• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    DRIZDIK: A to jako proč?
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    JOHNY_G: Tak ja se tomu prohlaseni ani moc nedivim, preci jen reklama je core byznys googlu, tak proc ho neprotlacovat...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    NO paypal je v aplikaci fraud. Stejně jako někdo zmiňoval na těch fórech. Ale jak to tak sleduju, tak na to google sere, takze je to asi taky cesta.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    REDTIME: Řekl bych, že převážně USA.
    AXTHEB: Totální nepravda. I prodej PayPalem mi vydělal o několik řádů víc než reklamní banner. Totéž potvrzuje kolega, který prodejem na iOS vydělává slušné peníze (řádově desítky tisíc), a na Androidu mu ve stejné hře reklama udělala asi tak 50 centů za měsíc. Což odpovídá i mé zkušenosti.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    AXTHEB: Filip je posledni clovek v CR, kterej neco kloubneho vi :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    REDTIME: "Pracujeme na tom, ale stejne reklamou v aplikacich vydelate vic" nejmenovany zamestnanec google, majici na starosti devloper relations v CR. Volna citace.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    JOHNY_G: a tvoji zakaznici jsou z jakeho koutu planety? Pokud evropa, tak se tomu vubec nedivim...
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Já osobně prodávám licence PayPalem, ale řadě potenciálních zákazníků to vadí a někteří to dokocne berou jako fraud.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    REDTIME: tak snad se to tentokrát splní, protože už to trvá dost dlouho .. uvidíme na GDD
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    DRIZDIK: zatim jedna baba povidala, ale pochazeji od ucastniku Android Developer Labu v Berlín, kde bylo zasvedcenych lidi az dost...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    REDTIME: Jaké jsou ty signály?
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    Diky vsem
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    ROTTWEILER: uz jsou signaly, ze snad do konce roku by se melo dat prodavat... vice se udajne dozvime na GDD
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    mrkni sem: http://androidforum.cz/jak-prodavate-android-aplikace-t12198.html je tam kolem problematiky placeni cely vlakno
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    Jinak realisticky, budu rad za co nejvetsi pocet downloadu (~100 ;-) ), kdyz to bude zadarmo. Par lidi, co zijou v US, sice znam, ale asi jeste neni cas na to z nich delat bily kone ;-)
    No a co kdyz umoznim na strance, odkud si to stahnes, dobrovolne donovat? Na marketu to asi nepude, ale kdyz to pujde takhle vedle, ma s tim Google nejaky problem?
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    VICSYL:
    a) Do Marketu můžeš dám téměř cokoliv. Google to nekontroluje.
    b) V ČR se prodávat nedá. Pokud chceš prodávat musíš si založit firmu v zemi, kde to lze.
    c) Není, spousta aplikací je dostupná jak v Android Marketu, tak i Amazon Appstore.
    VICSYL
    VICSYL --- ---
    Uz jste byli nekdo Android Marketu? Nechce se mi to cist [1]. Co musim splnit abych mohl a) mit na Marketu aplikci a b) abych za ni chtel penize? Slysel jsem, ze pokud ji mas na marketu, nemuzes ji nabizet jinde na webu, je to pravda?

[1] http://www.android.com/us/developer-distribution-agreement.html
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    DEII: mrkni do logcatu, jestli se ti nespousti moc casto GC. pokud jo, pak hledej memory leak...
    DEII
    DEII --- ---
    me trochu nejasny, ale mozna docela bezny problem - lag stisku ToggleButtonu
    mam vytvoreny OnCheckedChangeListener, ktery zapina/vypina toto:
    - spusteni dvou android.os.Handler, ktere se v cyklu znovu spousteji (pouzivam misto vytvareni threadu) a sypou do OutputStreamu nejaka data
    - init MediaPlayer a start prehravani
    pri vypnuti se zrusi prehravac a zastavi se spousteni tasku pres Handler

Pri prvnim zapnuti/vypnuti je vse ok - pri dalsim mi zacne UI nechutne lagovat a do OutputStreamu nic moc neleze. Pokud vypnu zapis do OutputStreamu, je vse ok - muzu zapinat vypinat a zadny problem.

Muze mi nekdo rict, kde delam chybu? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam