• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRORSpotify - cloud music player
    VITECH
    VITECH --- ---
    Ahoj, mohl by mi prosím někdo poslat pozvánku pokud máte? Děkuji...
    ERROR
    ERROR --- ---
    VOZKA: presne tak
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    ERROR: Ale přihlásit ho můžu taky odkudkoliv dokud mám premium?
    ERROR
    ERROR --- ---
    VOZKA: u premium je to fuk ale kdyz si syncnes neco do mobilniho zarizeni tak ho musis alespon jednou za 30 dni prihlasit na spotify jinak se ti offline tracky smazou..
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Používá někdo z vás Spotify v Čechách zaplacený a zaregistrovaný někym v Anglii? (id ERROR třeba?)
    Řeší se tam lokace jako na free, které mi asi po měsící po registraci přes proxy přestalo fungovat s tím že země kde Spotify používám neodpovídá zemi kterou jsem zadal, nebo je jim to u placených zákazníků už jedno? Bych to docela rád zkusil, ale nechci na tom zas vyhodit prachy zbytečně.
    CUG
    CUG --- ---
    LUKYN: nojo mac...toho ja nemam :)...ale tak jsem nebyl linej dal trochu googlovani a nasel na to plugin a funguje to :)

    Toastify
    http://toastify.codeplex.com/
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    CUG: ja to mam na macu a tam to funguje s function keys na klavesnici nadherne.. :)
    CUG
    CUG --- ---
    LUKYN: dik ... to pak je super...koupim si premium a uvidim...zatim zkousim tu free verzi a ta funguje dobre...par veci jsem tam nenasel ale drtiva vetsina tam je az jsem se divil co vsechno :) ...jen mi u toho prehravace chybi global hotkeys :/
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    CUG: muzes mit jednu verzi a bejt zalogovanej z kolika mist chces.. navic je muzes pouzivat naraz na dvou ruznejch kompech + mobilu napr.
    CUG
    CUG --- ---
    jak je to s tou premium verzi a logovanim na ruznych mistech? jde to mit ucet na dvou mistech? doma a v praci? treba kdybych se zapomnel odlogovat doma tak me to nepusti v praci se zalogovat?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ERROR: navic kdyz to nepotrebujes na mobilu, maj premium verzi bez reklam za polovic... :)
    ERROR
    ERROR --- ---
    kazdopadne jsem si zaplatil mesic unlimited (thx LUKYN), a nemuzu si to vynachvalit..pouzivam to na symbianovy nokii a sync playlistu do offlinu je supr..chces si neco pustit, pustis, streamujes, kdyz vis ze pojedes metrem nebo nekam mimo 3G tak si to proste stahnes za par chvil do telefonu a jedes dal...imho tohle je fakt budoucnost placeni za hudby, podleme je nakejch tech 280kc mesicne za jakoukoliv hudbu uplne v pohode, kdyz si clovek veme kolik casu mu obcas zabere kdyz si chce stahnout ten track kterej zrovna nemuze dostat z hlavy a nechce na to jen koukat na youtube
    ERROR
    ERROR --- ---
    MATT: ja nevim, treba jsem byl dost prekvapenej ze tam jsou midi lidi, mnaga, psh a naopak ze tam chybej takovy kapely jako redhoti...vsechno to je proste o smlouvach s vydavatelema..kazdopadne jsem nekde cetl ze warner (vydavatel napr tech redhotu) bude davat hudbu na spotify az kdyz konverze z free na placeny presahne 10%..ted to je prej neco kolem 7%...takze cim vic lidi bude platit, tim vic hudby tam bude -)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    MATT: tak samozrejme veci co vydava tvuj kamos na domacim koleno labelu tam nebudou, ale jinak bys byl prekvapenej... obcas jdu do EXPERIMENTAL IS NOT A GENRE klubu co je tady na nyxu a tak polovinu veci co se tam objevej najdu na Spotify - to sou vsechno maly nezavisly labely..
    MATT
    MATT --- ---
    LUKYN: takze vpodstate mainstream co vychazi na mayorlabelech? ;)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    MATT: zalezi co poslouchas, ja tam najdu kompletne vsechno a co tam nenajdu mi tolik nechybi
    MATT
    MATT --- ---
    a jak je to s obsahem? celkem bych se bal, ze tam nebudou moji oblibenci..
    WENCA
    WENCA --- ---
    Hudební vydavatelství jednají o české obdobě Spotify - Lupa.cz
    http://www.lupa.cz/zpravicky/hudebni-vydavatelstvi-jednaji-o-ceske-obdobe-spotify/
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    jeste musim rict, ze tady v UK je to extremne silnej fenomen, freelancuju v ruznejch reklamkach po celym londyne a spotify maj nainstalovany naprosto vsichni, neznam skoro nikoho kdo by spotify nepouzival a furt si jel v empetrojkach jak v dobe praveku :D
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ja pouzivam spotify asi rok, ziju v UK mam premium verzi a od ty doby co sem zacal, sem nestah skoro jedinou empetrojku.. kompletne to zmenilo zpusob jak posloucham hudbu, nemam na disku vubec zadnou hudbu a navic me muze hrat pocit, ze z myho poslouchani dou kapelam nejaky penize, tech par liber mesicne abych se zbavil reklam a mel to na mobilu absolutne nelituju...

    stahovani funguje tak, ze si v reknes, ktery playlisty chces mit availiable offline a zacnou se postupne stahovat tracky, samozrejme k nim nemas pristup jinak nez pres spotify app - a pokud to neposlouchas, tak se ty tracky postupem casu smazou a musis je pak stahnout znovu myslim - to samy muzes delat se spotify clientem na pc/mac - pouzival sem apps jak na iPhonu tak na Androidu a vsechno funguje skvele

    vyborny je, ze pres facebook connect vidim vsechny znamy co pouzivaj spotify a pokud to maj povoleny, muzu rabovat jejich playlisty, takze o novou hudbu neni nikdy nouze..

    jinak je mozny se registrovat napriklad odsud z UK a pak to pouzivat v cechach (nejsem si jistej s premium a mobile devices) - ale uz sem par lidem Spotify registroval.. nevim jak je to ted ale chvili byly ty free registrace uzavreny a bylo to na pozvanky, nicmene ja mel jako premium user par nasyslenejch..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam