• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Přemýšlím, že bych pro vývoj na Android si pořídil Nexus 7 tablet. Jde na něm nějak udělat, že bude spouštět aplikace v jiném rozlišení než skutečně podporuje? např. v rozlišení, který mívají telefony?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Á, tenhle :-). Jinak moderátor byl fakt na facku. Už na Google I/O Extended ho bylo všude plno.
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    JOHNY_G: uplne napravo :-) takovej upovidanej a ke konci lehce utocnej pan :-)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    LE_DECHU: Kterýho krajního? :-D
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    btw, iOS je vlastne prehodene OSI = osobitni skola internatni. a ten chlapec tak posobil akoby bol z nej ;)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    LE_DECHU: apple user, co bys chtel..... nikoho to nezaujimalo, tak sa pripominal a snazil sa aby ho tam obdivovali. a vobec, ak to bol androidovy df tak hentaky kreten tam nemal co robit. body dole organizatorom :)
    LE_DECHU
    LE_DECHU --- ---
    FALCO: no dokoukal jsem to cele :-) akorat na konci me uz vic nez komentator skoro stval ten sef krajniho teamu (doufam ze je to nekdo z vas a ja dostanu pres pismenka)... Jinak 100x rict ze je IOSar bylo uz lehce i nad mou trpelivost.
    FALCO
    FALCO --- ---
    OMNISLASH: me uz lezl na nervy na prednaskach a ted takovy flashback ze jsem to okamzite vypnul (urcite to stalo za to :D )
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    vydrzel jsem asi 30 sekund. ten moderator je tak straslive opruzivni, ze zbytek bych mohl dat jedine bez zvuku
    JYYNA
    JYYNA --- ---
    VIRTUALVOID: no to je trochu rušivej element, ale mě nejvíc překvapuje, že nikdo z těch "vývojářů" nemá u ntb kafe!!! :-)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    JYYNA: len tak medzi nami AD, ten ajosak mi hodne lezie na nervy...
    JYYNA
    JYYNA --- ---
    FightClub na devfestu aneb co s programátory dělá práce pod tlakem. a chvilkama docela sranda: http://youtu.be/NgjvVgyiut8

já osobně bych měl stackoverflow otevřené pořád, protože kdo si to má všechno pamatovat, že jo :-)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    mám evo 3d
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KEITHHSTER: Na rozdil treba od Windows je u Androida naprosto nezbytne uvest, o jake konkretne zarizeni se jedna - postup (a vubec existence) aktualizaci je uzce svazana s modelem. Aktualizace na 2.3.4 muze byt pro nektera zarizeni sto let za opicema, a pro nektera zbozne prani do budoucna...

TL;DR: Co mas za zarizeni?
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    zdarec , neflešoval tu už někdo 2.3.4 ? .) díky
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    DETER: restartuj eclipse. tohle mi to taky delalo
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    DETER:
    asi popořadě:
    - konzole jménem Android, pokud tam je Installing xxxx.apk, Success! a potom launching activity bez červenýho tak základ je v pořádku (píše i zařízení kam instaluje a spouští)
    - potom přepnout na logcat (při zpuštění se rovnou vytvoří filtr na aktuální aplikaci) a projít log, co se stalo .. něco tam musí červeně být, pokud koukáš na stejné zařízení
    - doporučím Eclipse for Mobile, protože JEE je plný zbytečností a s ADT dohromady je to dost pomalé
    -vyvíjet na zařízení (emulátor je extrémě pomalej)
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    DETER: v tom emulatoru si otevři menu a tam by ta app měla normálně být
    DETER
    DETER --- ---
    MRAKY: teď mi to v logu nic nepíše, předtím to sice něco psalo, ale o žádný errory se nejednalo (spíš jen nějaký info, že se spouští a dál nic).

MORIARTY: zkusil jsem to spustit na telefonu a podařilo se. Přesto bych ten emulátor rád rozchodil.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DETER: A nainstalovala se ta aplikace v tom debuggeru? Podívej se do logu, jestli tam není nějaká chyba při instalaci apk.
    A pokud nepotřebuješ debugovat něco speciálního, tak je imho lepší debugovat to přímo na telefonu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam