což je zdá se náhrada, s hromadou templates, ale co když bych chtěl vytvořit něco vlastního - jde, částečně nebo je to uplně out.

    díky za info a pěkný nový rok :)
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    Co vy a display (bannerova) reklama? Stavite se k ni zady? Vyuzivate display reklamu alespon v kontextu? Ci v obsahu vyuzivate jen textove inzeraty sklik, adwords, etarget?
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    Pokud by byl zajem, tak bych na nastenku rad umistil napriklad certifikovane profesionaly Adwords, Google Analytics a podobne.. :)
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    Dovolil jsem si založit auditko o internetovém marketingu obecně. Především bych tu chtěl mít témata kolem PPC, display reklamy, affiliate, mobilní reklamy.. diskutovat o efektivitě, vyhodnocování kampaní a podobně..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam