• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WIRUZIKInternetový marketing (PPC, display, affiliate, mobilní reklama atd..)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    STRATO: co můžu dělat? Zakázali mi i reklamy na normální módní doplňky, peněženky a tak. Manuál review podle supportu v době COVIDu není možný
    STRATO
    STRATO --- ---
    DJFRACTAL: tak to funguje všude stejně, klasika :D. Každopádně vliv na seo to mít nemůže podle mě. Reklamu na web jde udělat z jakyhokoli GAds účtu a mohl bych tak kazit konkurenci záměrně.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    STRATO: Řeším to ve Finsku. Zakázali mi reklamy na látkové masky. A přitom je tam 20+ firem veselé propaguje se skoro totožný textem.
    STRATO
    STRATO --- ---
    DJFRACTAL: pokud myslíš zamítnutí reklamy ze strany googlu, tak to vliv nemá. To by některý segmenty byly na dně. Schvalování reklam u googlu v ČR je dost nekonzistentní a třeba u léků a doplňků se zamítají na základě databaze zakázaných látek z USA, tzn. nejde často odhadnout, co projde. Mohou projít věci co jsou tu zakázány a obráceně.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    Remote Studies
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    Distance learning
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Ahoj, nevím jestli na muj dotaz není vhodnější klub než tento, přesto. Chceme udělat kampan na naše produkt, tedy letecky kurz. Sli jsme se situaci a teoretickou cast chceme udelat celou ONLINE, cimz studentum z celeho sveta(nutnost viza vetsinou) usetrim cas a nakaldy a muzou tu teorii udelat z domu.

    Jake slovo v anglictine je nejvhonejsi pro sdeleni ze ten kurz bude ONLINE, REMOTE nebo Distant, nebo jeste jine slovo? ONLINE nám prijde nejvystiznejsi.

    nazev - Integrated ATPL with Remote Theory, Integrated ATPL with Online Theory - nejake jine napady jak jim sdelit ze muzou zacit jiz ted teorii a necekat nez sem prijedou?

    Tady landing page , ktera neni jeste dokonala, mate k tomu nejake prakticke, kriticke rady? Cokoli ocenim. Diky moc.

    Online Pilot Training by Flying Academy – Become a pilot remotely with our online pilot training
    https://online.flyingacademy.com/

    Děkuji,
    R.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    Zdravím. Jaké máte zkušenosti s Googlem Ads a manuálnímu review reklam v době cholery... tedy korony? Může zamítání reklam zpětně ovlivnit SEO výkon stránky?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    POSPIK2705: Můžu se zeptat proč? Chceš to dělat pro svůj business? Nebo chceš umět zkontrolovat agenturu? Hledáš práci?
    QUICK
    QUICK --- ---
    Tohle mě vždycky zajímalo, máte s podobnými prodejci zaručenýho úspěchu (David Kirš, Pavel Říha atp.) někdo zkušenost? Mě vždycky přišli jak alternativa k podobním prodejcům, investičním poradcům a letadlům v digitálním světe... Snad bych i věřil, že na tom něco vydělali :)
    CALLIS
    CALLIS --- ---
    POSPIK2705: Disclaimer - vůbec ho neznám, soudím dle pocitu a toho, když jsem viděl jeho reklamy na YT.
    Úplně mě to níčí. Jeho kvalita YT reklam je naprosto děsná, kdy je mu občas sotva rozumět a do toho ukazuje, jaký děsný balíky vydělal, nebo jak mu všichni děkujou. Není ale ani schopnej udělat pořádný video. Nevěřím mu nic.

    Pokud bych chtěl online marketing, tak něco od Modrý krve (FB) nebo na Google ads třeba Větrovku.
    Nebo bych se vrhnul na nějaký samostudium daný problematiky (je strašně moc zdrojů.. John Loomer, Backlinko, i Neil Patel může ze začátku fungovat, searchenginejournal, moz, a tisíc asi dalších)
    POSPIK2705
    POSPIK2705 --- ---
    ahoj, hele chci se vtomhle oboru dost vzdelat , mate nekdo zkusenosti s timhle chlapem .. https://inizio-academy.teachable.com/p/zaklady-digitalniho-marketingu ?
    GIF
    GIF --- ---
    JIRIKK: Muzes zkusit variantu bez scriptu, nebo to pouzit jako zdroj pro nej https://www.bidding-fox.cz/jak-na-lepsi-dynamic-search-ads-dsa-pomoci-bidding-fox-elements
    JIRIKK
    JIRIKK --- ---
    Jo to delam. Jen jsem se chtel ujistit, jestli to neni nekde na analytics. Diky za odpoved.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    JIRIKK: To si vem z produktovýho feedu
    JIRIKK
    JIRIKK --- ---
    Ahoj. Píšu skript pro googleAds, který pro nejprodávanější produkty (Analytics - výkon produktu) vytvoří DSA reklamy na tyto produkty. Narazil jsem ale na problém. V analytics nikde nemůžu dohledat odkaz na konkrétní produkt. V dimenzi page (stránka) je jen odkaz na poslední stránku nákupního košíku. Lze někde dohledat odkaz (URL) na konkrétní produkt? Třeba i na jiné stránce podle SKU. Díky.
    KYTT
    KYTT --- ---
    Ahoj, prosím chápete někdo, jak teď fungují v Google Ads ty platební profily? Četl jsem k tomu nápovědu několikrát, ale pořád nechápu, jak mám sakra v MCC založit nový účet? :D
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    duvod proc to resim je ze ted zkousime nejaka opatreni jak to procento zvednout a rad bych se dobral nejakeho industry standardu vuci keremu se pomerovat
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KAJJAK: hmm dobra otazka, ja bych se podival na nejstarsi recenzi a vzal to asi podle toho, nebo proste vzal treba posledni tri roky ono se to stejne bude menit v case driv ty recenze psalo daleko vetsi procento
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    rozumim, ale da se nekde zjistit kdy sem se na heureku registroval poprve?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam