• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    REEFER
    REEFER --- ---
    nabirame herni tvurce do firmy geewa na iOS, Android platformu. juniory i seniory na bezici i nove projekty. prace na hrach, zadny formularovy opruz, ktere realne uvidi hrozne moc lidi :) a myslim, ze je to docela "rustova" prace (zni hrozne)

Jobs at Geewa - We are hiring to develop and publish new online games
    http://corporate.geewa.com/job-openings/
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    VIRTUALVOID: je to hezkej kram :/
    DARKIE
    DARKIE --- ---
    Pouzivate niekto Vuforia QCAR ? obcas mi vobec nenastartuje videopozadie, a podozrievam z toho priamo tu ich kniznicu (zrejme sa nevratia data z ich servera... alebo co..)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    VIRTUALVOID: Ja na to uz narazil. InetlliJ IDEA pouzivame pro vyvoj v flexu. Je to nebe a dudy oproti nastrojum od Adobe postavenych nad Eclipse. I kdyz to ma taky svoje mouchy (par neprijemnejch bugu, ktery JetBrains "neumi reprodukovat").
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    IntelliJ IDEA 10: free IDE for Android development | JetBrains IntelliJ IDEA Blog
    http://blogs.jetbrains.com/idea/2010/10/intellij-idea-10-free-ide-for-android-development/

o tomto sa vie? :) pripadne ako dlho a preco mi to nikto nepovedal? :D
    HASH
    HASH --- ---
    DRIZDIK: v luxusnejsi vinotece je na zdi custom mapa byvaleho rakouska uherska se spoustou malych kreseb vazanych k jednotlivym oblastem. Je to zvetseny pomerne dost detailni vektor, takze .ai k tomu je.

Namirim na ten obraz telefon, kamerou najedu na nejakou cast a chtel bych, aby se mi u ni zobrazil popisek, co ta kresba znazornuje.

Takze augmented reality ve svem nejjednodussim havu a ve 2D :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    HASH: nejsem si uplně jist jak to myslíš, ale případně by mě to zajímalo .. pošta
    HASH
    HASH --- ---
    Nevite o aplikaci, do ktere bych nahral pomalovanou zed s popiskama a pri zobrazeni by to prostrednictvym kamery a AR ukazovalo na jednotlivych obrazcich jejich popisky

je to tady pripadne nekdo schopny naprgat?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PETRVODAK: jooo kdyby to byl designer... :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    JOHNY_G: dle slovicka "zapaleny"? :-D
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Fuj to jsem se lekl. Ten název inzerátu vypadá, jako by měl dělat za procenta :-)). Ale vnitřek dobrej.
    PETRVODAK
    PETRVODAK --- ---
    Ahoj, hledáme Zapáleného programátora her:
    [ OFFERING WORKNABÍZÍM PRÁCI: Zapálený programátor her / Praha ]

Veškeré dotazy, prosím, přes email info@about-fun.com
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    TENCOKACISTROMY: Jako který? Jestli něco stahuješ ze serveru, tak to pochopitelně nastavuješ setTextem. Lokalizaci a další věci pak řeší server nebo vlastní slovníky. Ale programuj si to jak chceš. Jen bys měl vědět, že to děláš blbě, a nikdo nebude chtít s tvým kódem jakkoli pracovat, kdybys to chtěl dělat opensourcově nebo komerčně :-).
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    VIRTUALVOID: Tomu rozumim, jde mi o nejaky dynamicky data, ktery nenactes z resources.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    TENCOKACISTROMY: v xml to davam zo 'string/...' a v kode R.string.blabla ..
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    TENCOKACISTROMY: Jeste k ty lokalizaci - jestlize to je pro xml tak ultimatni argument. Jak to pak resite v jiny nez UI vrstve?
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    H_U_N_T_E_R: a zapomněl jsem dodat, že pro opravdu velkou aplikaci stejně musíte mít několik branchů, protože android je zprasenej jako win mobile a specifika platforem jednotlivých výrobců začínají být neúnosný.
    H_U_N_T_E_R
    H_U_N_T_E_R --- ---
    TOMDOTCOM: hlavně tady nikdo neřekl, že je to určený pro složitý aplikace. Na to je imho lepší xml. Tenhle způsob je ale ideální např. pro jendoduchý pop-up okna.

TENCOKACISTROMY: refactoring jde i v xml, ale chce to něco lepšího, než AIDA (desktop), takže chápu, že pro tebe nepoužitelný.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    TOMDOTCOM: Ale vzdyt ten vyber je celkem jasnej.
    Tak misto dvou (tri, ctyri, ...) XML souboru napisu dve (tri, ctyri, ...) metody/tridy (jak se mi zachce) v java souboru.

A pritom si muzu uzivat vyhod psanyho kodu (refactoring, staticka analyza kodu, atd...).
    Nedejboze kdyz v layoutu budu mit vic vlastnich view, to se pak v xml upisu :).

Aby nedoslo k mylce, ja netvrdim ze to XML je spatne. Me ale proste nevyhovuje tenhle zpusob vyvoje, kdy mam ty tridy rozhazeny na ruznych mistech. Opravdu spatne se mi v tom orientuje (upozornuju, ze vsechno vyvijim na tabletu v AIDE) a ten XML zapis mi prijde fakt ukecanej (a vicemene bez autocomplete a dalsich vychytavek). Kdybych je mohl mit aspon ve stejnym adresari jako ty java soubory a mit je nejak inteligentne pojmenovany ... ale ono neee :P.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam