sobota lepsi nez patek, pac jsem se bavil i po setmeni :)) vsechny stage krom hlavni //teda nevim jak na planta// zazivaji imho maximalni kapacitu v ramci unosneho stavu. tzn jestli za rok prijdou s nejakym zolikem kapacity bjork, tak na nich bude malo mista.
prichod ve 4, navstivena galerie naproti agrofest (tahle presmycka me pobavila vcera), jinak trochu bloumani, chill u full moon, start secret walls battlu
chet faker! super, lidi jak mysi, atmo uz pekne nastartovane, zaplnena stage a jeste cely prostor pred projekci na boku:
olafur arnalds teda venku, pac 400 rezervaci zmizlo pres noc ze ctvrtku, coz je mi zahadou, kdyz to pres net uz neslo, jen pres prepazku. KONECNE(!) se podarilo, ze lidi koukajici venku *poslouchaji* a neprijdou se do druhe rady smat vzajemnym historkam! nekteri u toho spokojene usli. :)
k hudbe se vyjadrovat nebudu, me to rozstrelilo jeste na nasledujici dve hodiny.
grant - doplatil na toho arnaldse. v ten moment jsem od tech jeho osobnich vylevu musel utect (ale jinak to bylo dobre, jen jsem nebyl emocionalne kompatibilni zrovna)
tribe called red - to me urcite bavilo, sice nekdy to bylo uz nejaky ten krok za hranici meho vkusu a ten mixing byl vylozene divny. ale neutikal jsem.
darkside - od toho jsem necekal nic moc, zbezny naslech alba + nejakeho zaznamu vysel tak nejak vlazne, ale na tom zvuku to byl velky odstrel (teda az na tu epileptickou projekci na konci). nekolikrat me to postavilo i posadilo na zadek (mam svedky :)
kousinek prago union - to jde nejak mimo mne
kousek bastille - meh.. ok
skip&die prakticky par minut, tze neposoudim
se sobotou tudiz spoko.
dneska mi prijdou rodice, tak se kua chovejte vsichni slusne :))) natlacim je na buttlery a pak si daji chinasky a budou spoko. navic po lonske zkusenosti je mi jasne, ze tam nekoho zas po roce potkaji. tze dneska duchodcu svatek.