• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ja jsem mel mozna podobnej problem, nemohl jsem nastavit SDK a tak jsem jak javu tak SDK preinstaloval do c:/java (kratkej nazev) a pak uz to slo. bin adresar javy by mel bejt v PATH.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    nepomuze ..
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    DRIZDIK: nepomuze uzavrit cestu s mezerou do uvozovek?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    jo je pravda ze v novy verzi zacalo z nejakyho duvodu vadit cesta k SDK s mezerou, ale kdyz se to zapise v konfiguraci dosovym zkracenym zpusobem, tak to funguje
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    RADDINO: pokud jedes na woknech, muze byt problem s whitespaces v ceste k sdk treba - googluj chybovy hlasky a postupne se problemu zbavis
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    RADDINO: konkretnejsie to nejde? ja som s tym nikdy nemal problem.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    nevíte někdo o tutoriálu pro instalaci android SDK do eclipse? z tohoto návodu (http://developer.android.com/sdk/eclipse-adt.html) mi to furt hází nějaký problémy...
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    ARCAO: jo to půjde použít. Z winMobile jsem zvyklý odchytnout onClose a ten případně zakázat, jít přes možnosti jak zavřít app mne nenapadlo.
    Díky
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Ahoj

Při opuštění aktivity (tzn. při onPause a onStop) bych chtěl zobrazit okno
    "Opravdu opustit". Jak se to dělá? (umím zobrazit dialogové okno, ale v případě stisku ne nevím, jak celé "stopování" zrušit).

Díky
    NSZ
    NSZ --- ---
    VIRTUALVOID: vydat jako novou app, jina cesta bohuzel neni
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    pls need help, ... stratil/zmazal som par dni dozadu certifikat ktorym som podpisoval APK.
    tak som vyrobil nove, ale market ma nechce pustit vraj to ma byt podpisane tym certifikatom co tie apk predtym. co je logicke ... ale kua co teraz ked ja ho nemam ? :((
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    zajímavý je beagleboard není teda za 25 dolarů ale za 149, ale tipuju, že z hlediska podpory a komunity to bude úplně jinde. Navíc jsem to viděl běžet zclusterovaný na FOSDEMu - no přehrávalo to na každým monitoru ze šesti jinej segment jednoho filmu bez větších potíží. 720ky to zvládne nějak jakože i samo - ne jakože v nějakých šílených rozlišeních.

ARCAO
    ARCAO --- ---
    FAERTIS: V CR pokud vim stale nelze prodavat. Nekteri to resi zalozenim uctu v Nemecke bance, jini pres prostrednika v US/UK.
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    Říkal jsem si s kamarádem že bysme vyvíjeli nějaký app pro android, chceme ale svoje aplikace i prodávat, má s tím někdo zkušenosti tady? Že by mi poradil jak začít co je potřeba a tak?

Díky
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    kokos to chcem :D
    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    HURDA: Za tu cenu je to bomba. Já si kupuju dvě. Z jednoho bude herní konzole pro emulátory + lightweight HTPC (dva gamepady, SD se systémem a hrami, přes USB hdd s filmy), druhé zaintegruju do zesilovače, nainstaluju MPD a mám super přehrávač :) Navíc s příkonem 1W je to dokonalá věc na noční tahání torrentů.
    HURDA
    HURDA --- ---
    DARMONLOR: velice zajímavé, něco podobného jsme hledal
    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    HURDA: A co počkat si na Raspberry Pi (http://www.raspberrypi.org/) a ubastlit si k tomu jednoduchou krabičku? :)
    HURDA
    HURDA --- ---
    SASTRA: to bych šel do linuxu, jde mi o co nejmenší a nejlevnější řešení.
    Ale jinak to vypadá docela zajímavě

Nechci tam stavět minitower a menší PC jako staré jeté nekoupim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam