No já zrovna z provedení té foreground service úplně na větvi nejsem. Myšlenka jistě šlechetná, ale v praxi to kulhá na obě nohy. A nejvíc ze všeho mě sere, jak má Google plnou hubu keců, jak ti na všechno stačí JobScheduler a jeho pochybní sourozenci, že Services máš používat jenom nárazově a dočasně, ideálně je nepoužívat vůbec, protože je stejně můžou kdykoli zrušit, atp. No, ale pak zjistí, že se bez toho nedá obsluhovat BLE, takže třeba Wear OS si řekne hned po prvním spuštění o všechny ty výjimky, které se zásadně nemají používat (a whitelist jejich využití je napsaný na míru Wear OS), a ve finále si jede živou background service bez notifikace, kterou nikdo neuspí a nezabije, a je to vlastně úplně OK, protože nikdo jiný tohle nepotřebuje. Jedině Wear OS, protože mistři světa z Googlu jsou na rozdíl od všech ostatních na baterku šetrní. No a pak máš v době chytré elektroniky plnou lištu debilních ikonek, aby mohly vůbec fungovat (se spotřebou hluboko pod 1 %), zatímco ti Wear drainuje baterku ve snaze najít hodinky (tohle už je opravené, ale dělo se to). Já je fakt rok od roku nesnáším o něco víc.