• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    Klub pro příznivce kosmetiky LUSH, vše možné, vaše zkušenosti, nabízím/koupím a tak dále...vše na co si vzpomenete :).
    rozbalit záhlaví
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    LOVETHIEF: Tak jo tak jo :). Tady s bleskem:

LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    fotku!! :-)
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Ufff, smyto...mám rudou hlavu :D! Aaaaa...je to nezvyk
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    DANCE_GIRL: Díky moc :). Pořád ji mám na hlavě a smrdí to teda hrozně :D. Za chvíli budu smývat :).
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    BUTTERFLY89: Caca Rouge jsem zkoušela cca rok zpátky a spokojenost. Výhoda je, že obsahuje už i nějakej olej na výživu a kyselinu z citronů, takže vlastně neni třeba nic přidávat, ale zas mě štvalo, že se před použitim musí vždycky nastrouhat... osobně mam radši obyč henna prášek a i to přidávání ingrediencí mě baví :) Barvu má pěkně červenou, to jak ti chytne záleží hodně na tom, jakou máš svojí přírodní barvu (já bohužel na hennu celkem tmavou, takže rudovláska ze mě nikdy nebude, ale nějaký ty odlesky a náznaky tam jsou). Ohledně bordelu v koupelně... ve sprcháči si barvení moc představit nedovedu a ač vanu ke koupání používám tak dvakrát do roka, tak zrovna při barvení jí velmi oceňuju - misku s hennou dám do vany, vlasy nad vanu a nanášim a když je po akci, tak prostě vanu umeju. Víc kdyžtak v henna auditku - [ H:E:N:N:A ]
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Holky, jaké máte zkušnosti z hennou z LUSHe? Dneska se chystám na svoji premiéru s Caca Rouge...a hlavně se bojím, že z toho bude strašnej bordel v koupelně...co říkáte, jak na to nejlíp, abych udělala co nejmíň nepořádku? Napadlo mě barvit se zavřená ve sprcháči.
    KORA
    KORA --- ---
    PINK_CICINKA: myslim, ze jeste nic nedorazilo. doufala jsem, ze slecna da vedet i az to objedna, jakoze je to definitivni, ale nic.. tak snad se ozve hlavne az to dorazi .)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KORA: Já se k ní přidávala a zatím nic nepsala, že by dorazilo?
    KORA
    KORA --- ---
    BUTTERFLY89: aha.. tak nic, diky .)
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    KORA: Nn, bylo to lushrofumcz nebo jak se to...a objednávalo se už včera :).
    KORA
    KORA --- ---
    BUTTERFLY89: a pridavala ses k teto objednavce? http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=42210204&tab=5 (resp. u teto slecny s pozdejsim datem objednani)
    BUTTERFLY89
    BUTTERFLY89 --- ---
    Tak jsem udělala obří UK nákup z LUSH fóra, jsem zvědavá, až věci dorazí :). Ušetřila jsem ale oproti českým cenám bratru osm stovek.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    při zadání kódu P0135 v objednávce na českém eshopu je do 10.4. poštovné zdarma
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    kdyz objednavate z netu, chodej vam vzorky? Objednavala jsem velkej balik z anglie a neposlali nic :(
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    nebarvi....fakt ne. prisla tedy Karma...a jsem spokojena, prisel taky "cukrik" na pusinku, ten bych jedla jen tak:) a pak jeste samy krasny ruznosti:) a miluju vsechny:)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    ANICKAJEDNICKA: mně karma sice voní, ale tuhá karma barví.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    ANICKAJEDNICKA: Karma mi tedy vůbec nevoní. Ale nejlepší zajít do obchodu, očmuchat a pak objednat po netu :)
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    chtela bych poradit, ktery z tuhych parfemu si mam poridit, nakupuji po netu..takze nevocmucham....co Karma nebo Orange Blossom?
    MARKHETKA
    MARKHETKA --- ---
    Tak nově vyzkoušen šampuk http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20378-squeaky-green.html?katID=49. I přesto, že v sobě má kousíčky "čehosi" tak se překvapivě dobře vymývá (i z dlouhých vlasů), hezky voní a hodně pění. Určitě jsem si ho nekoupila naposled.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BUTTERFLY89: hmmm, maliny mňam a hodně říkáš? Ach jo, asi potřebuju do Markse a Engelse. Uvidím, jak se bude tvářit zítra dítě po výletu na poštu a asi si tam sjedu :-) Nemám ráda kosmetické kluby na Nyxu. Nemám ráda kosmetické kluby na Nyxu, nemám ráda...!!! :-)))

KORA: beru !!!
    KORA
    KORA --- ---
    holky prodám celou krabičku Dark Angels (jednou jsem do toho dloubla), na mou pleť je moc drsný. cena dohodou (190,-?), kupováno před týdnem, trvanlivost do 3. 5.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam