• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    STICK: ani to není momentálně možné
    STICK
    STICK --- ---
    H_U_N_T_E_R: alebo mat medzi SAPom a mobilom proxy sluzbu, ktora tu 7MB reply vykucha a spravi z nej rozumne maly XML/JSON message
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    LITTLELI: v tomhle konkrétním případě 32MB. Že to není dobrý samozřejmě vím, ale dělat s tím nic nemůžu. Leda bych si vzal na 5let neplacený volno a přepsal část SAPu. Stejně tak si to můžu stáhnout jako RAW XML na kartu a parsovat to SAXem. Ani do jednoho se mi nechce.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    já myslím, že cpát do mobilu 7MB soap message musí prostě tížit svědomí :) kolik, že je heap per process?
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    H_U_N_T_E_R: taky se primlouvam za vysvetleni :-)
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    LITTLELI: uniká mi pointa
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    Ahoj

Používáte někdo KSOAP?
    Padá mi teď na OutOfMemoryException. Přitom ten SOAP response má necelých 7MB.
    Nějaký tip?

Díky
    HURDA
    HURDA --- ---
    Nemá taky někdo zkušenost s nahráním androida do jiného HW zařízení, nebo obecně s buildováním vlastních ROMek?
    HURDA
    HURDA --- ---
    SPIRAL_FORCE: klasicky se to řeší, že se uživatel i do nativní aplikyce hlásí přes (embedlej) browser a uloží si pak nějaký token.
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    Ahoj, resim jeden problem, ktery se tyka synchronizace Android <--> Web <--> Iphone. Iphone verze se planuje do budoucna. Do web aplikace se uzivatele mohou prihlasit pomoci email/password, google ucet nebo yahoo ucet. Jakym zpusobem vyresit autentifikaci mezi Androidem a Webem? Napadlo me ve web aplikaci dat uzivatelum moznost nadefinovat si mobilni zarizeni, ktera by mohla synchronizovat. Coz ale muze byt nepohodlne. Z velke casti totiz budou uzivatele nejprve pouzivat android aplikaci a posleze by zacali pouzivat i web aplikaci. Jak postupovat, pokud uzivatel jiz bude k webu pristupovat pres yahoo ucet napr? Poradi nekdo? Snad sem problem dobre vysvetlil. ;-)
    KOAN
    KOAN --- ---
    Ahoj, nevite o nejakych sikovnych vyvojarich na android? Hledáme programátora/ku pro Android smart phone application for on-location-gaming: goo.gl/ehD4R budu rada za preposlani nebo rady. Diky!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    OTAKAR: bump. Nedovedete mě alespoň odkázat na nějakého komerčního (menšího) developera? Psal jsem maily na některé výsledky googlu a bez reakce.
    EDASX
    EDASX --- ---
    DRIZDIK: obavam se ze zadny API na google navigaci neexistuje, ale opravte me jestli se pletu =)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Neví někdo, jak dostat vzdálenost a směr odbočky z běžící google navigace? Rád bych ho zobrazil v jiný aplikaci běžící současně s tím.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Zdravím.
    Mám následující problém, bt klávesnice nepíše diakritikou. Dopátral jsem se, že potřebuju zeditovat Broadcom_Bluetooth_HID.kcm.bin v umístění /system/usr/keychars/. Což jsem udělal, nicméně funguje jen pár znaků. Bylo mi vysvětleno, že to je rozdílným kódováním,
    [ PISKVOR @ KDO VI TEN TI ODPOVI!!!-rady,recepty,vychytavky,inzerce,duse,laska...zeptej se... ]
    (níže je detailnější popis mého dosavadního postupu)
    Nicméně zde už jsem zcela ztracen.
    Takže, nebyl by zde někdo, kdo by za úplatu dovedl problém vyřešit a klávesy mi přemapovat?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Jo, úplně v pohodě. TextView si nemusíš podávat, stačí tam zavolat findViewById přes getApplicationContext() (který bys tedy měl mít někde uložený, abys ho furt nevolal).
    HURDA
    HURDA --- ---
    EDASX: ano je OnPostExecute se spousti v UI threadu , text view si do toho musis podat pres konstruktor, nebo setter, bezne se to ale dela jako anynymní vnitřní třáda, která má přístup ke všemu k čemu má rodičovská třída.
    EDASX
    EDASX --- ---
    JOHNY_G: je dobrej napad pristupovat v onPostExecute() k nejakymu textView hlavni aktivity? A pripadne jak se k nemu dostanu?
    HURDA
    HURDA --- ---
    EDASX: uplne stacej dva asyc tasky aby na sebe cekaly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam