• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICHALANGELOExorcismus a spiritismus
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KALIPH: Principielně nerozlišují, ale samozřejmě s každým případem je třeba nakládat s různou intenzitou a někdy i různými prostředky. Vždycky je to velice individuální záležitost, kde hraje roli osoba posedlého, charakter (domnělého) posednutí, schopnosti a zkušenost exorcisty, jiné faktory (psychické, medicínské) a podobně...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    NIKOPOL: V exorcismu vymítáme všechny druhy entit, především samozřejmě démony, ještě jsem neslyšel, že by někdo vymítal zemřelého, jenž posedl někoho živého..

Gobers by mohl vědět, jestli se v církevním obřadu exorcismu nějak odlišují třídy bytostí;)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    MICHALANGELO: nějakou ..náhodou.. jsem dneska hledal to samý .. resp: něco o psychický obraně ... a našel tohle http://librata.sweb.cz/Knihovna/Darecky%20pro%20Melian/Diom%20Fortune%20-%20Psychicka%20sebeobrana/Diom%20Fortune%20-%20Psychicka%20sebeobrana.htm

KALIPH: že v obojím vstupujou do hry/na scénu, zemřelý ? .. resp. co po nich zbylo
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    A mě by zas zajímalo, co má exorcismus a spiritismus společného, že to máme probírat zároveň? ;)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Vida, po case vznikla na nyxu zase zajimava diskuze. Smim se pana domaciho zeptat, co ho k jeji zalozeni vedlo a zda ma s dotycnymi jevy nejakou osobni zkusenost?
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    D.F. - P.S : Přeložil Vladimír Sládeček, redakčně upravil ing. Ludvík Kollár,
    vydalo vydavatelství KOMERS v roce 1995.
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    pro ty kdo se obávají doporučuji knihu Dion Fortune PSYCHICKÁ
    SEBEOBRANA
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    YouTube - Real Exorcism of Anneliese Michel
    http://www.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    Máte někdo zkušenost s těmito věcmi? Podělte se:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam