Ad Android API a google play services - čím to mohlo být, že se to při přepínání mezi obrazovkami dostane aplikace do ANR?Prakticky nemůžu najít žádný replikovatelný vzorec, co je špatně. Dalo by se čekat, že někde běží nějaká nekonečná smyčka nebo se na něco čeká.
Například se mi ukazuje "Vítejte Jméno uživatele", což je po úspěšném přihlášení, což řeší BaseGameActivity - potomek Activity, který dodal google jako sample, který zobrazuje malé okénko nad mou Activity poděděnou z BaseGameActivity. Nevím přesně, jestli je to modální okénko také nějaká Activity (přiznávám, že v androidím API dost plavu), ale všiml jsem si, že se to hryzne v situacích, kdy se nezobrazí.
Asi tu z toho nikdo nic neodhadne, ale spíš by mě zajímalo, jestli nenarážím na nějaký obvious mistake při práci s Activitami.
V situaci, když se nezobrazí to okénko se každopádně nevolá ani onPause ani onResume. (zkouším mačkat signOut, signIn, signOut, signIn atd. .. po několika pokusech to už prostě nezobrazí to okénko "Vítej...", ani nedojde k žádném onPause.. prostě už pak jen ANR.. bez jakékoliv chyby, tak přemýšlím, kde se tedy tou dobou může kód nacházet.. napadá mě, že asi někde v btom BaseGameActivity cyklí někde v tom kódu od týpků z Googlu... třeba na něco čeká marně, ale nechápu, proč UI nemá focus nebo hadnlování inputu, ale nezdá se mi, že v tom měli chybu oni)