• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRORSpotify - cloud music player
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    zdravim,

    pokud koupim nekde redeem code pujde mi to nabit na ceskej ucet ?
    dik
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MUI: prestal jsem ho pouzivat cca pul roku nazpatek a tohle byl jeden z duvodu. Ony ty skladby vetsinou nemizely, ale mizely z playlistu a objevili se jako re-release, tedy pravdepodobne pod jinou licenci.
    KEJML
    KEJML --- ---
    A když už jsem tu, někdo tu nedávno zmiňoval Apps, dnes jsem objevil last.fm appku, která doporučuje na základě mojí historie tam, která je přecejin ucelenější a navíc znatelně delší. První doporučení co jsem zkusil se mi trefilo do vkusu :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    FUZZSTORTION: Jo já už to i někde zahlídl, ale psali tam, že Windows zatím není. Jako upřímně bych byl nejraději, kde to na Windows ztratilo Macovskej vzhled a tajně doufám, že proto je zatím nová verze opožděná, ale upřímně tomu zas tolik nevěřím.
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    KEJML: Tady na OSX (iMac) se to nabídlo v horní zelené liště, že po restartu dojde k instalaci. Graficky zjednodušené (ála iOS7 a podobné dnešní trendy - kombinace tmavě šede a kontrastní zelené prvky jako tlačítka atd.), ale vše v ještě tmavším hávu. Působí to na mě ale celkově svěže a odlehčeně.

    KEJML
    KEJML --- ---
    FUZZSTORTION: Zatím nic, na Windows mám stále tu starou a update se mi nikde nenabízí...
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    Co říkáte na novou verzi Spotify (počítače)?
    NALLE
    NALLE --- ---
    jinak ja si ted koupil premiovku u spotifiy a chvalim hlavne "apps"
    jen pres hype machine clovek objevi spousta skvele muziky
    NALLE
    NALLE --- ---
    google music je super predevsim jako shop.
    ty ceny... napriklad na itunes stoji EP kolem 4-5 euro, na googlu je to spis 30-50 korun... album vetsinou za stovku (velky labely jsou samozrejme 200-300)
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    MARTIK: já mám google music rád hlavně kvůli dobrému rozhraní, jak na webu, tak na mobilu. Používám ho asi nejvíc. Taky rádio bývá často dobře namíchané.

    Deezer je na mě trochu moc přeplácaný. Zas často mívají akce, kdy je na něm něco dostupné týden před oficiálním vydáním a nikde jinde to není. Taky má skvělou věc a to vytváření katalogu oblíbených interpretů a jakmile vyjde něco nového, objeví se to označené v hlavním feedu.

    To zas Google Music nemá. Ani u Spotify jsem to nezaznamenal, ale možná jsem to jen v Discover přehlédnul v tom bordelu, co kdo nejvíc tento týden poslouchal atd.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    a jaký je ten google music? máte někdo zkušenosti?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Playlisty jdou jeste radit do slozek. Ale slozka nema artwork pohled, bohuzel :(
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    DOOSH: Budu muset vyzkoušet. Líbí se mi spotify kvůli podpoře WP8, ale i tady je problém - neumí ukládat na SD kartu. Což je ale problém platformy WP8 obecně...
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    SKUTEKKUTEKK: max playlisty, co já vím. To, co chceš, umožňuje konkurence (Google Music, Deezer, Rdio...)
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Čau, možná jsem něco přehlíd nebo nepochopil - z iTunes jsem zvyklej na svojí kolekci Interpretů / Alb (mám blbou pamět a když něco hledám tak podle coveru spíš než jména interpreta). Můžu si někde v aplikaci Spotify vytvářet něco jako sbírku alb - tak abych viděl covery ? Nebo z toho dostanu max. playlist ? Dík
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    Také se vám stává, že když si dopisujete s někým přes Spotify aplikaci na stolním počítači a poté přejdete například do postele s tabletem, tak ta veškerá komunikace v aplikaci pro tablety není v databázi? V mém případě se jedná o aplikace pro iPad a iMac. Podobně na tom je i ukazatel posledního přehraného songu. V práci na stolním počítači si přehraji pár alb. Poslední přehranou věc v práci však doma ve své aplikaci nemám uvedenou...
    KEJML
    KEJML --- ---
    MARTIK: Já nic speciálího nedělal, na Spotify jsem dal zaplatit přes Paypal, to mě přesměrovalo na Paypal, tam po přihlášení bylo jen nějaký tlačítko potvrdit a bylo to.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KEJML: v paypalu nemusím dávat něco jako "souhlas s inkasem", ne? To by se mělo provést jen tím, že to ve spotify vyberu jako způsob placení (přesměrovalo mně to PP, přihlásil jsem se tam, odklikl ok a byl zpět na spotify).
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    KEJML: mám tam czech republic
    KEJML
    KEJML --- ---
    MARTIK: Máš v profilu na Spotify správně nastavenou zemi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam