poprosim o overeni jedne veci. pro testovani inapp purchasu na androidu pouzivam klasicky ucet ktery ma nastaven appka jako testovaci aby se mi nestrhavaly platby. mam nastavene u nakupu ze nevyzaduje heslo. pri nakupu to ale chce cvv kod jednou za cas, coz predpokladam je normalni overeni ze mi kartu nikdo neslohl
ted sranda co je minimalne na mem testovacim devicu 3Q, android 4.1.1 a potreboval bych od nekoho overeni, ze se to deje i jinde
kdyz testuju inapp purchasy, zadam NESPRAVNE CVV kdyz me o nej play pozada. takhle to opakuju nekolikrat (pise to ze CVV nemuze byt overeno a vrati me to zpet na obrazovku s napsanou cenou a vyberem kreditky kterou to ma pouzit). Pak obrazovku pro nakup zavru a znovu se pokusim provest nakup, ktery obcas rovnou projde jako schvaleny, nekdy to zase vyhodi okno na CVV a zase zadavam spatne. Takhle to opakuju tolikrat dokud to neprojde.
Pointa je, krom toho ze nakoupim na neplatne CVV testovaci nakup, ze mi to takhle proslo i na normalnim play - koupil sem hru za 10kacek - kdyz sem predtim vyse popsanym postupem "overil" kreditku. Muze to byt chyba androidu, ale spis to vidim na pruser u googlu. Kdyby mel nekdo cas a chut to vyzkouset s nejakym jinym androidem, budu rad :)
Diky