• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    DATEL
    DATEL --- ---
    REDGUY: tak samozřejmě, tuhle property používám, ale jestli se nepletu, tak ta funguje jen v rámci aktuálního adresáře / souboru, nebo snad lze v rootu použít jedno svn:ignore a navalit tam různé cesty v rámci jeho podadresářů? Já jen že jsem na toto zatím nikde nenarazil, že by to někdo takhle použil a co jsem koukal do dokumentace, tak si tím taky nejsem jistý, ale je možné, že se pletu...?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    DATEL: svn:ignore property nestaci?
    DATEL
    DATEL --- ---
    Díky všem, takže pryč jde i komplet .gradle a .idea, gradle bez tečky zůstává. Škoda, že SVN nemá taky něco jako .gitignore soubor, bylo by to jednodušší :)
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    DATEL: Tady je muj gitignore jestli ti to pomuze.
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/10496733/.gitignore
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DATEL: Všechno krom souboru pro Android Studio a všechny zkompilované věci.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Ahoj, zkouším Android Studio, nechal jsem si vygenerovat projekt a chci ho dát do SVN. Nejsem si ale jist, co všechno bych tam měl commitnout, když na tom projektu bude dělat více lidí. Jde mi o to, že AS standardně používá tu strukturu s gradle systémem, takže v rootu projektu jsou konfiguráky a teprve v app adresáři je podadresář src. Nevím, zda bych do SVN měl hodit pouze src nebo komplet projekt. V rootu je soubor .gitignore a ten obsahuje jen 4 soubory. Dle GITu by to tedy vypadalo, že bych do SVNka měl opravdu hodit všechno. Když si to pak kolega stáhne z SVNka, bude mu tu bez problému fungovat? Má být v SVN i .idea adresář (podle GITu asi jo, jen bez workspace.xml). Jde mi o to, abysme si pak vzájemně nepřepisovali nějaké lokální konfigurace, ale co jsem to tak procházel, tak by to snad mělo být v pohodě.
    DATEL
    DATEL --- ---
    MAKROUSEK: jo, to máš pravdu, mě jenom štve, že jsem se to dozvěděl náhodou tady z Nyxu, že neposlali ani blbé oznámení. Alespoň mě teda nic oficiálního od nich nepřišlo. Jinak samozřejmě nejsem tak naivní, prostě lehce nabyl, lehce pozbyl :) Stejně jako se službama u Googlu, co si budeme povídat :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DATEL: Jako taky me to stve, ale ono stezovat si na kvalitu veci, ktera je zadarmo... Jak se rika, "you get what you pay for".
    DATEL
    DATEL --- ---
    MAKROUSEK: no jo, už se mi to taky podařilo najít... To jsou ale zmr*i, ani email se neobtěžovali poslat :( Vivat Apple, doufám, že je brzo sežere nějaký červ :(
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    DATEL: Testflight konci s podporou Androidu 24.3.
    DATEL
    DATEL --- ---
    ROTTWEILER: prosím tě, máš k tomu někde další informace? Teď jsem se přihlásil do TestFlight a stále tam máme jak iOS, tak Android aplikaci i buildy, a při přidání aplikace to nabízí na výběr i Android...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ROTTWEILER: Tohle je pry tak nejak nejlepsi namisto testflight: http://ubertesters.com/
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ROTTWEILER: Sám hledám, ale moc toho na výběr není. Taky hledám něco na distribuci testů a crashreporting a jediné co jsem našel je: http://try.crashlytics.com/ pro bugreposrting, ale nemají pořádné API, Bugsense je zase omezené zdarma a na distribuci buildů už vůbec nenacházím.
    Náhradu už hledám dýl, protože i když fungoval, tak Testflight fungoval špatně.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DRIZDIK: Bych raději něco free.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ROTTWEILER: HockeyApp
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Máte tip na alternativu k TestFlight? Apple je koupil a zařízl Android podporu. Chtělo by to nejlépe něco, co má možnost feedbacku k jednotlivým buildum skrze mail jako to měl TestFlight.
    FAERTIS
    FAERTIS --- ---
    Tak je to vydany, kdyby se to nekomu hodilo :) ... Lightweight Facebook aplikace. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aquasoup.notiface
    SPIRAL_FORCE
    SPIRAL_FORCE --- ---
    Nehledate nekdo praci jakozto Android vyvojar? U nas hledame do teamu nekolik androidaku. Jedna se o Avast, prace je tedy na aplikacich, ktere pouziva 10ky milionu useru. Nadstandartni plat, atd.. ;-) Do posty!
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    neposlouchate tu nekdo naky zajimavy tematicky podcast (tema android development samozrejme) ?
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    OT, musim! :]

Android development 999 NEW
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam