• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEDIY Nabytek : navody, materialy, design [papirovy nabydek, recyklace, z minima maximum...]
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    RESTINPEACE: Tahlama myslis pisty na bocich? Ty mivaji zpravidla nejake stelovani a nejsou uplne na mm, co jsem kdy drzel v ruce. (Mozna dle ceny.) Panty to vypada, ze jsou pianove zezadu na desce v obou dvou pripadech. To je takova zenova cinnost na pridelani a moc neodpoustej nepresnosti.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    HHANULKA: na me to pusobi, ze to neni nic moc jinyho nez cista truhlarina, tzn. pokud mas dostatecne zkusenosti, tak jaky si to udelas takovy to mas (ja bych si to treba ty rohy navrhl jednodusi, protoze jsem cistej hobbik). S cim mivam obvykle problemy je prave treba montaz tech tahel na sklapeni. O milimetr se netrefis a uz tam mas skviru nebo to nejde dovrit.
    Ale libi se mi to, je to prakticky.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    HHANULKA: ciste pro moji zvedavost - jak casto pouzivas PC / potrebujes fullsetup (monitor, etc..). jak planujes vyuzivat stul, kdyz bude v zavrenem stavu?
    je mi jasny, ze nejsem cilovka tohohle reseni, jenom jsem zvedavy :)

+ u toho prvniho obrazku to opticky pusobi, ze se tam ty monitory nemuzou vejit :D
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Neřešil jste někdo výrobu stolu se sklopným monitorem? Jestli to bude snadné vyrobit.

LFE
    LFE --- ---
    RESTINPEACE: Ta voliéra vzadu na děti bude praktická věc :)
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    VDFLAT: lepidlo a koliky
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    RESTINPEACE: Pěkně! Čím jsi ty schody spojoval?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Jeste jsem zapomnel podekovat ID ITCHYHEAD za pomoc s montazi toho patra a podelit se o jeden poznatek: zensky (alespon ty co jen vymejsli) by mely mit zakaz vstupu na Pinterest.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Delal jsem spaci patro a k nemu schody s uloznym prostorem, viz muj dotaz zde [RESTINPEACE @ Dřevo]. Dalsi nutna optimalizace vzhledem k narustajicimu poctu deti na malem prostoru.

GECKO
    GECKO --- ---
    MOTEONE: V tom případě tě 200 stejně nezachrání a navíc budeš mít problém s matrací, pokud si ji nechceš nechat udělat na míru. A pokud ano, tak si kup normální dřevo ve formě hranolů nebo spárovky desek a udělej seriózní postel. Palety jsou odpad ... Někde prodávají Hipster posh EUro palety na nábytek, který jsou hoblovaný a stojej nesmysl. Ale jsou 120x80 což je std rozměr eurovek. Jinak musím oběhnout sklady marketů a zkusit se zeptat, jestli nemají jednorázovky, co by ti dali... třeba narazíš na nějaký 100x100. Ale obecně jednorázovky jsou ještě větší odpad, bývají slabý, křivý, poškozený, s kůrou atd a bude hledání, než seženeš aspoň 8 stejných kusů v požadovaným rozměru... a stejně budou z nehoblovanýho dřeva, hrubý a hnusný... a pak z toho sestavíš "postel", která bude za chvíli plná prachu a bince a nedá se to stama uklidit...

Palety jsou dobrý do kamen ale ne na nábytek.

Mnoho štěstí.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MOTEONE: dej si pozor čím je to napuštěné, ono některé ty chemikálie proti plísním a hmyzu fakt nechceš dýchat celou noc ... (Osobně bych zkusl sehnat drevo nekde v truhlářství a sestavit si něco sam co vvis čím je natreny/napuštěný)
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    GECKO: Jo 2x jsi psal :) to je taky malý, mame doma 180 a s dcerou ve 3 se tam už nevejdeme. Navíc pokoj má 203cm na šířku a postel 200x200 tam proste nemám šanci smontovat, proto i chci palety, aby se to tam dalo dat a bylo z toho velké lůžko :)
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    GECKO: Tu mám, jen 140cm a je to už malý. Je to na chatu a spaní tak 2x v mesici. Proto potřebuji 200x200. Ale dik :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    MOTEONE: Žádné... Radši kup 2x tohle https://www.ikea.com/cz/cs/p/neiden-ram-postele-borovice-40395245/ a výsledek bude mnohem lepší...
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    Čau všem DIY kutilům.. chci na chatu postavit postel z palet (200x200cm). Jaké jsou vhodné palety na postel? popřípadě kde koupit? našel jsem nějaké palety 140,-/ks a nepřijdou mi tak tlusté a kvalitní jako europaleta klasická (ale ta má zase blbej rozměr). Za všechny tipy budu vděčný.. díky
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Ahoj sháním někoho kdo by mi zmenšil dřevěnou desku a udelal do ni obdelnikovou drazku doprostred. Praha
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    HARVIE: přišlo, že molotow nedrží tak dobře jako montana. montana dobře kryje, bleskově schne a drží
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    ISCH: montana black
    (navzdory nazvu nejsou jen cerne)
    pripadne znacka montana vseobecne, dobre kreje.
    molotow je pry taky dobry, ale nezkousel jsem.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ahoj, prosím doporučení na barvu ve spreji?
    Pujde na konferenční stolek (dřevěná deska), ideálně nějaký větší výběr barev.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Mala radost domu na zkroceni kavovyho setupu.
    Vetsina designovej auditek vypada mrtve, nemate tip na nejake, kde lidi ukazujoi svoji vlastni tvorbu, vlastni product design?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam