• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRORSpotify - cloud music player
    Spotify is a digital music service that gives you access to millions of songs.
    rozbalit záhlaví
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CHEWBACCA: OK, na iOSu limit na offline storage také nevidím. Tvoje osobní listy to také dělají? Pokud ne tak je to možná nějaký automat co je vytváří/edituje a kdoví jakým způsobem..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    XEHUTL: o 200 tracku za dva dny, to mi prijde divný nehlede na to že opravdu se stahují tracky, které už stažené byly. iOS
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CHEWBACCA: Btw, Android nebo iOS?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CHEWBACCA: Ale není to tvůj list - může se kdykoliv změnit +/-... a pokud balancuješ na hranici kapacity tak by se to dít mohlo.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    XEHUTL: hele kdyby tam byl limit, tak se to preci nestahne komplet. Ty playlisty se uz tvari po nekolikaty, že jsou stažený komplet. Poslouchám denně. Ob dva dny to zapnu a zase se to tváří nekompletní a dotahují se tracky, které se již několikrát tvářili že jsou stažený. V mobilu volné místo 30GB.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    aktualni stav. vse stazeno

    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    MARASAN: Aha, já na iOSu ne. Tak to by klidně mohlo být ono.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    XEHUTL: urcite se da nastavit limit, ja mam storage.size=3072
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Aha to bylo na Deezeru, Spotify to v nastavení asi nemá. Nejspíš tedy nějaký bug, zkusil bych to asi nahlásit na support..
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CHEWBACCA: Hele a kolik máš vlastně ve Spotify nastaveno na offline velikost? Fakt se ti to tam vejde? Jestli jich máš víc a každý na okolo 200 titulů a ještě se to třeba v čase mění tak možná smázne celý list když dojde na konec limitu..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KEJML: dnes znovu. nepredpokladam ze by se v 10 playlistech pridalo za dva dny 200 tracku nehlede na to ze to stahuje ty co uz byly stazeny :-/



    KEJML
    KEJML --- ---
    CHEWBACCA: Try Spotify playlisty se podle mne občas mění, minimálně na počítači je v nich u každý písničky vidět kdy byla do toho playlistu přidaná
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MARASAN: jak jsem psal nekolik dni po sobe se tvari ze vse stazeno. pak znicehonic stahuje znovu od pulky :) aktualne stav opet vse stazeno. nevim jestli do tech playlistu treba nekdo nepridava dalsi tracky prubezne ?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CHEWBACCA: co misto na mediu? nebo limit na zabranej prostor?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: tak a dneska znovu :) ja to nechapu

    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ja teda nevim jo ale me to Spotify dela hrozny vylomeniny :) vceta se mi konecne dotahl zbytek z 643 tracku ze vsech playlistu. Mel jsem to ve stavu 390 z 643. Dnes to zapnu a mam jich tam zase jen 390 a zacina stahovani zbylych. (stale na wifi). myslim si ze novy uzivazele tohle chovani apky musi odradit pokud maji zlusenosti napr. s Apple M. ja teda statecne drzim
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: jo a teda jeste jedna nevyzadana rada (jsme na nyxu, ze) :), doporucuji si udelat par playlistu jako neverejnych. Proc? Nejen u zapomenuti hesla se zasila na email recovery, ale taky se mi stalo po dovolene v Turecku, ze mi ucet nabourali, tj. najednou se objevovali jine songy a dokonce jeden cizi playlist. Zmena hesla nefungovala, protoze nedosel ten e-mail zejo, ani spam.

    Takze komplet reset hesla pres support sel az tak, ze jeden z identifikatoru, ze ucet je tvuj, bylo: name some of your private playlists... Moje zachrana, playlistu mam dost a vsechny si ukladam z nejakeho duvodu jako soukrome. Jestli nechces zazit oser s tim, mit cistej ucet a zacinat od nuly (coz je tak na zahozeni sluzby a jit nekam jinam), make private playlists...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELWERINE: nechápu ale stalo se, pokud to neni standard, jsem klidnejsi
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    CHEWBACCA: no ja standardne posloucham pres offline mode - telefon bez dat, ve kterym mam spotify, a ma zaliba v hlucne hudbe v aute :). A nikdy se mi nestalo, ze by mi vybrany playlist nechtelo prehrat, vzdy jen ukazalo ty posledni songy dva, tri, ktere se nestahly (protoze v praci blba wifi nebo tak nejak). Ze nejde prehrat playlist celej, to se mi stalo jedine kdyz jsem nejak promazala pamet telefonu a ono si to potrebovalo stahnout informaci o tom, ze to vsechno je tam stazeny uz... :). Anebo pripadne update spotify jako takoveho.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: po zapnuti dat vse nabehlo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ELWERINE: taky sem na to rano koukal jak z jara. je pravda ze to bylo vyjmecne ze jsem mel vypnuty data i wifi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam