• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WIRUZIKInternetový marketing (PPC, display, affiliate, mobilní reklama atd..)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    JPI: Nenarazíš
    JPI
    JPI --- ---
    Ahoj, chci se zeptat na remarketing v Google Adwords.

    Mám klienta, který má dva weby, třeba examaple.cz a example-microsite.cz. Nenarazím někde na problém, když si v adwords budu načítat seznam uživatelů pro remarketing na example.cz a pak remarketingovou kampaň budu směřovat na example-microsite.cz?
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    je zde v auditku nekdo, kdo ovlada zahranicni ppc - cpa na velice dobre urovni (tzn. ma z toho vetsi prijem nez ze zamestnani)? pripadne znate nekdo nekoho takoveho? pokud ano, tak prosim posta.
    ON_SLM
    ON_SLM --- ---
    KORDA: jestli myslis Page Post Story, tak ty maji, myslim, tedkom nekdy koncit.. viz http://www.ppchero.com/facebook-sponsored-stories-sail-into-the-sunset/
    nevim, jestli jdou jeste nastavit nebo ne, sam jsem nejakou dobu zadne nespoustel. mozna v powerediotoru jeste pujdou...
    CALE
    CALE --- ---
    Zdravím, spustili jsme ve Wüstenrotu affiliate program v síti Commission Junction. V nabídce produktů jsou povinné ručení, životní pojištění, cestovní pojištění a pojištění domácností a nemovitostí. Odměny začínají na 10 % s cookies na 45 dní. Pokud byste někdo chtěl více informací tak se na mě obraťte ať už zde v poště nebo na e-mailu affiliate@wuestenrot.cz.
    Jinak také info naleznete samozřejmě na webu: http://www.wuestenrot.cz/o-nas/informace-pro-partnery/

    Děkuji.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Snažim se FB reklamy donutit aby fungovaly jako před koncem roku. Tzn. aby se nejnovější page posts automaticky dostaly do feedu / stala se z nich reklama. S tím novým systémem toho nemůžu dosáhnout. Zatím jsem přišel jen na to jak udělat reklamu na jeden indivuduální post což je trochu moc pracný na můj vkus.

    Díky.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    BOBASH: Kamarád ti určitě poděkuje :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ZABIAS: Kámoš se nějakejma takovejma ptákovinama zabejvá. Tady je jeho web, určitě tam bude nějakej kontakt:
    http://www.mariorozensky.cz/
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    zdarec rozjizdím nejake projekty co se tyka dovolenych rad bych se zapojil do programu affiliate- tj aby mi lidi prodavali produkty na svejch webech za provize. nic moc sem o tom na netu nenasel (vzdycky akorat rady naopak prodavejte na svem webu) mate nejaky doporuceni teba firmu zivnostnika co by mi pomohl nebo se primo o to postaral. pripadne nejakej easy navod odkaz kde se dozvim jak na to ? vim vo tom prd moc s emi to studovat nechce (hodinu tomu obetuju ale tejdny asi ne) tak dystak diky za pochopeni a rady a mi neoblibenci jez tu vidim at se zdrzi komentaru typu googl atd ...diky pekny den :)
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    JEREMIUS: diky. koukam, ze adsense je klub pro vybrane a je treba projit nejakym schvalovacim procesem, potes koste ;-)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    TLOUDEV: AdSense
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    hi, prave jsem si zridil ucet na AdWords, avsak k me litosti je to presny opak toho, co bych potreboval. Jde mi o to, ze bych chtel prave na webu zobrazovat AdWords reklamy, nikoli si platit inzerci. rozumnej chci vydelavat, nikoli investovat do reklamy. AdWords - jakozto textova reklama bez grafickych opicaren - mi formou vyhovuje. Jenze vubec netusim, jak na to. Web jsem udelal narychlo na sites.google.com, cekal jsem, ze tam na to bude nejaky applet ci tak neco, a ono ho**o. :-( dovede mi nekdo poradit, jak se stat soucasti zobrazovaci site a mit z toho nejake kacky? Dik.
    DSCDRMR
    DSCDRMR --- ---
    JEREMIUS: Zajímají mě názory odborníků. '

    Zde upřesnění:
    Cílovka pro výzkum jsou lidé, kteří se pohybují v oblasti marketingu, brandů, PR, medií, reklamních a výzkumných agentur.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    DSCDRMR: Zajímají vás názory odborníků, nebo veřejnosti? Buď si opravte popisek, nebo neshánějte respondenty po veřených fórech :-)
    DSCDRMR
    DSCDRMR --- ---
    Zdravím,

    naše firma Idealisti připravuje již po několikáté výzkum, který se zabývá marketingovými trendy v českém prostředí. Rád bych vás poprosil o účast. Vyplnění dotazníku zabere 5 až 10 minut, nic složitého. Navíc je to inspirativní čtení.

    Dotazník zde: https://www.surveymonkey.com/s/Trendy2014

    Pokud by jste link pošířili mezi další kolegy z oboru, velmi by nám to pomohlo.

    Předem děkuji.

    Lukas
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    Zdravím, dovolím si malý spam. Naše digitální agentura hledá specialistu na online marketing. Bližší info zde: [ OFFERING WORKNABÍZÍM PRÁCI: INFINITY VISION Creative Agency hledá Specialistu na On-line marketing / Praha 1 - Břehová 1 ]

    Děkuji.
    CALE
    CALE --- ---
    Ahoj, jsou tu affiláci kteří se věnují povinnému ručení, havarijnímu pojištění, cestovnímu pojištění, pojištění nemovitostí či životnímu pojištění?
    Napište mi do pošty prosím, děkuji.
    QUICK
    QUICK --- ---
    VERONIKA22: funguje to klasicky na zaklade cookies
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    QUICK: aha kontextové by taky šlo, ale dle zájmu mě to překvapilo - to se někde ukládá ? neb je pravda, že v létě jsem se občas vyskytovala na webu jednoho projektu a ty bannery mě pak pronásledovaly naprosto všude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam