U toho přehravače, nepotřebuji myslím si nic příliš komplikovaného? Ideálně zdarma, no ads - no spy, schopnost přehrávat složky, užitný pěkný jednoduchý design a funkčnost, přehrávání na pozadí. A pak takové ty funkce jako opakování přehrávání jedné skladby dokola, nebo shufle, možnost vytvořit si paylist. Zobrazení složek i bez složek, řazení abeceda, čísla nebo pořadí dle složení playlistu a prstem možnost přetáhnout na jiné pořadí požadovanou skladu.
Nepotřebuji vyhledávání dle interpeta, alba. To řeší složka. Nemuset řešit aktualizace (kdy se mění funkčnost, layout) a podobné hovadiny. Nechat to zdarma a vymyslet případně nějakou formou donate, když bude chtít někdo poděkovat a že mu ten přehrávač bude vyhovovat a přispět autorovy na chleba.
U toho donate je mi jasné že to přes googleplay neprojde Něco málo jsem si kdysi zkoušel zjišťovat.
Problém je taky že nemám finance abych si někoho mohl dovolit zaplatit. A nevím jestli budu mít štěstí že by se mi povedlo někoho. Moje hra finančně nevyšla abych to mohl aplikovat z ní.
Jsem unavený s toho neskutečného byznysu a různých sh. praktik. Neustálých aktualizací a změn směrem a tlakem k tomu ždímat z lidí co nejvíc peníze.
U toho úkolovníku by mi stačilo když by sám byl jako jednoduchý kalendář. I když asi ten googlovský a synchronizace s ním a případně že při kliknutí na daný ukol by se pak otevřel on, by bohatě stačil a asi i ta synchronizace by nemusela být problém?
Hlavně aby se úkoly aktualizovali a byly neustále ondate. Takže nějaké složitější linkování s něčím dalším nepotřebuji.
Jen prostě kliknu na mobil a otevře se mi hlavní screen a vidím. (nenašel jsem nic co by mi vyhovovalo a hlavně bylo 100% funkční, bez reklam a optimálně zdarma. Kdy nemám ve funkčnosti žádnou jistotu ani u těch placených, kde už navíc chtějí obvykle měsíční poplatky.
Tak že bych tam měl dlaždici 4x1, 4x2 až 4x4. Nahoře hodiny, a dole 4 ikony (telefon, sms, prohlížeč, foták apod.)
Něco jako viz obrázek, tohle mi prostě plně vyhovovalo a fungovalo.
https://morningpaper.typepad.com/.shared/image.html?/photos/uncategorized/2008/02/07/nokia_wm.jpgA hlavně bylo to v zdarma už vbudováno v systému, žádné hledání a doinstalování. Vše co jsem potřeboval už jsem v telefonu měl, max jsem si stáhl nějakou tu hru nebo nějaký dodatečný prográmek.
Jako pro mě Windows Mobile 6.5 se nejvíce blížil celkově tomu co bych v mobilu potřeboval a co mi u současných mobilů chybí.
I když chybí mi i mobil s uzamykatelným tlačítkem pro zvednutí a položení hovoru a pohodlná HW klávesnice.