• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEOWDC comics & Marvel comics.. aneb justice leagues na hrad!
    MEOW
    MEOW --- ---
    HE11_KNIGHT: tak jsem prisla asi s krizkem po funuse.. prodavacka ani nevedela ze nejaky komiksy maji ,))
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    MUTHA: do teď sem iděl jen tan short trailer na superbowl.... ale vypada to líp než sem čekal =)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MUTHA: Jj cumel sem jak puk!
    GABRIELL
    GABRIELL --- ---
    HE11_KNIGHT: Dik za info, dneska v Brne mrknu :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MEOW: všude koupil jsem je na národní vedle Humanicu, ale když jsem v pátek byl v Brně tak je tam měli taky. Takže to bude celostátní závoz :)
    GABRIELL
    GABRIELL --- ---
    HE11_KNIGHT: Comics centrum tam zase nahazelo zasoby?
    MEOW
    MEOW --- ---
    HE11_KNIGHT: kde konkretne prosim?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    V levných knihách mají ted výprodej komixu, ulovil jsem tam Hellboye :) ale mají tam toho víc.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    AKISAN: to neni porovnání to je jen vyjádření že jsem spíš zvědavej na CA než batmana.... jako věřim že bude dobře zpracovanej, ale tolik me nebaví jako jiný

MUTHA: na toho jsem taky zvedavej
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    JAHMAR: porvnávata captain americu s dalsim Batmanem od Nolana..je dost epic fail)) a hlavne Batman bude az 2012.

Xmans look cool.
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    MUTHA: V Secret Six byla tezce badass :)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    AKISAN: jako z letoška jsem zvědavej na Captain America nez na batmana a pak na xmeny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    wonder woman..mě nezajíá...ja odpocitavam měsíce do....

MEOW
    MEOW --- ---
    HE11_KNIGHT: Famke Janssen mam uz spojenou jenom s Jean
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    HE11_KNIGHT: tahle vypadá fajnově =) ale na WW mi přijde taková jemňoučká =D chtělo by to nějakou drsnou babu =D
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MEOW: Megan fox to není taky nějaká extra výhra .. to už bych spíš řekl že bude lepší tato ..
    MEOW
    MEOW --- ---
    a co wonder women jako megan fox?
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    že by serial Wonder Woman http://dcu.blog.dccomics.com/2011/03/18/first-photo-of-adrianne-palicki-as-wonder-woman/ ale popravde predstavil bych si ji jinak
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    MUTHA: hulk vs. ... jsem zhlídl taky a nějak moc mě to nenatchlo jako dc animated.... ted nedvno jsem si zase pustil green lanterna a ještě wonder woman na to se kouká fajn =)
    K_0S
    K_0S --- ---
    Zdravím vás.
    Rád bych si přečetl nějakého Iron Mana a od vás bych chtěl doporučit nějaký lepší příběh s ním.
    canon, non-canon, wahtever, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam