• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    KORA
    KORA --- ---
    PETITLU: Gorgeous krasne voni, ale delal mi mastnou plet. mam citlivou - smisenou
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    PETITLU: Imperialis jsem měla. Nevoní, barvu má docela pěknou. Mám smíšenou pleť a vyhovoval mi. Gorgeous jsem nezkoušela.
    PETITLU
    PETITLU --- ---
    Ahoj,
    někdo zkušenosti s Gorgeous a Imperialis? alespoň s vzorečkama?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ta stola je prave taky dost peelingova, je hodne z mletejch mandli....skoro bych rekla, ze se mi nejdriv plet docela zhorsila a ted ze se lepsi, ze se jakoby cisti, ale to muze bejt i milionem jinejch veci, tak uvidim po delsim pouzivani...nejakou takovou jilovou peelingovou bych pak zase poridila...
    PSYTKA
    PSYTKA --- ---
    CMLKA: Ja jsem byla ted v paladiu a dali mi vzorecky masek a prijde mi nejlepsi zelinka, je takova peelongova. Valecnik mi prijde jemnejsi. Urcite ti daji taky vzorecek, kdyz si reknes [pokud jsi teda z Prahy].
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CMLKA: Jo, štóla je fajn, já akorát nemusím tu vůni. Zkoušela jsem i Herbalism a Angels on bare skin a oboje je fajn. Herbalism čistí možná trochu víc do hloubky než AOBS.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ja mam svoji prvni vec, a to roladu na plet, sezonni brusinkovou stolu a je to jako super vecer na odlicovani, dela takovej prijemnej peeling a jeste bych dokoupila nejakou masku jak tak na to koukam...asi zkusim valecnika
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SWEETSKIN: zajimave!!takze maska vhodna prakticky na kazdy den:)
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    SARAJ: trochu, ale zázraky nečekej. ta kosmetická katastrofa je taková jemnější, ideální třeba po akci v zakouřenym prostředí jako detox (je s borůvkama :)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    SARAJ: Cupcake trochu jo, s druhou zkušenost nemám.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jinak mate nektera zkusenosti s touhle?
    LUSH ČERSTVÁ KOSMETIKA - Vráskožrout (Ayesha)
    http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20422-ayesha.html?katID=32

potrebuju neco na okoli oci a celkove povolovani.. jojo starnu:(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SWEETSKIN: funguje to i na cerny tecky?
    SWEETSKIN
    SWEETSKIN --- ---
    CMLKA: mně na mastnou vyhovuje střídat cupcake a kosmetickou katastrofu
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    CMLKA: Docela mi vyhovuje Cupcake.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ha! to mi to trvalo nez jsem to tady objevila!book
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    CMLKA: Válečníka. Mám problémy s pletí a je fajn.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    pouzivate nekdo dlouhodbe nejakou masku na plet?
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    Ahoj, zítra bude v Lush demo s Alex z Anglie, tak se přijďte podívat ;)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    MUI: tyrkysový byl ještě dobrý, bílý a fialový taky (jenom vysušovaly, jako nouzovka někde na cestách přijatelné), červený a Godiva jsou nefalšované zlo. (po Godivě mi ošupinatělo všechno včetně rukou)

vlasy mám mastné, tím vysušováním nechci říct, že se mi nazmastily do půl dne po umytí, ale že se mi na hlavě vytvořilo divné chroští.
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Já mám Ultimate shine a Seanik (ten modrý) a nevysušuje mi vlasy ani jeden, a to nemám nějak moc mastné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam