• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WIRUZIKInternetový marketing (PPC, display, affiliate, mobilní reklama atd..)
    QUICK
    QUICK --- ---
    BLO_GROS: ja bych rad, viz muj predchozi prispevek QUICK. Myslim, ze nepritomnost sipek proklik snizuje. Mas nejake tipy jak zvysovat, pripadne muzes rict za jakymi projekty stojis?
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    mame par malych zahranicnich projektu (50k uip/m celkem) a adsence dela kolem +-50t czk, prijmy z prodeje reklamy naprimo jsou daleko vetsi diky uzkymu zacileni skupiny...
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    QUICK: já mám s adsense v průměru 60 kč na 1000 zobrazení (průměr posledního roku), takže bys asi mohl :)
    QUICK
    QUICK --- ---
    VERONIKA22: asi zalezi jakym stylem hodlas adsense pouzit. Jestli vytvaret microsite s obsahem a reklamou nebo mas navstevovany projekt a chces na nem jednoduse vydelavat. Ja vydelávam v průměru asi 18 korun na 1000 zobrazeních. Nevim jestli bych s reklamkou mohl vydelavat vic.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KAJJAK: tak tady to delaji na full, team vic lidi
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KEPASO: mix
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    SIRIUS:

    nechtel sem rict ze to nesype, jen ze je plno jinych veci co se daj delat s mensi narocnosti a sypou vice a s mensimi dlouhodobymi vykyvy... Ale pravda je, ze to nikdy nebyl muj primarni vydelek, mozna jsem tomu nevenoval dost energie...
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SIRIUS: a to jsou zahranicni nebo tuzemsky weby?
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KAJJAK: nerekl bych ze je to tak jednoduchy, delam ted s klukama kerejm sype adsense v radu stovek tisic mesicne, jen to proste uz neni tak jednoduchy jako driv
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KAJJAK: přemýšlim proč ti to tak opadlo....to je tím, že bannery už nevládnou klikacímu světu? neboť jsi mě úplně vyděsil jak moc to může spadnout
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    urcite se vykasli, nestoji to za to aktualne... A to sem mival i nekolik desitek tisic mesicne z adsense tak vim o cem mluvim...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    šlo by někoho požádat o odpověď jaké výdělky lze čekat od adsense? bannerová slepota je asi čím dál rozšířenější myslím? a já sama na bannery už taky neklikám. vydělává to desetikoruny nebo tisíc a víc?
    už jenom kvůli tomu uvažuju, že se na weby s informacemi vykašlu. sežere to moji energii a vydělá 00prd ?

    předem děkuji za každé info zda se mýlím či odhaduju správně?
    QUICK
    QUICK --- ---
    Ahoj,
    provozuji server http://citaty.net/ na kterém mám nasazenou reklamu přes google adsense. Zajímalo by mě, proč se u textových reklam na mých stránkách nezobrazuje klasická šipka (dříve hranatá, dnes kulatá). Řešili jste někdo podobný problém? Napadá vás čím by to mohlo být způsobené?

    Zvláštní je, že na svém počítači šipky nevidím, ale když jsem se včera připojil na stránku přes telefon, tak šipky u reklam byly zobrazené.
    GABRIEL
    GABRIEL --- ---
    zdravím. Nemáte někdo/nedal by jste k dispozici nějaký vzor smlouvy pro SEO optimalizaci? Díky za odpovědi, kdyžtak do PM
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    JEREMIUS: reseni 4k televize? ;)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Není to zas tak dávno, kdy jsem na běžném full-hd rozližení míval vedle sebe 2 okna. Třeba Analytics a AdWords. Nebo Analytics a Word. Dnes si o tom můžu nechal leda tak zdát. Při stejném množství informací na obrazovce se to tam prostě už nevejde. Tohle je třeba trend, který mě u Googlu štve a nechápu, proč to dělají. I když je to možná jako s lesklými notebooky - vypadá to na první pohled skvěle, ale používá se to špatně.
    Jen u Google Docs nakonec naštěstí udělali ten compact view, který je trošku použitelný.
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    JEREMIUS: :( souhlasim, ze googlu se v posledni dobe nedari delat veci tak hezky pouzitelne, jako byvavaly...

    porad jsem si nezvyknul na nove psani zprav v gmailu a prechod z gtalku na hangouts (a to se povazuju za cloveka adaptabilniho)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    ERED_MITHRIN: Protože ten nový nástroj je opět hůř použitelný, což je u Google bohužel trend.
    Zase je to všechno mnohem víc roztahané, takže se na obrazovku vejde polovina věcí, co předtím. A nelze to pohodlně používat v kombinaci s AdWords editorem, jak jsem zvyklý pracovat (kopírovat KW do AdW editoru)
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    JEREMIUS: proc? funkce zustala zachovana, ne? nebo to slouceni prineslo nejaky neduhy? adwords nevyuzivam, kwt jsem jen parkrat pouzil.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    LUBANCZ: Jo, jsou to kikoti :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam