• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEOWDC comics & Marvel comics.. aneb justice leagues na hrad!
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    LANC
    LANC --- ---
    JAHMAR: Těším se, Zimní voják je můj oblíbenej.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Captain America The Winter Soldier trailer UK -- Official Marvel | HD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NLWsK1ZFunA
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    mě by zajímal boj Daredevil a Nightcrawler to by mohlo být zajímavý nemyslíte teleport vs radar :D
    LANC
    LANC --- ---
    No, zajímalo by mě, jak by dopadl fight Hulk vs. Lobo :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAHMAR: Deadpool Kills the Marvel Universe :) V regulernich radach je Hulk nesmrtelnej, coz mu teda na zajimavosti moc nepridalo.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ZACK: tak to by mě zajímalo z jakýho komixu to bylo...jelikož hulk s v určitý fázy proměnil trvale v hulka, a kvůli joho nevypočítatelnsti ho zbyte Avengers vyhostil pryč ze země kde skončil na úplně cizí planetě...jako občas dělaj x různých vesmírů pro různý příběhy, což mi dělá trochu zmatky....každopádně takhle zemřel i superman v nějakym dílu... a v dalších si zase vklidu lítá
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAHMAR: Jak nejde? O par prispevku niz jsem to linkoval. S useklou hlavou se muze zmenit v co chce :) Hulk je comicsovy Golias. Batman je ten David.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    a když tu padl ten superman

JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    ZACK: tak ty tech maníci jako ironman nebo batman jsou vcelku slaboši...respektive většina jsou celkem nicky...hulk žádná slabina, v lidský podobě zabít nejde jelikož ze změni v hulka, a v zelený podobě je skoro nesmrtelnej protože čim víc dostává naprdel, tim je nasranější a tim silnější... viz jeho exploze jako dítě....

LANC: Diť supermanovy nakopal prdel i Batman =D
    ZACK
    ZACK --- ---
    EPIDEMIK: Ja mam Hulka rad. Zvlast kdyz ho kresli nekdo vytvarne vyzralejsi, tak je to super. Hodne jsem ho zral, kdyz ho jeste psal Peter David. To nic nemeni na tom, ze jako postava je prakticky jednorozmerny.
    EPIDEMIK
    EPIDEMIK --- ---
    ZACK: To, že se ti Hulk nelíbí ho nemusíš hned tak moc odsuzovat :D Hulk a Red Hulk jsou skvělý :)
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    ZACK:Mi se teda 'Superman pro zitrek' libil a moc
    LANC
    LANC --- ---
    ZACK: Jak říkám, mě Superman nic moc neříká (teď si plánuju pořídit alespoň Utajený počátek a první Action comics, abych měl aspoň nějaký základ) - na druhou stranu, být to neoblíbená postava, tak tu asi dávno není :) Pro mě to je z nějakého důvodu personifikace americkýho komiksu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    LANC: Krom Red Son, napada te nejaky zasadni Supermanovsky comics? Nepocitam Dark Knight Return, kde urcitou roli sehral :)
    LANC
    LANC --- ---
    ZACK: Co Suprák? Sice ho nemusím, ale i tak myslím, že skrčí do kapsy kde koho od Marvelu :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    Vazeni pratele, pro vase pobaveni a povzneseni ducha uvadim: Konec nejmocnejsi postavy MARVEL sveta.
    http://static.comicvine.com/uploads/original/13/135902/3190576-4455208149-ccf09.jpg
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAHMAR: A ktera taky neni. Superhrdinsky comics (a specialne ten Marvelovsky) s hyperbolama pracuje asi jako se smrti.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    Tak hlavně Hulk je jedna z nejmocnějších postav MARVEL světa, až tak mocná že ho museli vyhostit na jinou planetu a dokáže zvednout i thorovo kladivo (teda tak trochu) =D
    ZACK
    ZACK --- ---
    FOSSY: ale jo, jako komicka figurka je obcas zabavny :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam