• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEDIY Nabytek : navody, materialy, design [papirovy nabydek, recyklace, z minima maximum...]
    OBCANKAA
    OBCANKAA --- ---
    OBCANKAA
    OBCANKAA --- ---
    ASSID23
    ASSID23 --- ---
    @MAARISTAAN zrovna tenhle design ted použili v nove restauraci Epopej v Jindřišské ulici :-)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    BIOH: jestli s tím stolem nebudeš hýbat, tak co zkusit postavit Eiermann tisch z lešenářských trubek
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    KOCKA_SKLIBA: bozi!
    kdysi jsem mela plan rozjet projekt podobny, ale mel par chyb, prekombinovala jsem :)
    tohle je bomba:)
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    Někoho z vás by mohlo zajímat ;-)
    Nevyhazujto | nepotřebné věci za odvoz
    http://nevyhazujto.cz/index.php?mod=image-detail&advert_id=9539&image_id=10437
    BAMBERLOK
    BAMBERLOK --- ---
    PSYCHOPATICK: v místech, kde je mám spojené hřebíky, mám podložky.
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    BAMBERLOK: ted mě tak napadá, nemůžou ty palety poškrábat podlahu?
    SPRINGLE
    SPRINGLE --- ---
    MAARISTAAN: tomuhle říkám výchyt :) fakt dobrej nápad!!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BIOH: Hele, rozhodoval bych se podle umístění. Pokud je šance, že se s tim bude častějc hejbat, tak bych to udělal masivnější, protože při takový hmotnosti se to nedá vždycky nadzvedávat a poponášet, ale někdo s tim může šoupat a jestli je to stůl na ven, tak to po povrchu nebude klouzat a bál bych se ulomení jedný nebo víc nohou. Nejvíc detailů holt znáš ty ;)
    BIOH
    BIOH --- ---
    SALVATOR: sem si řikal kdyby to bylo ze železa tak nohy trubky průměr 80 mm a nahoře spojit pásovinou no ale asi by to chtělo jekl, otázka je jestli to spojovat nadlouho nebo jen 2x polo "háčka"
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BIOH: Dřevěný by asi byly estetičtější, ale když si představim hmotnost dvou takovejch fošen, tak bych asi dal přednost železu. A snad radši i profilovanýmu :D
    BIOH
    BIOH --- ---
    chci dělat stůl na zahradu - deska budou 2 dubový fošny - 2 m x 1 m x 4 cm
    přemejlel jsem nohy ze železa, ale kolega radí dřevěný, máte nějaké typy na nohy k takhle masivní desce?
    BIOH
    BIOH --- ---
    a už si hoví
    BIOH
    BIOH --- ---
    sobotní workshopo - manželka chtěla stojan pod ibišek - je to nakrájená třímetrová dubová fošna s přiznanejma hranama, jen odkurovaná, tohle je zadní stěna, přední je ještě víc s "vlnkama" od suků, natřený bezbarvým lakem na vodní bázi, náklady cca 300 kč
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    ja nevim, este sem na ni nesoulozil. ale ten rost je tam napevno, vetsina prkynek po dvou sroubkach na kazdy strane, a kazda noha je pridelana kovovym elkem docela dlouhejma sroubama. prijde mi, ze se ani nehne.
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    HUSOKACHNA: vypadá moc pěkně! přemýšlím, že si udělám podobnou, protože máme jen rošt a na něm matrace. Jen se trochu bojím vrzání. Je to zbytečná obava, nebo si to nějak pořešil? Díky
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    SALVATOR: aspon bych ho prebarvila, souhlas. neni to precizni, bohuzel. ale tvar docela hezky.
    BAMBERLOK
    BAMBERLOK --- ---
    SALVATOR: to mě nenapadlo...budu o tom přemýšlet..byl ale není náš, nikdy nevíme, kdy nás třeba ,,vyhodí"... tak nevím jestli mi to nebude líto..zatím jsem vmyslela neoriginální dlouho polici přes celou zeď..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam