• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LWEEKAndroid development
    ZACK
    ZACK --- ---
    RADDINO: Google si bere 30%, zbytek vyvojar realne dostane.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    RADDINO: 75% a google dostava 25%, to bolo aspon donedavna. a z tychto 75% treba este odpocitat dane.. (SK=20%)
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Pokud se aplikace na google play prodává za 100kč, kolik reálně dostane vývojář? A odpovídají počty instalací u placených app? Například jestli placená Sleep as Android, pokud by z ceny dostal třeba jen půlku (30kč) a platilo počet stažení 500000+, tak jestli mu ta appka opravdu vydělala 15míčů. Díky za odpověd
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    RADDINO: používám Bitbucket
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    FALCO: Díky, kouknu na to.
    FALCO
    FALCO --- ---
    RADDINO: Repozitar? Bitbucket? Nejakej Git/Mercurial/SVN. To jsou presne nastroje pro tve potreby.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Zkouším si programování na desktopu i na notebooku a zjistil jsem, že dropbox si s eclipse moc nerozumí (zkoušel jsem mít eclipse workspace na dropboxu, ale moc to nefungovalo). Jaké je elegantní řešení abych mohl na obou zařízení pracovat na stejných projektech?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    ehm. ma tu nekdo google glass? jen ze zvedavosti.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    JOHNY_G: TestFairy neznám, hned to zkusím.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    REDTIME: Jestli máš možnost to obalit do TestFairy, tak už nikdy nebudeš mít nedostatek informací :-)).
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    RADDINO: jojo.. holky se snaží :-)
    já na to koukám na tabletu (android + prohlížeč Dolphin + plugin Dolphin Jetpack) a flash šlape.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    CUCHULAIN: tak jsem se vcera vecer registroval, ale zjistil ze ty videa jsou ve flashi(!) a ze se na to v postli na mobilu nepodivam, tak jsem to nechal na dnesek vecer. a dneska uz mi z coolpeople vola nejaka slecna, jestli mi muze posilat nabidky na android vyvojare :) takovou rychlost jsem necekal :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    DRIZDIK: Flurry mají crashe nic moc. V podstatě na úrovni GA. Já osobně mám pozitivní zkušenost s Crittercism ve free variantě a Crashlytics.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    VIRTUALVOID: nareportuje ti asi 500 crashu za mesic. Takze se musis snazit hned napoprve udelat dobrou appku :-) jinak jejich insight přehled je dobrej.

REDTIME: Mně přístup přišel taky až asi za tři dny. Ale štve mě nutnost jejich pluginu do eclipse například.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    DRIZDIK: je ta free verzia dostacujuca ?
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    VIRTUALVOID: Po Crashlytics jsem trochu pokukoval, ale maji tam nejakou poradnik pro nove aplikace... a po 3 dnech zatim zadnej pristup...
    DRIZDIK: To bugsence vypada zatim asi nejlip
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    REDTIME: na crashe som dlho mal crashlytics, su dobri az do doby kym ti z nejakeho nejasneho dovodu revoknu access a support tvrdi, ze oni s tym nic nemaju.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    MAKROUSEK: reportování se dočká tak jeden z tisíce crashů, takže to je taky nesměrodatný
    REDTIME: Já momentálně používám Bugsense pro reportování chyb a právě Google Analytics. Ty se snad dají provozovat bez play services v API v3. Jinak jsem slyšel nějakou chválu na Flurry a Crashlytics
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    MAKROUSEK: Aplikace neni prave distribuovana pres play :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam