• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    CICO
    CICO --- ---
    MISO: Tak jasně, jedinou motivací ke striktním cashless platbám je v těchto případech jenom a pouze nenažranost pořadatelů, kecy o pohodlí návštěvníků jsou nesmysl, stejně jako jakési zcela opomenuté legitimní očekávání obsluhy přijít si na nějaké to dýško...)
    CICO
    CICO --- ---
    MISO: No a teď si představ, že i v bezprostředním okolí jsou pořád festivaly podobné velikosti, kterým objektivně nemáš co okopávat...a zrovna Ty bys na ně mohl být patřičné hrdý...´)
    MISO
    MISO --- ---
    A ked uz tu teda tak svorne okopavame kotnicky Kolorom, tak som nechal odomknut clanky o tohtorocnom cashless na CoO

    Účty pod lupou. Festivaly si berou nájmy i podle tržeb, někteří stánkaři systém kritizují | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://archiv.hn.cz/c7-67226910-16clnr-11f465d0a10a0f3

    Neunikne ani koruna. Bezhotovostní festivaly jako splněný Babišův sen | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://archiv.hn.cz/c7-67227000-16clnr-f9a02a043a663ba
    CICO
    CICO --- ---
    Obecně si myslím, že chování pořadatelských služeb na CoO je dlouhodobě skandální. Když to byl nechvalně proslulý Čechymen, tak si v noci její členové dělali v noci z areálu tělocvičnu, nyní probíhá bezpečnostní prohlídka tak, že jsou porušovány snad všechny příslušné právní předpisy a vrcholem je, když Ti nějaký ten dorostenec v reflexní vestičce o tři čísla větší začne strkat ruce do kapes, aby vydoloval kapesníky nebo plastovou platební kartu, bez které se v tom cirkuse z důvodů na straně pořadatele neobejdeš...to jsou věci, pro které nemám slušné slovo...a je mi úplně jedno, jestli to plyne z nepoučenosti členů pořadatelské služby, nebo je to jakýsi ušlechtilý úmysl pořadatelů, chránit nás dokonale před všemi potencionálně vyšinutými návštěvníky, protože způsob, jakým tak činí, je naprosto neadekvátní situaci a dělá ze mě přinejmenším onoho podezřelého delikventa...za mě dlouholetý neřešený problém, který by člověku ten festival otrávil, i kdyby tam bylo mnohem více pozoruhodné muziky a třeba konečně i dost záchodů...)
    DREEK
    DREEK --- ---
    MISO: Prý takto ...
    XINDL
    XINDL --- ---
    Tak jestli jsou Chinaski zatím vrcholem CoO, tak je to celkem smutný :D
    MISO
    MISO --- ---
    SICKBOY4000: siel som okolo, bol to dobry koncert, skoro najlepsi na CoO zatial, spieval cely crowd :)
    MISO
    MISO --- ---
    MRTVY_KENNY: vcera som tam siel s pro-ukrajinskym trickom a bez kecov.

    Celkovy dojem z tohoto rocnika je, ze keby som mal platit za vstupne, tak co sa tyka headlinerov, tak som nasrany. Zvlast, ked clovek v areale vidi plagaty CoO 2003-2020 a vidi, ze boli casy, kedy tam boli aj hudobne zaujimavi headliners. Alebo som uz stary, haha :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a mimochodem jeste "genialni" mi v kontextu tech veci prijde prohlaseni, ze redaktor spojuje CoO s "nejhorsim symbolem v dejinach lidstva" :)
    strasne ti redaktori dneska..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LEGI: jako tohle neni uplne dobra krizova komunikace.. coloursy se ohradi, ze je to absurdni ze strany redaktora a nasleduje smec v podobe zvukoveho zaznamu. https://denikn.cz/minuta/1197202

    to prohlaseni ma 4 casti a je komplexni a v cele delce je asi ok, ale z principu vetsina lidi stejne uvidi jen ten uvodni tweet, ktereho obsah meli dat asi spis do tech dalsich casti a na uvod normalne pouzit ten tweet 3. nikomu by se myslim nic nestalo.

    obecne je asi i otazka, jestli LGBT vlajka je politicky material. protoze ty jsou opravdu v navstevnim radu zakazany. s cimz souvisi, jestli si neprotireci treba tim, ze na programu maji diskuzi "Kecy a politika", kam prijede prezident.

    CICO
    CICO --- ---
    LEGI: Na základě vlastních zkušeností s pořadatelskými službami na Colours (a těch už bylo více), si myslím, že je to velmi pravděpodobné...
    LEGI
    LEGI --- ---
    fakt se to děje?
    má jít o plošný přístup, potvrzený manažerem

    KELDA
    KELDA --- ---
    MRTVY_KENNY: Ja jel v 9 vecer z Muglu a kol už tam bylo 4. ma Tve,m PRNSCR je 1 takze asi něco dělali
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ...k tomu jeste dodam vcerejsi realitu, kde "posileny nextbike" znamenal centrum bez kol a stovky kol v arealu festaku, uvidime jak to bude dal, dneska jsou uz kola rozvezena zpet, ale pokud to nebudou tocit nejak castejc, tak se asi bude dit to same. (screen je ze vcera vecer)

    KELDA
    KELDA --- ---
    Prodávají už před branami
    Zcela netradiční krok zvolil Patrik Bauer z řeznictví U Bobra. Před kavárnou Cokafe, která se nachází ještě před oploceným festivalovým areálem na Hlubině, rozložil svůj foodtruck s konceptem Točím šišku.

    Tak tam si skočím ....pokud mi to vyjde

    Jídlo a pití na Colours: Kolik stojí a jaký je výběr? Podívejte se, co neminout - Moravskoslezský deník
    https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/jidlo-a-piti-na-colours-of-ostrava.html
    KELDA
    KELDA --- ---
    SICKBOY4000: No stane se, ale nebylo by lepší tam nechat místo klidu než toho @CH? :)
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    SICKBOY4000: zitra Band of Heysek, Estas Tonne, Prago pyčo, Gangstagrass!!!, možná trochu Jacob Collier, ale od 20.30 Paulie Garand na Glo, Gheist Live a pak odpadnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam