• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    já se obávám, že zkoušet můžete, ale že tento content provider jednoduše nenajdete, protože (přinejmenším oficiálně) není.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ještě bych zkusil content://inbox apod.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    LWEEK: jj to mě napadlo :-), bohužel content://email to nenajde a nikde se mi nepodařilo dohledat, jak má ta URI vypadat, tak jsem zkoušel, jestli na to už někdo nenarazil
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    H_U_N_T_E_R: Tak to budeš podle mne asi volat ACTION_VIEW kde jako parametr zadáš content://email nebo tak něco.
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    LWEEK: tohle je pouze new message pro jeho odeslání. Já chci spustit toho klienta, kde uživatel bude moct procházet maily, který mu došli.
    (analogie k windows: chci spustit outlook, ne okno novýho e-mailu)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Nevíte někdo, jestli se dá vyžádat otevření mailovýho klienta? Našel jsem, jak otevřít okno s novým e-mailem, ale jak je zobrazit už ne.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    TOMDOTCOM: aha, to je zajimave, diky
    TOMDOTCOM
    TOMDOTCOM --- ---
    MRAKY: Ah tak. No nebo muzes zkusit WebView a tomu dat HTML tabulku.
    String tabulka= "<html><body><table>...</table></body></html>";
    webview.loadData(tabulka, "text/html", "utf-8");
    JAZ
    JAZ --- ---
    Ahoj, kdyby měl někdo zájem, kamarád shání vývojáře pro různá mobilní zařízení včetně Androidu. Více zde: [ JAZ @ tržiště / práce a služby - NABÍDKA (nabízím práci, hledám pracanty) ]
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    TOMDOTCOM: no odkaz na sdk znam, ale nepovedlo se mi to udelat jak chci - s okraji apod... ale ok budu zkouset dal
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MORIARTY: nebo tu knihovnu můžeš "ukrást" z jiného softu v marketu. Ale ověř si co to je za knižnici a jestli je open source nebo ne.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MORIARTY: řekl bych že nativně ne. Ale existuje hromada aplikací co snimi pracuje takže muj odhad je, že vezmeš někde nějakou knihovnu, upravíš, zkompiluješ do nativního binárního souboru a přiložíš k projektu. Takže nic jednoduchého, ale jde to.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Nevíte, jestli existuje nějaká možnost, jak na Androidu otevírat dBase (*.db3) soubory? Nebo jestli má Android možnost připojení k databázi přes ODBC.
    FEEX
    FEEX --- ---

hledam nekoho kdo by za domluvenou odmenu preinstaloval hd2 na android, ja sem na to lama.. posta dik
    Praha
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    muzete me nekdo laskave nakopnou, jak vytvorit v androidu podobnou tabulku pomoci layoutu apod ?

LWEEK
    LWEEK --- ---
    Osobně nemám tušení ani teď čas popátrat. Ale pokud otázka přetrvá do přístího týdne kdy snad budu mít víc času, tak popátrám. :)
    TOMDOTCOM
    TOMDOTCOM --- ---
    H_U_N_T_E_R: Nevím o tom, že by to šlo. Mám dokonce pocit, že nic takového jako sms inbox pro e-maily Android nemá - gmail si maily spravuje "soukromě" a Androidí e-mailový klient nejspíš taky.
    Každopádně bych byl rád, kdyby mě někdo opravil - taky by se mi to hodilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam