• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    Klub pro příznivce kosmetiky LUSH, vše možné, vaše zkušenosti, nabízím/koupím a tak dále...vše na co si vzpomenete :).
    rozbalit záhlaví
    MARKHETKA
    MARKHETKA --- ---
    BUTTERFLY89: Já mám tenhle http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20407-sweetie-pie.html?katID=41 a úžasně voní :) jako bonpari :) Ale když spěchám, tak to honění želé je fakt spíš k vzteku
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    MARKHETKA: No já jsem dneska právě kousek zkoušela a furt mi to padalo nebo někam lítalo...přišla jsem si jako malá :D
    MARKHETKA
    MARKHETKA --- ---
    BUTTERFLY89: neblázni, sprchování bez lítajícího želé po sprcháči musí být fakt nuda :))
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    MARKHETKA: Hmmm...já asi na to želé nemám nervy :D
    MARKHETKA
    MARKHETKA --- ---
    BUTTERFLY89: Já používám s takovouhle houbičkou http://www.krasa.cz/photos/koupelova-zinka350.jpg . Prostě si kousek toho želé utrhnu a zamotám do houbičky, namočím a meju :))
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    PIZMA: Mám pocit, že mi z nich vytáhne "špínu" a jsou pak míň vidět.
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    BUTTERFLY89: a jakým způsobem ti na ty černý tečky pomáhá? jde mi o to, zda třeba umí i ty póry "zmenšovat" nebo jak bych to napsala...protože černý tečky se dělaj ve chvíli, když máš ty pory zvětšený...díky
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    MYS_USATA: Na černý tečky ji doporučuju, sama je mám + mastná pleť. Pomáhá.
    KRKA
    KRKA --- ---
    MYS_USATA: na cerny tecky nejlepsi co sem kdy mela
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    PHUSHI: Veganese mám já a platí pro něj to samý. Splácává ještě míň než American Cream.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Lush mě štve mailovou reklamou. Už pětkrát jsem psala na níže uvedený odkaz, aby mi neposílali informace a reklamy - zbytečně. Věčně mažu ty jejich spamy.
    Jinak jsem od nich měla šampuk - nic moc a čokoládové mýdlo - docela spokojenost. Uvažuju o Mask of Magnaminty. Akorát nevím, zda je vhodná na černé tečky a příliš nevysušuje.
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    BUTTERFLY89: spláchneme rovnou do záchoda a ušetříme si čas strávený ve sprše bojem s klouzavou věcí a pozorováním cesty odlomených kousků do odpadu.
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Nevíte někdo, jak se používá sprchové želé? Měla jsem od jedné slečny vzoreček a furt mi padalo z ruky, myslela jsem, že se bude dobře rozpouštět, ale spíš drželo pohromadě jako mýdlo...a v důsledku toho klouzalo a padalo :).
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    PHUSHI: ja mela prave za to, ze jo. tak v poho :)
    LEIOUT
    LEIOUT --- ---
    BUTTERFLY89: kousek tak cc 2x3 cm a pouzivam vlastne jako mejdlo - nejdriv poradne napenim v dlanich a je to :)
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    LEIOUT: Ten jsem si teď taky pořídila. Jsem spokojená, nejdřív mi smrděl, ale teď už voní :). A jak ho používáš? Já si ukrojím kousek, namočím si obličej a tím kouskem po něm jezdím. Přemýším, jestli je nějaký lepší způsob :).
    LEIOUT
    LEIOUT --- ---
    nedám dopustit na coal face, skvele voni, peni, cisti a super dlouho vydrzi (jedna kostka cc 3 mesice :)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    MISHACZEQ: neboj, prirodni to neni ;)
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    ja mam tohle mydlo a krasne voni
    LUSH ČERSTVÁ KOSMETIKA - Honey I Washed The Kids
    http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20300-honey-i-washed-the-kids.html?katID=45
    akorat, ze jsem ho dostala strasnej kus, nekazi se to nejak, kdyz je to prirodni?
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    PHUSHI: ted jsem si uvedomila, ze kondicioner Veganese vlastne nemam, jen American Cream a Jungle... tak pardon za dezinformaci
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ahoj, tak se taky pripojim :-) dostala jsem vzorek tohoto mydla http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20323-fresh-farmacy.html?katID=57 a MoM .... oboje super!
    Mydlo pouzivam 2x denne a ten maly kousek, co mi slecna odkrojila, skoro vubec nemizi. Urcite si ho koupim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam