• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRORSpotify - cloud music player
    KEJML
    KEJML --- ---
    DEEJAYY: Na mobilu si normálně otevřu Your music a v tom se dá u alb zaškrtávat download. U skladeb nevím, že by to šlo. Na desktopu ale koukám, že jdou jen playlisty... Osobně je mi to fuk, ale smysl v tom nevidím. Lidi po tom touží, ale Spotify na tom to, jak má celkem ve zvyku, dlabe:
    [Desktop][Your Music] Ability to make "Your Music"... - The Spotify Community
    https://community.spotify.com/...sktop-Your-Music-Ability-to-make-quot-Your-Music-quot/idi-p/1222015
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Nevíte někdo jak je to se stahováním jednotlivých skladeb či alb? Celé playlisty stahuji v pohodě, ale potřeboval bych i nějaké skladby a nemohu se k tomu proklikat .. díky
    VITECH
    VITECH --- ---
    Ahoj, tak jsem s bratrama rozjel rodinny ucet a mam tupy dotaz. Jak si je muzu dat sledovat, kdyz pod jejich nazvem uctu mi je spotify nenajde? To funguje jen pri spojeni s FB?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    V domácim compu mi online player teď vůbec nejde (jakože ta webovka se vůbec ani nesnaží načítat) a v pracovnim mi jde, ačkoliv setup je stejnej (chrome+adblock). Nestalo se vám to někomu? Donedávna to fungovalo v pohodě...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    KYRBI: Mno... řekl bych, že kontrolují... Před časem jsem tam hodil ségru a švagrovou a obě to po čase, bez jakékoliv zprávy, z mého Spotify Family vyhodilo. Když jsme je zkoušeli nacpat zpátky, tak končíme na hlášce, že nebylo možné ověřit, že sdílíme stejnou domácnost (a to jsme všichni zadávali stejnou adresu)....
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    z "tvoje hudba" na ios mi po reinstalaci zmizela slozka "stazene"...jak ji tam prosim dostat zpet?
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    VITECH: Používám s dalšími 5 kamarády, nijak to nekontrolují. Každý zaplatí jeden měsíc na střídačku. :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    Víte, že celé rozhraní desktopové aplikace lze (alespoň na Windows) zvětšovat a zmenšovat pomcí Ctrl++ a Ctrl+-? Mne to dnes příjemně překvapilo :)
    GEE
    GEE --- ---
    VITECH: Pouzivam, klidne posta
    VITECH
    VITECH --- ---
    Ahoj, mohu se optat jak je to s family účtem? Je tu někdo, kdo ho má? Chtěl bych se na pár věcí poptat...
    KEJML
    KEJML --- ---
    CLUMP: Ono jak je na Windows zvykem, aplikace tam postrádá více funkcí a tohle je jedna z nich (nebo je to tam hodně dobře ukrytý)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Spotify’s Latest Algorithmic Playlist Is Full of Your Favorite New Music
    http://www.wired.com/2016/08/spotifys-latest-algorithmic-playlist-full-favorite-new-music/

    Spotify’s New Music Friday is one of the best ways to see what’s out, and one of the service’s most popular playlists. But starting this Friday, you’ll probably first head to Release Radar, Spotify’s new, hyper-personalized playlist of new tracks. Today and every Friday after, it’ll serve up two hours of fresh jams you’ll (probably, hopefully) love.

    Release Radar is a direct offshoot of Discover Weekly, Spotify’s first attempt at automatically making playlists for every one of its users. Discover Weekly refreshes every Monday, with 30 new tracks Spotify’s algorithms think you’ll love. The playlist has become sort of a phenomenon. More than 40 million people are using it to stream billions of tracks. It’s the best thing about the Monday morning commute, really.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    KEJML: na androidu a ios urcite jde nastavit filtr, aby se zobrazovaly jen stazeny alba. ale to neznamena, ze to pujde v aplikaci pro windows. ona kazda verze vypada trochu jinak, neumi jiny veci. android treba nedovoluje editaci poradi songu v playlistech, coz je abolutni wtf, to je prece uplne zakladni funkce jakyhokoliv prehravace hudby.
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    KEJML: no ztratoví na to byli dost. jinak ja prave hudbu přes mobil vůbec neposloucham. na to mam trosku lepsi masinku. plus vidim jen v tom, ze me muze nekdy na cestach popadnou chut slyset něco nového, co nemam ve svém prehravaci a pak je to uzitecne. zkusim si to nejaky cas platit, ale hudbu budu stahovat nadále:)
    KEJML
    KEJML --- ---
    SKUTRJOHNY: Změnit se asi může cokoli a hlavně může Spotify klidně zkrachovat a pak jsme samozřejmě všichni v kopru. Beru to tak, že si prostě platím službu. Platím za to, že si mohu kdykoli cokoli pustit, čili to co jsem zaplatil, to jsem dostal. Jakmile služba skončí, poohlédnu se zase jinde. Osobně nějakou potřebu "vlastnit" hudbu nemám, stačí mi poslouchat a věřím ,že k tomu si vždy nějaká cesta najde.
    KEJML
    KEJML --- ---
    SKUTRJOHNY: Používám to primárně pro možnost stáhnout si alba do telefonu pro offline poslech, ale žádná pecka to není, protože jak píšeš, celkově to moc přehledné není a v praxi na pouštění pak používám to vyhledávání. Kdyby alespoň v telefonu šlo zobrazit jen stažené věci, bylo by to super, ale nenašel jsem to (alespoň v aplikaci na Windows)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    btw kdo poslouchate pres iphone? nezere vam aplikace nejak moc rychle baterii?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SKUTRJOHNY: je fakt, ze cim vic alb mas ulozenych, tim vetsi opruz je v tom hledat. moc moznosti trideni to bohuzel nenabizi... ja to vetsinou radim podle recently added, coz je pro me nejuzitecnejsi.
    SKUTRJOHNY
    SKUTRJOHNY --- ---
    CLUMP: ja vim, ze to tak muzu vyhledat, ale kdyz jich tam budu mit takto ulozenych treba 300, tak uz je asi rychlejsi klepnout nazev do vyhledavace. zatim se seznamuji se zakladnimi pravidly :)
    porad me ale trochu desi, ze jen posloucham, ale nic nevlastnim. muzou se zmenit podminky, prestane to byt vyhodne a clovek je pak namydleny a roky stradani v haji
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SKUTRJOHNY: nemusis pak ty alba hledat pres vyhledavani, ale najdes je v sekci your music, plus si je pak muzes ulozit pro offline poslech. co se tyce generovani discover weekly a osobnich doporuceni, to myslim cerpa ciste z toho, co poslouchas a ukladani na to asi mit vliv nebude. ale tezko rict...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam