• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    Zdravím... řeším teď tohle: aplikace spustí AsyncTask (tahání dat z netu), který na konci zobrazí message box, když něco selže. Problém je, když uživatel během tohoto stiskne tl HOME. AsyncTask běží dál a zobrazí message box na pozadí. Uživatel po navrácení do aplikace vidí jenom zašedlou obrazovku bez message boxu a musí stisknout tl. zpět aby se dostal do aplikace. Jak toto opravit? Googlil jsem to pár hodin, ale nic smyslupného jsem nenašel... Díky
    TEROX
    TEROX --- ---
    DRIZDIK: Druhej zprava dole...
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    dotaz - kdyz pustim robotium, prvni test case mi vzdycky dojede v pohode... na dalsi to pak po restartu shodi aplikaci a dalsi test casy failnou, pokud aplikaci nespustim manualne... mel jste nekdo podobny problem? nevite co s tim?
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DRIZDIK: Jsem tam... :)
    DEII
    DEII --- ---
    DRIZDIK: ja prvni z prava
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DRIZDIK: no slusi nam to ne :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Priznejte se, kdo tam jste! :-)
    DEII
    DEII --- ---
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MRAKY: no pak jedine udelat nejaky js smejd co by byl jako app inventor a posilal to co vytvoris nekam do cloudu, kde to zkompiluje a ty si to pak z nej stahnes
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    na 99 procent veci aplikace už je a když si chceš něco vytvořit co ještě není, tak to zas tak jednoduše naklikat stejně nešlo. ještě byl nějaký český tým, co IDE na android dělal, ale nevímjestli to ještě žije nebo jestli to není to co posílal DEII, ale oni to zamýšleli spíše jako placenej produkt myslím.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    no ja bych si predstavoval asi jako app inventor, ale aby bezel plne na androidu. a tam se toho moc nepsalo... no zajimalo me zda to jeste tu nekomu schazi, ale jak sleduju, tak asi ne :)) no nic diky :)
    DEII
    DEII --- ---
    Tohle jsem si nainstaloval. Asi to neni k pouziti, ale je to jedna z cest :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    jeste nekdo nejaky jiny nazor :/ ?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Spis bych viděl jako reálný řešení, že člověk bude programovat na něčem typu Cloud9 a apk by se mu dělalo v cloudu a jen stahovat do zarizeni. Dovoli to lepsi pristup k projektu z jiny platformy a hlavně by odpadla nutnost dělat znova IDE. A neumim si predstavit opravdový programovani na omezeny klavesnici a jeste bez IDE.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MRAKY: Tak on by snad neměl bejt problém zkompilovat kompilátor Javy a SDK pro android, musel by to ale udělat google a sun. Pro programování pak už nepotřebuješ žádný vývojový prostředí, stačí textovej editor.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SIRLOON: muj dotaz miril ke klasickym app, ne sl4a pls.... :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MRAKY: co ti brani v uprave sl4a aby dokazal zkompilovat standalone aplikaci? pokud se nepletu tak ty skripty maji pristup ke vsem urovnim api
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    REFLEX: android je i na tabletu, existuji forky pro desktop.... Jakmile muzes programovat v systemu samotnem, tak to prestava byt na hrani...
    DR_K
    DR_K --- ---
    no vidis, tak vidis, k cemu by to bylo dobre ;)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    nevidim k cemu by to bylo dobre, ze by si chtel na telefonu psat appky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam