• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    POKUD MÁŠ ZÁJEM O KLUBÍK, NAPIŠ MAJITELI
    rozbalit záhlaví
    FLU
    FLU --- ---
    MRTVY_KENNY: muze byt, ja tam od te doby nebyl.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    FLU: hm. no nevim, ja naposled pamatuju ty hidden orchestra, kde to valilo imho dost a zadne zvuky navic si nepamatuju.. obecne mi to ale prijde jako podchyceny prostor, na rozdil od te hlubiny trebas. toho bych se bal vice, ale tam budou asi ti "nejmensi" alternativci
    FLU
    FLU --- ---
    MRTVY_KENNY: no ten Porter byl strasne potichu (aby jim nehrala strecha?:), takze a) nemelo to vubec "drive" b) neustale mne rusili ti, co se spolu v publiku bavili (coz bych normalne neslysel)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    to je zvlastni, ja si na zvuk nikdy nestezoval.. ze by "hrala" strecha jsem nezazil. tam jediny problem je, ze jde slyset ten "ambient" z prizemi, u nekterych intimnejsich veci je to rusive.
    a napr. predloni ta hlubina, to byla tragedie, at uz dole nebo nahore.. a letos by to teoreticky uz mohli mit zrekonstruovane, tak jsem zvedavy, jestli z toho neco uplacali..
    FLU
    FLU --- ---
    PTT: byl jsem na ne pred trema rokama k KW v Szyb Wilson a nebylo to spatne, ale tez uz to je tak trochu takova ta kapelka pro nostalgiky :)

    jinak pevne doufam, ze nebudou hrat v Gongu. z podobneho ranku (soul/jazzova kapela) jsem tam zazil Gregoryho Portera a zvukove to byla strasna bida.
    MISO
    MISO --- ---
    A ohlaseny Jose Gonzales, pridte si pofnukat na cover Heartbeats
    MISO
    MISO --- ---
    V Gongu je dobry zvuk pokial sa jedna o nejake komorne solo recitaly. Ked sa rozbehne nejaky vacsi bordel, zacne hrat ta kovova strecha plynojemu a je koniec.
    PTT
    PTT --- ---
    kdyz to bude v gongu tak super

    The Cinematic Orchestra ft. Roots Manuva - All Things To All Men
    https://www.youtube.com/watch?v=rMKlE6A99Ug
    BENAC
    BENAC --- ---
    FLU: Amen :)
    FLU
    FLU --- ---
    BENAC: rozumim, ale prijde mi skoda, ze ackoli ten festival ma dneska nesrovnatelne vetsi ekonomickou silu nez pred par lety, tak sazi na jistotu a vicemene proverena jmena. driv tam toho "hledacstvi" a "objevovani" bylo mnohem vic. nehlede na to, ze i tyhle "jine" veci muzou byt zabavne. to se prece nevylucuje.

    ale jo, ja vim, ze jsem ch*j, protoze resim na prvnim miste muziku (a zbytek mne nijak zvlast nezajima:) vetsina lidi to ma hozene jinak.


    QWITI
    QWITI --- ---
    MRTVY_KENNY: vsecko bude, ale v ten termin budu krute daleko takze ho budes muset upozornit ty :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BENAC
    BENAC --- ---
    Jendo, to musi bavit. Bavit co nejvic lidi, bo jak se bavi hodne lidi, tak se aji hodne chlasta a zere a to sou love. Rozumis jako jo!
    FLU
    FLU --- ---
    KUZNA: jasne, obecne teda z "tretiho sveta".
    KUZNA
    KUZNA --- ---
    FLU: LA = latinska amerika
    FLU
    FLU --- ---
    MRTVY_KENNY: ano ano, Reprazent budou mit v nasich luzich a hajich nepochybne uspech (ten maji ovsem i treba takovi Manowar:)

    ale to je jedno, s hlavnim podiem se stejne vetsinou mijim. co mi ale opravdu vadi, je to, ze dramaturgove COO vicmene rezignovali na zajimavou world music (jakkoli je tento termin nepadnouci a zavadejici). pokud uz se tu neco z Afriky ci LA objevi, tak je to bud popik anebo dostanou mizerny cas.
    BENAC
    BENAC --- ---
    Ja myslim, a ted se plne ztotoznim s MRTVY_KENNY: i s CICO:, ze pokud to bude smysluplne zarazeno na pozdni hodiny, nezbyva nez dopit camel bag, dat dalsi pivko a smotnout dalsi spek. No a pro takoveto momenty, je potreba mit zasobu kvalitniho, lec ponekud slabsiho, "matra" napr. nejakou tu domaci cokoladu
    Takze v cervenci pred bednama, ja?! :D:D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ostatne na vyber bude beztak morgan stan s animatory nebo camel stan, takze..
    ale kdo vi.
    CICO
    CICO --- ---
    FLU: MRTVY_KENNY: dyť jo, tohle není žádné vysoké umění, nýbrž maximálně důvod zajít pro další pivo, smotnout a vyprat prádlo...) a jak říká Kenny, když to bude někdy v pátek v noci, kdy se bude beztak už jenom lít a hulit, tak proč ne...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    FLU: ja vim, to bude zas jak s tema infected mushroom. v ramci zanru je to proste strasny popular, ktery my, kteri jsme tim nasakli 15 let, nemuzem ani slyset a osobne premyslim o vyhozenych penezich, ALE na druhou stranu pokud to bude mit smysluplny cas (treba zaver patku), tak to velke mnozstvi lidi potesi, pac energeticky to bude top (jakoze uprimne je ale uplne jedno, jake klacky v kyblu by tam vlastne nasadili). takze whatever, jestli jedou i na pohodu, tak snad to bylo alespon relativne levne :))

    jo doby, kdy tvuj oblibeny label byl true playaz, jsou ty tam. :) ja bych chtel tehdy videt tvuj vyraz, kdyby ti nekdo na cihelne nebo v TNT rekl, ze za 15 let tu bude roni size s zivym projektem :D
    FLU
    FLU --- ---
    no to je opravdu takova bomba, ze je to skoro na minusicek :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam