• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUTTERFLY89LUSH - čerstvá, ručně vyráběná kosmetika
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ISCH: jsi velice zla, kdyz o tom nemas mluvit, tak proc tu o tom pises?
    Ja jsem ted moooc zvedava.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak jsem už viděla kolekci na Vánoce... Nemůžu o tom mluvit, ale něco z toho každá z Vás potřebuje. Letos spousta novinek a... Och... Chrocht. Já sama nechám v práci pěkný kus výplaty.
    Dám vědět, až budou novinky na krámě.
    ISCH
    ISCH --- ---
    TALANKA: Ono teda je to jako třetí fáze z tří stupňů ochrany - pvní je "nebejt na sluníčku, když je nejsilnější (tzn. cca těch 11,30-15,30), druhá je oblečení (vzdušné, zakrývající) a tohle je jako třetí.
    Když se na to podíváš v kontextu LUSH filozofie, tak to i dává smysl - protože vystavovat se celej den sluníčku prostě není dobrý. Takže jo, na ráno to stačí, na odpoledne pak taky (takže dvě aplikace).
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ISCH: ty jo, ale to pak abych vydělávala jen na tohle
    ISCH
    ISCH --- ---
    TALANKA: Ono to nikde napsaný taky není. Zkusím se poptat v práci.
    Všeobecně se říká, že by se všechny opalovací produkty měly po dvou hodinách obnovovat, dám dotaz, jestli to platí i u tohodle.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ISCH: Já jsem na to znovu taky koukala a nějak jsem si ten večer vsugerovala ... Asi taky tím, že když jdu do práce, vstávám v pět a vstávat ještě dřív kvůli mytí by mě zabilo :oD

Ale nikde jsem se tak jako tak nedočetla, jak dlouho to vydrží ...
    ISCH
    ISCH --- ---
    TALANKA: Teď jsem se kvůli Tobě koukala do manuálů - nevidím nikde, že by se to mělo nanášet večer - ani na produktovým školení jsm to neměli. Já osobně se třeba meju ráno... Je dobrý to nanášet ve sprše, než jdeš prostě ven na sluníčko.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Mně je jen divný, že se to matlá večer ve sprše - vydrží to do druhého dne?
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    ISCH: tak super recenze, přijdu se na to podívat v nejbližší době :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ANTISUNKA: Jj, na krámě je. Stejně jako ten pudr, sezamové mléko a million dollar moisturizer... Sunblock je překvapě malý, pokud by se jednalo o to ho používat na celé tělo... No, nevyšlo by to levně, co si budeme povídat. Na kůži je příjemný, nezanechává extra mastný pocit (to nemám ráda, vlastně to nesnáším :) a má příjemnou bylinkovou vůni. Mám ho daný na straně a budu si ho kupovat, stejně jako pudr.
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    ISCH: tak to je super :) Přeji, aby nadšení vydrželo! :) Just Looking je ještě v pohodě, horší je, když člověk přes půlku krámu slyší "děvočka!" :D

Jinak sunblock už by měl být na krámě, jaký je? :)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ANTISUNKA: No jo, je ze mě nadšený zaměstnanec :) Tuze :)
    Palladium je šílený - turisti "Just looking", ale.. Je to LUSH ;)
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    ISCH: takže nakonec LUSHí zaměstnanec? Gratuluji! :) Pořád přemýšlím, že bych se tam vrátila (je to moje srdcovka), ale to Palladium mě strašně odrazuje :/
    ISCH
    ISCH --- ---
    PETRA_CHATEAU: Příští týden jsem tu ve středu a pak o vikendu. Kdyžtak pošta, nebo FB ;)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ISCH: hele teď sem úplně zasekaná, ale tak za týden se dostanu do centra a určitě se zastavim
    ISCH
    ISCH --- ---
    PETRA_CHATEAU: Ten máme i v té samokonzervační verzi. Není tak "našlehaná", ale... Je prostě bez konzervantů :) Chceš se pro něj někdy stavit?
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ISCH: já budu asi potřebovat ocean salt
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak jelikož od úterý začnu šířit radost a štěstí na obchodě, přenesu to i sem.

Kdo z Vás nezaznamenal (třeba v novém katalogu, který se posílal poštou) - LUSH začal dělat výrobky v samokonzervačním provedení - Dream Cream, Sympathy For The Skin, Mask of Magnaminty a Ocean Salt. Samozřejmě si stále můžete koupit i původní vydání - cena je stejná a je jen na Vás, kterou verzi zvolíte.

Už je i u nás v prodeji Charity Pot! https://www.lushcz.cz/shop/info/123/
    Na krámě jsou k dispozici jak klasické velké kelímky, tak malé, plechové (stejné, ve kterých se třeba prodává balzám na rty).

A poslední novinka, na kterou se můžete v brzké době těšit (zatím jsou v UK, ale brzo i u nás): Věci na opalování! https://www.lush.co.uk/products/new-products
    Osobně jsem absolutně nejvíce zvědavá na The Sunblock ;)
    ANTISUNKA
    ANTISUNKA --- ---
    TALANKA: tak dva roky dozadu se už doprodávaly poslední kusy :/
    Můj oblíbenec byl https://www.lush.co.uk/product/432/Too-Drunk-Emotibomb-%7C-Last-Chance-to-Buy
    Celým jménem "Too drunk to fuck" :)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    TALANKA: Jo jo, meli to driv v nabidce. Byly to spis takove balisticke tabletky,ktere clovek hodil na zem ve sprse a vonelo to :) Bohuzel je uz tusim nevyrabi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam